30.12.2009

Sinful Colos - Forget Now

Tein pari päivää sitten kynsiini jotain todella yksinkertaista, mutta jotain, mikä onnistui viehättämään omaa silmääni erittäin suuresti ja pitkään. Sinful Colorsin Forget Now lakkaa mulla on laatikossa kaksikin pulloa ja muistan teilanneeni tämän heti lakan ohuuden ja peittämättömyyden takia. Tämä on kuitenkin niin ihana pullossa, että ansaitsi toisen mahdolisuuden ja hei, look how pretty it is!Itseäni viehättää kovasti vinomanikyyrit ihan "paljaalla" kynnellä. Olen huono nudelakkojen suhteen joten ihan OPI'n Nail Envyn päälle laitoin vinottain kolme kerrosta Forget Now'ta ja kuten kuvissa näkyy, pystyy lakan läpi edelleen näkemään vähän. Eipä se itseäni paljon haitannut, kun keskityin siihen "nää on niin ihanat" fiilistelyyn suurimman osan ajasta.

---

Two days ago I did a mani that was really simple but somehow I ended up liking it A LOT. I have two bottles of Sinful Colors Forget Now and I think I've only tried it once. It is super sheer and shimmery polish and that's the only thing I don't like about it. I decided to give it another try though and look how pretty it is! I like doing diagonal manis on "naked nails" rather than using nude polish underneath. So, I only have OPI Nail Envy on my nails beneath three coats of Forget Now on my tips. The polish is super sheer but it is so damn pretty that I'll take the sheerness. I spent two days just admiring my nails and I don't even know why I like this mani so much :D

6 kommenttia:

 1. This is so pretty!! I love this manicure!!

  VastaaPoista
 2. I love this! The silver glitter looks perfect with the pink and clear!

  VastaaPoista
 3. That looks so pretty; I want to try this!

  VastaaPoista
 4. Kieltämättä ihana tuo Forget now! Itsekin pidän Sinful Colorsi lakoista. Tahtoisin myös kokeilla vinomanikyyriä paljaalle kynnelle, mutta kynteni ovat niin pirun kellastuneet. :I Olisko sulla vinkkejä keltaisuuden poistoon?

  VastaaPoista
 5. this is so pretty and sparkley! Very girly :)

  xo Caitlin

  VastaaPoista
 6. Brooke: I'm glad you like it as much as I do

  Marce: I think so too, the silver adds it a nice winter-y touch

  gildedangel: you should definetely try this one out, it's super easy to do and it looks amazing!

  Sonne: jos yhtään lohduttaa, on omatkin kynteni todella keltaiset, pahemmin tietty kärjistä, kuin juurista kun ne kärjet on ehtineet kellastua kauemmin. Sitruunanmehunhan sanotaan poistavan keltaisuutta, mutta itse en henkilökohtaisesti tuohon usko. Itse näen ainoaksi vaihtoehdoksi ihan näiden kolmen pahan kemikaalin jättämisen pois käytöstä (ainakin aluslakassa) koska niistä ainakin yksi ainakin tuntuu tunnetusti värjäävän kynnen pintaa. Samoin bufferilla aina kun hioo/viilaa, osa sitä keltaisuutta häviää.

  Caitlin: thanks (: very girly, indeed

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...