29.5.2012

boîte à vernis


Pari viikkoa sitten kun käveltiin kaverin kanssa Pariisin pikkukatuja pitkin, törmäsin johonkin ihanaan. Puhuin kuitenkin itseni asian ostamisesta ympäri, koska hei, omasta kokoelmasta ei mahtuisi edes kymmentä prosenttia sen sisälle. Mutta kun se oli niin söpö, ja ihana ja rakastan muutenkin Valérie Nylinin juttuja ihan tuskaisen paljon. Ja kun se nyt oli vaan niin söpö. Ja niin mua.

Siksi eilen oli pakko uskaltaa yrittää ja katsoa löytäisinkö takaisin sille pikkukadulle, joka mun päässäni edelleen pyörivää esinettä myisi... 


Ja löysinhän minä! Nyt mulla on ikioma Boîte à Vernis, eli kynsilakkalaatikko. 


Se on söpö!


Ja värikäs!


Ja aika korkea!


Sinne mahtuu täydellisesti esim. Orlyn ja China Glazen pullot seisomaan pystyyn (säilyttäkää lakkoja pystyasennossa aina!), eikä tee edes tiukkaa. Se on peltiä, mutta se on siitä huolimatta todella kevyt. Ja suloinen, edelleenkin. Ja rahansa arvoinen.

En tiedä vielä mitä tämän sisään pääsee säilytykseen kun kotiin saakka pääsen, mutta jotain todella söpöä sinne sisälle on saatava. Samalla mietin, että voi, jospa lakkakokoelmani oikeasti olisi niin pieni, että ne mahtuisivat tuonne laatikkoon seisomaan. Se tosin olisi ollut mahdollista viimeksi varmaan 4 vuotta sitten... Neiti materialisti on tosin taas hölmön onnellinen omasta laatikostaan, joka on ihan aikuisten oikeasti suunniteltu kynsilakoille. 

ps. sitten kun mulla tulevaisuudessa on oma pikku koti Pariisissa, ostan pelkästään noita Valérie Nylinin laatikoita säilytykseen. Pitkin hampain jätin kauppaan mm. muroille ja pumpulipuikoille tarkoitetut laatikot... Tosin se pumpulipuikkoversio mun pitää varmaan vielä jossain vaiheessa hakea mukaan, niin söpö se oli... 

pps. aloin vihdoin kasaamaan kynsilakkakokoelmavälilehteä tuonne yläpalkkiin, jonka tosin julkaisen varmaan vasta sitten joskus kun olen kotona ja saan sinne kaikki lakat merkattua. Voit olla minttu tyytyväinen kun olet useampaan kertaan multa sitä pyytänyt!

18 kommenttia:

 1. IHANAIHANA boksi! Ja jee, vihdoin! ;) Sit mun ei tarvi aina kysellä onko sulla jtn lakkaa josta tahdon tietääv aan voin suoraa tarkistaa tuolta eka. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä tää on vaan salainen vastaisku sun ainaisille "onko sulla tätä tai tätä lakkaa" kyselyille :D

   Poista
 2. Meillä on näitä myynnissä töissä, ihan Suomessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ethän kiltti kerro mulle missä kaupassa? :D

   Ei vaan, tiedän, että tämän merkin juttuja on jossain suomessa myynnissä, mutta yhden liikkeen poistuttua Ideaparkista, en ole näihin uusiksi Suomessa törmännyt. Ihan hyvä vaan, koska mun pankkitili itkisi verta siinä vaiheessa :D

   Poista
  2. Wteläisin myymälä löytyy Nokialta. Pohjoisin Lapinlahti/Siilinjärvi/Nilsiä. Pikku pitäjien juttuja. :D

   Poista
 3. Oi ei ihana laatikko! Ite oon ihan hulluna erilaisiin laatikoihin. Omillani asues pyrin ostaan paljo just erilaisia bokseja johon sai laittaa kaikkee ylimäärästä tilpehööriä :D Ettei kaikki loju sit vaan pöydällä sekasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, mä rakastan kaikkia erilaisia purnukoita kanssa ihan hirveästi, sitten kämppä onkin sekametelisoppa kun on haalinut kaikkia mahdollisia söpöjä laatikoita ja purkkeja ympäri maailmaa...

   Poista
 4. Oijjoi! Ompa aivan äärettömän ihana laatikko! Mäkin kyllä tarvisin noita useamman, että kaikki lakat mahtuis tonne.. Mutta silti mä tahdon kans tommosen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes halua ajatella kuinka monta tarvitsisin, että kaikki lakat mahtuisi tuollaiseen :D

   Poista
 5. Miksi lakkoja pitää säilyttää pystyasennossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jotta juokseva lakka ei pääse vahingossakaan livahtamaan pullon kierteisiin ja siten jumittamaan korkkia paikoilleen (:

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...