1.10.2011

Naked, and happy as a Muppet!

Ranskassa on sellainen kiva puoli, että täällä on Sephora. Ja niitä Sephoroita on kaupungissa ihan joka paikassa (enemmän kuin esimerkiksi New Yorkissa on). 


Se, että täällä on noita liikkeitä niin paljon, voi olla tosi haitallista ihmisen lompakolle myös. Tänään nimittäin annoin uuden, rakastavan kodin yhdelle rakkaalle, jonka perään olen haikaillut niin kauan kun se olemassa on ollut. 
Kyllä, Naked -paletti. Varmaan kaikki tietävät millaisen hypen tämä paletti on ympärilleen kehittänyt ja julkaisustaan saakka tämä on ollut melkein koko ajan loppuunmyyty joka pakasta, niin nettikaupoissa kuin ihan fyysisissäkin liikkeissä. Vaikka kuinka olen tätä himoinnut, mua ei vain oikein ole tehnyt mieli ostaa netistä tätä, jolloin ei voi olla varma saako palettia käsiinsä ollenkaan ja onko kyseessä sitten ihan se real deal kuitenkaan. Siksi olin jo vähän päättänyt sivuuttaa tämän, mutta jos asia tehdään sinulle niin yksinkertaiseksi, että voit kävellä kauppaan, napata tuotteen hyllystä ja kiikuttaa sen kassalle, voiko tilaisuuttaan sivuuttaa.


Mulla taitaa aiemmin olla ehkä kaksi näistä sävyistä muissa UD paleteissa joita omistan ja tässä on myös vain kaksi täysin mattaa sävyä (en tykkää mattaluomiväreistä). Paletin mukana tuli mini Urban Decay Primer Potion (se normiversio) ja sivellin. Rehellisesti sanottuna oisin melkein mielummin ottanut sen version, jossa on kaksipäinen 24/7 eyeliner, mutta menee tämä näinkin. En malta odottaa että pääsen kunnolla testaamaan tätä.

Sephorassa mun riemuni ei kuitenkaan rajoittunut pelkästään tuohon Nakediin, nimittäin törmäsin tällaisiin jalokiviin OPI hyllyllä. 

(Pahoittelen tärähtänyttä kuvaa, mutta kun mun pitää kohta lähteä, enkä edes itse tiedä onko se kohta minuutin vai puolen tunnin päästä, en ehtinyt ottaa uutta kuvaa.)


MUPPETS!


Diwine Swine, Gone Gonzo ja Rainbow Connection. 

Yritin puhua itseäni ympäri, että ostaisin nämä netistä, halvemmalla ja tilaisin ne jouluksi kotiin. Glitter kuitenkin vei voiton ja kun ei tuota OPI enää liiemmältä nettikaupoissa ole, niin päätin, että tämä on ihan oikeutettua. En tiedä koska nämä tulee nettiin myyntiin kun vasta yhdet swatchit näistä lakoista olen löytänyt, enkä vain voinut vastustaa kiusausta. Ovat aivan ihania, that's all I have to say!

Nyt tämä tyttö on onnellinen!

13 kommenttia:

 1. Mäkin haluun Muppetteja! *-*

  VastaaPoista
 2. Voi nams, sanon minä noista lakoista! Määkin haluun!

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo O.P.I:n lakat! :)
  Paljonko ne maksavaat Ranskassa?

  VastaaPoista
 4. Aaa! Minäkin haluan! Kuolaan vaan ton urban decayn paletin perään, mutta en uskalla nettiin luottaa, koska sekin sitten harmittais jos ei paletti tuliskaan ehjänä perille... Noh, ei voi muuta kun ostaa hyllyt täyteen muuta ja yrittää tyydyttäytyä ajatukseen että "enhän minä tuota tarvitse, sillä onhan mulla tämä..."

  VastaaPoista
 5. Voih mitä Muppetteja. TAHTOOOOOOOOO kans :D

  VastaaPoista
 6. Mää luulin, että noi tulee myyntiin vasta 1. november! :) Toi sateenkaarilakka on häikäisevä!

  VastaaPoista
 7. Lumi: mä haluan entistä kovemmin nähdä sen koko kokoelman nyt :D

  Rose: taitavat olla 13,90 täällä. Mutta mielummin maksan sen hinnan täällä lakasta, jonka tiedän käyttäväni loppuikäni kuin ostan noita "halpis" merkkejä täältä 6-10 euron hintaan, joita ei sit tulekaan käytettyä

  Sonne: ÄÄÄÄ <3

  Petra: se paletti on rakkaus!

  Mia: uskon :D

  Anni: mmmmmmm

  Aurica: Naked 40e, Muppetsit 13e (13,90?) kappale

  Johanna: luulen, että ne on vahingossa laitettu esille tuolla yhdessä liikkeessä liian aikaisin ja mulla kävi vain tuuri. Tuo sateenkaari paikkaa vähän mun kaipuuta Deborah Lippmanin Happy Birthdaytä kohtaan

  VastaaPoista
 8. Great haul! I'm looking forward to see Gone Gonzo :D

  VastaaPoista
 9. Siis aivan ihania nuo OPI:n lakat ! Rakastan glitter-lakkoja! Suomen kaupoista noita on vain aika vaikea löytää, nettikaupoista kylläkin vissiin löytyy :)

  VastaaPoista
 10. Hei!:) Mä teen kouluun matikan projektityötä kynsiblogeista, ja tahtoisinkin kysyä sulta muutaman kysymyksen!
  Jos siis laittaisit sähköpostisi mulle; mankipeipi@hotmail.com, mikäli suostut vastailemaan? Kiitos ♥

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...