25.10.2011

Kikokikokiko


Tänään tykätään Kikon lakoista.
Tänään ei tykätä siitä, että taitoni kuvata kynsiä on ihan täysin kadonneet jonnekin. 

Noh, näillä kuitenkin mennään ja tähän on tyydyttävä.

Ai niin, ja tänään rakastetaan Sechen pikakuivattajaa. 


Mä oon ostanut ranskasta aika maltillisesti lakkoja, koska täällä suurin osa lakoista maksaa jo 6-7 euroa kaupassa ja jos mennään niihin parin euron lakkoihin, haisevat ne sen verran kummalliselle, ettei niitä oikein sormilleen haluaisi iskeä. Niin, asia oli näin kunnes Kiko tuli kuvioihin. Kävelin tämän kaupan ohi käytännössä päivittäin huomioimatta sitä, koska ajattelin, että tämä olisi kallis paikka. Noh, loistavalaatuiset lakat maksavat 3,9e. Eli siis kynsitytön taivas. Vielä kun värivalikoima on ihan mieletön ja lakoista löytyy hyllystä testerit.

Eilen tein visiitin taas Kikolle ja kotiutinkin 6 lakkaa. Kolme normihintaista ja kolme upeutta 1,5 euron hintaan. Olin onnellinen. Itseasiassa lähdinkin etsimään tuota glitterlakkaa, joka löytyi sieltä alekorista 1,5 eurolla. Tänään kävin toisessa Kikossa toiveina ostaa noita pari matkaan ihan vain blogin puolella arvottaviksi, mutta eipä löytynyt siitä liikkeestä missä kävin. Höh, mutta yritän vielä, jos löytäisin muualta.

Näissä kynsissä on aluslakan jälkeen 2 kerrosta ihanaa valkoista kimaltelevaa lakkaa numero 205, sen jälkeen violetinsinertävää 339 kaksi kerrosta, sen päälle lakka nro 300, edelleen kaksi kerrosta ja kuorruttamaan koko komeus lakalla numero 270, tätäkin se kaksi kerrosta. (Tiedän, että tuskin kukaan noista numeroista hyötyy, mutta pistetään varmuuden vuoksi). Seche vite kuivattamaan koko kakku ja lakkakerroksia oli tipeissä lopulta se 10 kappaletta. Hetki kuivattelua ja nukkumaan ja aamula koko paketti oli edelleen kasassa, kuivana ja ilman mitään painaumia kynsissä. Kyllä, rakastan Secheä ja sen kuivatustehoa. En nyt normaalisti vetele kynsiin sitä 10 kerrosta lakkaa, mutta mun normaalin aluslakka + kolme kerrosta värilakkaa yhdstelmän Seche kuivattaa ongelmitta.

Miltä kynnet näyttävät teidän silmiin? (Muuta kuin muodottomilta mitä ne näiden kuvien perusteella on?) Ja kiinnostaisiko tämän merkin tuotteet arvonnan muodossa vaikka sitten joulun alla kun siihen olisi mahdollisuus?

14 kommenttia:

 1. Kivat kynnet :)
  Oisihan se kiva saada Kikon lakkoja arvontaan ;)

  VastaaPoista
 2. Todella upeat kynnet ! :)
  Täällä tykätään kanssa Kikon lakoista, ja kokoelmista löytyy mm. tuo samainen glitterlakka.
  Eli täällä ollaan ainankin kiinnostuttu arvonnasta, missä voi olla mahdollisuus voittaa niitä lakkoja (;

  VastaaPoista
 3. Kikon lakat on ihan loistavia, toivoisin omistavani niitä paaaljon enemmän sen viiden sijaan, mitä tällä hetkellä löytyy. Ihan loistava hinta/laatu-suhde!

  VastaaPoista
 4. Ooh, ihanat! Itsekkin voisin kyllä tuon hiutalelakan ottaa, tosi kiva o:

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit :) Ja kyllä kiinnostaa!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuo glitterlakka! <3

  VastaaPoista
 7. Joo, Kikon lakkoja arvontaan! Erittäin hyvä idea! :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin kävin viime viikolla Roomassa ensimmäistä kertaa Kikossa ja ihastuin täysin: sekä noihin upeisiin kynsilakkoihin että luomiväreihin. Ja kaikki vieläpä aika edullisiakin!

  Luulen, että ostinkin tuon saman glitterlakan palkinnoksi oman blogini arvontaan. Se on kyllä tosi, tosi hieno! :)

  VastaaPoista
 9. Tykkään tosta ideasta ja kuviosta, bueno! Ja toi glitter viimeistelee hyvin koko homman. *thumbsup*

  -Eira-

  VastaaPoista
 10. Oih, ihanat kynnet ja lakat :3 Kiva kun muutkin bloggaajat löytävät (vai miten sen nyt sanoisi?) Kikon, itse kävin Italiassa häämatkalla ja oivaa Kikoa tuli rohmuttua vähän joka kaupungista missä käytiin :D On kiva nähdä millaisia lakkauksia muut tekevät saman merkin lakoilla jne :D Olenkohan jotenkin outo :D

  VastaaPoista
 11. Ainiin ja Kiko Milanon nettisivuilta löytyy nimivastaavuudet noille numeroille, en kyllä tiedä miksei puteleissa voi olla niitä nimiä samantien :P

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...