14.12.2009

Lollipop necklace

Saanko kertoa superopetavaisen tarinan siitä, miten ikinäkoskaanmillonkaan ei saisi jättää kynsilakkapulloja auki? Entäs kun vielä mua on puoli tuntia aiemmin kehotettu jättämään ideani toteuttamatta. Ei, en ole viisi vuotias, vaikka se selittäisikin tässä tapauksessa sekä jääräpäisyyden, että korun, jota päätin vähän uudistaa. Ihan melkein kaksi vuosikymmentä on tän pallon pinnalla tullut tallusteltua ja siitä huolimatta mennään oman nenän mukaan ja kaulassa voi roikkua sydäntikkari, jos on söpistelypäivä.
Sain siis loistoidean vähän uudistaa seppälän tylsää valkomuovista sydäntikkari-kaulakorua kaiken muun kiireen keskellä. Tottakai se piti kynsilakalla maalata ja ensimmäinen kerros lakkaa meni vielä ihan hyvin. Tässä vaiheessa päätin antaa korun kuivua kunnolla ja käydä syömässä välillä. Takaisin projektin pariin palatessani nappasin vain kynsilakkapulloni korkista kiinni ja ajatelin siirtää sen paikkaa. Pullo-armas olikin itsestään auennut (tai siis minä olin unohtanut sulkea sen *köhköh*) ja seuraavassa sekunnissa sekä laminaattilattia, tummanruskea päiväpeitto kuin vaaleanpunaiset crocsinikin ovat super shimmerinsen oranssin lakan peitossa. Mikä olikaan kaiken huippu? Se, että tuo lakkapullo veti valmaan viisi volttia pudotessaan, mutta onnistui pyörähtämään pystyyn sängyn alle. Kultareunus sadepilvellä vai? Ilta menikin sitten peittoa ja lattiaa siistiksi putsatessa ja oli muuten hommaa. No, koru kuitenkin näyttää nyt tältä ja on aika superkiva.
---

Sorry, I'm kind of in a hurry when posting this so only short english version this time. Today I decided to paint my lollipop necklace because the plain white plastic looks so boring. I got the first coat of polish on it nicely and I went to get something to eat before doing  the second coat. Well, when I got back I took a hold of the polish bottle not remembering that it was open and I ended up having orange shimmery polish all over the place. The next few hours I spent cleaning my floor, comforter and my crocs (wel, I'm lucky I hit those shoes, they were quite easy to clean). So never, ever leave your polish bottles open! In other news, I think the necklace looks prety cute. I know I should be around five years old to wear that but I still like it and with the right outfit I'll be able to use it.

4 kommenttia:

 1. Voi ei! Minulla nuo vahingot tuntuvat käyvän kynsilakanpoistoainepullon kanssa, muutamissa vaatteissa jo pieniä vaalentumia..

  VastaaPoista
 2. That is so awesome! I want a lollipop necklace and earings...Oooooo and a bracelet!

  VastaaPoista
 3. Mä onnistuin kerran tiputtamaan kynsilakkasiveltimen lakatessani kynsiä. Se sotki matkalla käteni, (valkoisen) sohvan reunan ja tietysti kieri sohvan alle. Oli mukavaa yrittää kalastella sitä, kun kynnet oli vielä keskeneräiset ja märät. :D Tämä kaikki tapahtui totta kai hirveässä kiireessä, joka on aina paras hetki lakata kynsiä.

  VastaaPoista
 4. Sonne: juu, kyllä mullakin on joskus ne kynsilakanpoistoainepullotkin kaatuilleet, kumma kun ne ei tykkää totella ja pysyä pystyssä :D

  evil angel: I'm glad I'm not the only one :D

  kiukkupussi: tiedän tunteen niin hyvin, mä olen myös sotkenut sängyn päällä valkoisen koristetyynyn mustaan lakkaan tuon takia :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...