16.9.2011

From paris with love

Menkäämme sarjassa Salla ja maailman kummallisimmat kynsikuvat taas kerran. Radiohiljaisuus on johtunut siitä yksinkertaisesta syystä, että kynsille on käytetty vain yksivärisiä lakkoja, jotka tässä blogissa on jo näkyneet. Ei oikein ole järkeä kuvata teille kuudetta kertaa samaa lakkaa. Yritin tuossa ottaa ekaa kertaa kynsikuvia varmaan kuukauteen ja testasin uutta pikkupokkariani. Arvatkaa vaan, kuinka kummalliselta tuntui käännellä kameraa ja kättä asentoon, jossa luonnonvalo tulisi kynsille oikealla tavalla, mutta käsi ei varjostaisi. Vielä kun ottaa huomioon, että tuosta mun ikkunan alta on suora näköyhteys pihan toisella laidalla asuvien vuokralaisten taloon, joista mies hengaa ikkunalaudalla melkein koko ajan, akward moment oli ihan varma. Taidan jatkaa kuvaamista tuolla järkkärillä, kun sillä ainakin osaan kuvata.


Hyi, kun vihaan tota kuvaa. 

Mutta siis kynsillä OPI-sävy From Monop With Love. Olen ollut kateellinen muille kaikista niiden Ulta ja Japanese exclusive lakoista ja nyt sain vihdoin jonkun omani (okei, omistan kyllä yhden mega hard to find opin jo, mutta silti). Monoprix on ranskalainen kauppaketju, jolla on myös kosmetiikkapuoli kaupoissaan. OPI:t maksavat täällä sen 13,9 euroa, mikä on suolaista, mutta muuten ranskan lakkatarjonta on niin njäh, että mielummin maksan tuon hinnan ja saan jotain hyvää, kun maksan jostain surkeasta lakasta sen 7 euroa. 

From Monop With Love on kirkkaassa loisteputkivalossa ja kirkkaassa päivänvalossa hiukan marjainen punainen sävy. Hehkulamput ja muutenkin "keltainen" valo muokkaavat tämän sävyn todella peruspunaiseksi, mutta kauniiksi. Olen vähän ihastunut, vaikka harvoin punaisia lakkoja käytän. 

4 kommenttia:

 1. Ihan kiva sävy, se vain kun itse en osaa käyttää punaisia lakkoja niin suhtaudun vähän nihkeästi punaisiin lakkoihin. :D Ehkä se on niin klassinen väri etten ole mieltynyt siihen, mutta jotenkin koen sen myös sellaiseksi ettei se vain sovi itselleni. Täytyisi etsiä joku sellainen punaisen sävy joka sopisi itselleni niin ehkä sitten oppisin käyttämäänkin. :)

  VastaaPoista
 2. moikka Salla! näin ihan aluks, sulla on ihania kynsiä :)
  mulla on pieni ongelma, ja kaipaisin apua. mun seuraaviin aikeisiin kuuluu fimojen tilaus ebaysta (oonko ymmärtäny oikein, että oot itsekkin sieltä tilannu?). en haluaisi valmiiksi leikattuja, ja toiveena olis, että niitä olis useampi pötkö erilaisia (hedelmiä, kukkasia jne) ja paketti olisi mahdollisimman edullinen. onko sulla jotain suositeltavaa? :) minkä paketin oot itse tilannu? kiitos etukäteen!

  VastaaPoista
 3. Rose: se on nätti juu

  Serrated B: mäkin aina kuvittelin olevani tosi huono ihan peruspunaisten kanssa, mutta tämä iski aika kummasti muhun

  Ano: itse olen tilannut niin miljoona vuotta sitten fimoja eikä se myyjä ollut kovin hyvä, etten ala edes etsimään sitä, minkä kautta itse tilasin. nopeasti tsekkailin kuitenkin ja jos nyt tilaisin, nappaisin varmaan tämän paketin mukaani

  http://www.ebay.com/itm/100-x-Nail-Art-Fimo-Fruit-Decoration-Slice-Rod-Stick-/370456846702?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5640f2e16e#ht_4098wt_956

  hinta on halpa ja mukana tulee leikkurikin, joten tuo vaikuttaisi hyvältä paketilta. vaikka 100 pötköä on paljon, on siinä myös suurempi todennäköisyys, että tulee paljon myös sellaisia kuvioita, jotka miellyttää

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...