20.12.2013

Failicure


Long time, no see, ja sitä rataa, vai mitä? En oikein itsekään tiedä. Tarkistin, että edellinen postaus blogiin on kirjoitettu tasan puoli vuotta sitten ja mihin se kaikki aika on kulunut, en tiedä.

Hyvää syytä mulla ei sille ole, että tämä blogi ei ole päivittynyt. Opiskelujen ohessa blogi varmasti olisi ihan tervetullut pakopaikka pahasta maailmasta, mutta jotenkin sekä blogi, että kynnet ovat jääneet taka-alalle tänä syksynä. Kynnet on aina lakattuna, mutta sen jälkeen samat lakkaukset majailevatkin reilusti yli viikon kynsillä ja usein vielä yksivärisinä. Näillä hetkillä tulee kuluneeksi aika tasan 5 vuotta siitä kun kynsikärpänen iski, joten ehkä on luvallista elää pientä njäh-vaihetta välillä. Ajattelin siis palailla blogtauolta omilla ehdoilla ja katsoa, vieläkö tämä jaksaa mua oikeasti kiinnostaa, vai olisiko aika, tälleen reilun neljän blogivuoden jälkeen jo päättää, että tämä luku on vähitellen ohi. Katsotaan siis mitä tapahtuu.


Yksi asia, minkä sain vihdoin valmiiksi, on kynsilakkalistaus, joka löytyy nyt blogin yläpalkista. Oma arvioni lakkojen määrästä oli nin 650 ja aika lähelle osui arvio. Edellisen kerranhan olen laskenut lakkojeni lukumäärän keväällä 2009... Myytävien kasa on myös sitä vertaa järkyttävä, että jonkinlaista blogikirppissivua ajattelin tässä joskus toteuttaa. Samoin kuin sivupalkissa oleva suomi - kynsilakat sanasto kaipaisi epätoivoisesti päivitystä, koska tässä viimeisen parin vuoden aikana, minkä olen viettänyt enemmän ja vähemmän poissa blogien ääreltä, on tapahtunut taas hurjasti uusia kivoja juttuja.

Kuten esimerkiksi nuo kuvissa näkyvät kynnet. Ne ovat skitletet. Mitä tapahtui ihan perus skittle kynsille? Pitikö niistä nyt väkisin vääntää vähän tyttömäisempi termi, että homma menee väkisin hiusten halkomiseksi sen suhteen, onko lakkauksessa kaikki sormet erilaisia vai pari samanlaista vai mitäkukahäh? Ehkä mun täytyy taas vaan vähän sivistää itseäni kartalle asioista... 

Kynsistä itsessään tykkään värimaailman puolesta, mutta pikkuvirheet taas hiukan ärsyttävät. Leimat ei taas pitkän tauon jälkeen kohdistuneet yhtään sinne minne piti, nimetön näyttää kuhmuraiselta kun jouduin vähän paikkeilemaan sitä hyvin epäonnistuneen niitti/strassisähellyksen jäljiltä ja pikkurilli piti rutata vielä ennen kun lakkaus oli kuiva. Positiivisia puolia taas löytyy siitä, miten OPIn Pure on aiva mielettömän ihana, samoin kuin China Glazen Below Deck. Eikä tuo Barry M:n Ladykään häviä noille muille lakoille. Lakat siis on nam, mutta koristelija kaipaa vielä vähän treeniä.

Kynsillä siis: 

Peukalo + keskisormi: China Glaze Below Deck + Konad m25
Etusormi + pikkurilli: Ciaté Pepperminty + OPI Pure
Nimetön: Barry M Lady

Hyvin todennäköisesti unohdin kirjoittaa ehkä puolet niistä asioista, joita alunperin ajattelin, mutta toivotaan, etten. Kirjoitellaan niistä sitten seuraavalla kerralla - kunhan se ei ole puolen vuoden päästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...