25.9.2011

Ranskassa mukana: nail art jutut


Nyt sitten niitä nail art juttuja, joita mukaani Ranskaan raahasin. Miten tää taas on mennyt tähän kerran viikossa olen hengissä tämänkin blogin puolella -fiilikseen, vastausta en tiedä, mutta ehkä parempi kerran viikossa kuin ei edes sitä. 

Niin kuin lakkojenkin kanssa, kaivoin esille pienen pussukan, johon mun kuului mahduttaa kaikki nail art -tarvikkeet ja hoitotuotteet, jotka haluaisin mukaan, jotta saisin määrän pysymään kohtuullisena. Tätä kuvaa varten en jaksanut väkisin survoa noita kaikkia tohon pussiin eikä se suostunut sulkeutumaan, mutta vannon, että tänne tullessa ainoat asiat, jotka ei tuolla pussissa matkustaneet, olivat dotting toolit. 


Strasseista päätin että tarvitsen vain ne käytännöllisimmät, 1,5mm ja 2mm versiot (lähinnä, jotta olisi väreissä vähän vaihtoehtoja). Strassien lisäksi fimohyrrä (jos satun jossain vaiheessa keksimään, et joo, ne fimot on ihan kivoja) ja rusettikoristeita, jotka on varmasti tosi epäkätännöllisiä, mut ne oli niin söpöjä ja painaa niin vähän että pakkohan ne oli napata myös mukaan. Jos en olisi tehnyt tätä pakkausoperaatiota viimeisenä päivänä umpiväsyneenä, olisin tehnyt vielä yhden hyrrän, mihin olisin koonnut sekalaisia strasseja, mutta noh, ehkä teen sen jouluna tänne mukaan. 


Tarroja ja water decalseja vähän. Heivasin ehkä 15-20 sillä hetkellä miellyttävää arkkia yhteen pussiin vaan ja otin suojapahvit ympäriltä pois. 


Hoitotuotteista aluslakkoina mukaan lähti kolme noita Orlyn tuotteita, joita ostin testiin, Tough Cookie ja Nail Defense on kovettajia, Ridgefiller nimensä mukaisesti kynnen pintaa tasoittamaan ja tuo viimeinen on se nettimeikki.fi sivutolta saamani kynnenkovettaja, jota jo viime postauksessa kehuin. 


Päällyslakkoina Orlyn Won't Chip ja Seche Viteä yksi täysi pullo ja yksi, josta oli ehkä 2/3 jäljellä kun lähdin. Näitä piti siis lähteä mukaan 3 pulloa, mutta kun se yksi himpskatin nailsupplies-paketti päätti seikkailla maailmalla melkein neljä viikkoa niin eipä se viimeinen pullo ehtinyt ajoissa perille. En tiedä mainitsinko täällä, mutta kyllä se paketti sitten loppuviimein löysi perille kun ihmettelin sen viipymistä niin kovin viimeksi. 


Konadeista musta ja valkoinen lakka saivat riittää mulle, ajattelin, että jos tarvin leimailuun muita värejä, kehitän niitä muiden merkkien lakoista. Laattoja lähti mukaan yhteensä 13. Ajattelin, että Konad-laattojen karsiminen olisi sitä kaikkein vaikeinta. Mulla taitaa olla noi feikit mukaan luettuna jotain 80 laatan pintaan (niistä siis bundle monstereita on jo se 46) ja kävin ne kaikki läpi heitellen laattoja "pakko ottaa mukaan" kasaan. Arvatkaa kuinka monta laattaa siihen kasaan päätyi...? Yhdeksän. Oikeasti, yhdeksän. Olin varustautunut karsimisoperaatioon jostain +50 laatasta, mutta niiden säälittävän 9 kaveruksen lisäks piti valita muutama vielä mukaan, koska en mä nyt selviä koko vuotta vain yhdeksällä laatalla. 


Mun syvästi rakastamistani Orlyn linereista lähti mukaan musta, valkoinen, kulta ja hopea glitter sekä tuo vanhan roosan värinen. Mä niin haluan näitä taas lisää!


Vaikka tykkään noista Orlyistani ihan kuuhun ja takaisin, metallisiksi linereiksi valitsin kuitenkin Color Clubin upeat metalliset linerit: You're Golden, Perfectly Pastel sekä Solid Silver. Myös satiinisen valkoinen versio lähti matkaan. 


Viimeisenä 2 dotting toolia, koska enhän mä ilman niitä vain voi selvitä. Glitterlinereista Orlyjen lisäksi lähti mukaan Kissin vaaleanpunainen, Yessy Loven musta glitter sekä art clubin Hologlitter ja Limeade-linerit. 

Näin kun jälkeenpäin katselen, mielestäni en unohtanut taaskaan mitään, mutta varmasti jotain puuttuu. Lakkoja esitellessäni huomautitte, etten ollut ottanut yhtään keltaista lakkaa mukaan ja mä rakastan keltaista väriä yli kaiken enkä voi käsittää miten olen ne unohtanut ihan täysin. Voi möh. 

1 kommentti:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...