14.10.2011

Breast cancer awareness

Mun käsittääkseni rosa nauha päivä on enemmän suomalainen juttu, kuin mikään kansainvälinen asia, vaikka lokakuu kaikkialla onkin Breast Cancer Awareness month. Pariisissa on tänään ollut suurempi juttu iPhone 4S:n julkaiseminen ja jonot Apple Storen edessä (siellä oli ihan oikeesti security miehiä miljoona ja kunnon jonotusalueet ja pyörittelin silmiäni menolle, mikä sai yhden niistä security-miehistä nauramaan mulle aika pahasti. Kyllä, pidän applesta merkkinä hurjasti, enkä vaihtaisi merkin puhelintani, enkä konetta pois vaikka mikä olisi, mutten kyllä silti jonottaisi montaa tuntia sen puhelimen tähden). Okei, hyppäsin ehkä vähän raiteilta.

Niin kuin olen aiemminkin sanonut, mulle syöpä ylipäätään on aika henkilökohtainen juttu. Vihaan sitä ja mun suhtautuminen siihen oikeasti epärealistisempi kuin monen muun. Olen ollut pitkään jo sitä mieltä, että syöpä on se, mikä mut kaataa ja vaikka moni on yrittänyt muuttaa mun mieleni, en vain osaa. Mielestäni koko rosa nauha -kampanja on mahtava juttu. Voisin kirjoittaa tästä aika pitkään, mutta se johtaisi joko siihen, että A) alkaisin itkemään puhuessani aiheesta tai B) saisin kaikki vihaamaan itseäni kyynisyyteni takia. Ennen kuin kumpaakaan tapahtuu, vaihdetaan kynsiin.


Keskiviikkona tein pinkit kynnet ja laitoin niihin tarroja, ajatellen, ettei ne kestäisi päivää kauempaa. Eilen illalla tulin siihen tulokseen, että tarrat on pysynyt yllättävän hyvinä ja en jaksa vaihtaa kynsiä, joten näillä mennään. Vaikka jotain uutta olisinkin tehnyt, en olisi mitään nauhoja yrittänytkään sormiini väsätä. Niitä kun tuntuu löytyvän vähintään kolmissa kynsissä neljistä tänään. Kukin tyylillään, tottakai, mutta ei ole mun juttu.

Lakkana ihanaakin ihanampi OPIn Strawberry Margharita. Olen himoinnut tätä ehkä 3 vuotta, mutta aina olen jättänyt ostamatta "just another pink" tekosyyllä. Mun suosikkidrinkkini (oikein valmistettuna) on mansikkamargarita ja jo nimensä takia tämän olen halunnut. Muutama viikko sitten ostin tämän jonain äkspoks-päivänä piristämään itseäni, mutta vasta nyt sain kynsille. Pullossa näyttää ihan vaan pinkiltä, kynsillä tämä on ihana. Tykästyin tähän välittömästi. Sopii omaan ihonväriini ja näyttää kauniilta. I love it!

7 kommenttia:

 1. Miks syöpä on sulle henkilökohtanen ja läheinen asia? Ja miks syöpä sut kaatasi? :OO SALLA EEIII :''(

  VastaaPoista
 2. Tykkään noist kynsist ja toi lakka on ihanan värinen :)

  VastaaPoista
 3. Ano: olen vain menettänyt vähän liian monta itselleni tärkeintä henkilöä tuolle paholaiselle ja kun se suvusta on rokottanut jo valmiiksi, olen vain pessimistinä vakuuttunut, että jossain vaiheessa on mun vuoro. Väärä tapa ajatella, tiedän, mutta I've made my peace with it

  Nora: kiitos

  Kukkakynnet: kiitti

  KarzU: kiitti

  Kimskie: I love them too!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...