27.4.2013

Shine bright like a butterfly


Mä en voi sille mitään, mutta mun mielestä butterfly on edelleen ehkä yksi tyhmimmistä englanninkielen sanoista. Menee samaan luokkaan vehiclen ja phenomenan kanssa, joista jälkimmäinen on kyllä mielestäni tosi kiva lausua. Ja tämä kaiken selittäminen on taas tosi lupaava alku postaukselle ja huomaan varmasti olevani ainut typerä ihminen, joka miettii tällaisia asioita. 

Palataanko kuitenkin blogin aiheeseen ennen kun alan selittämään liikaa turhuuksia. Mulla näköjään on iskenyt tavaksi se, että kynnet pitää aina lakata sillon kun nukkumatti haluaisi jo vaihtaa uudelle aikavyöhykkeelle nukuttamaan ihmisiä ja viimeisillä voimilla pitää taistella sitä unihiekkaa vastaan. Mentiin siis taas linjalla nappaan ensimmäisen miellyttävän lakan laatikosta ja sillä mennään. Tällä kertaa se sattui olemaan China Glazen pastellikeltainen Lemon Fizz. Yllätyin kuinka hyvässä kunnossa lakka oli ottaen huomioon, että se on ostettu yli kolme vuotta sitten ja vajunnut myös aika hyvin. Kolmella kerroksella sain täydelliset banaanikynnet aikaiseksi. China Glaze <3 p="">


Seuraavana päivänä kun postiin lähteminen ei oikein napannut, kaivoin Orlyn koristelulakat esille ja ajattelin koittaa jotain, mikä on pyörinyt mielessä jo pitkään, mutta jota en vain koskaan ole saanut aikaiseksi. Nimittäin perhoskynnet.

Olen nähnyt upeita perhoskynsiä miljoonat, mutta siinä vaiheessa kun ajattelin, että tarvitsen mallia, ei tietenkään tullut yhtäkään blogia mieleen mistä katsoa mallia, joten päätin sitten soveltaa vähän päästäni. Not perfect, mutta good enough for me. Tiedän, että oikotie onneen olisi ostaa etsystä löytyvä laatta, jossa on valmiina leimat tällaisia perhossiipiä varten, mutta tämä yksi jääräpää täällä on edelleen sitä mieltä, että teen käsin sen, minkä pystyn, enkä liukuhihnameiningillä leimaamalla. Käsinmaalaus kun sattuu olemaan kivaa ja taas pitkästä aikaa oli kiva harjoittaa hienomotoriikkaa vähän. Ylpeänä voin sanoa, että jopa oikea käsi on ihan esittelykelpoinen vaikka aluksi ajattelin, että en kyllä saa mitään aikaiseksi. Kaiken kaikkiaan pidän hurjasti mun pastelliperhosista ja vaikka laatikoissa olisi miljoona lakkaa, joilla taas tekesi mieli lakkailla, saavat nämä perhoset viihtyä kynsillä vielä ainakin yhden päivän. 

Onko joku muu koittanut perhosmanikyyriä ja ihastunut siihen yhtä syvästi kuin minä?

11 kommenttia:

 1. Nätti lakkaus!
  Itse rakastan kyseistä koristelua ja mahdollisimman usein sitä teenkin ;).
  Alla oma versioni lakkauksesta käyttäen Color Club Daisy Does It lakkaa, sekä nopea kuvatutoriaali siinä yhteydessä.
  http://lifeandnails.blogspot.fi/2013/03/wing-of-butterfly-tutoriaali.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, aivan ihanasti tuo Daisy Does It sopii manikyyriisi. hauska oli muuten huomata, että tein melkein täysin päinvastaisessa järjestyksessä tuon oman manikyyrini verraten sun tutoosi, mutta lopputulos oli yllättävän samanlainen :D

   Poista
 2. Pitäs varmaa kokeilla tota perhosmania, näyttää se sen verta kivalle.

  Ja mieti hetki sanaa vatupassi ja totea sitten että suomenkieli on pahasti häiriintynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa kokeilla joo, ehdottomasti kiva ja ei liian haastava lakkaus!

   ja kiitos vatupassista, myönnettäköön että suomenkieli on kyllä aika pahasti häiriintynyt myös :D

   Poista
 3. Musta noi butterfly, vehicle ja phenomena on kaikki ihan hauskoja enkun sanoja... Oon joskus tavannut jotain tyhmiäkin, mutta en nyt tähän hätään tietty muista niitä. :)

  Myös postauksen butterfly-kynnet miellyttävät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, onhan englannissa vielä tyhmempiäkin sanoja, mutta noi oli niitä, mitkä ekana tuli mieleen :D

   Poista
 4. Todella hienot perhoskynnet! :) I like!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...