22.12.2013

Puoli vuotta lakkoja

Niin kuin taisin eilen mainita, tein kuun alussa vihdoin pienen tilauksen nailsuppliesille. Vähän juhliakseni veronpalautuksia, ja toisekseen siksi, että en ole kesän jälkeen tainnut ostaa lakkoja mistään muualta kuin Lontoosta lokakuussa. Eikä ole edes tehnyt tiukkaa, uskomatonta kyllä. Halusin kerätä pakettiin sellaisia lakkoja, joista toivottavasti vielä vuodenkin päästä pidän, etten osta asioita vain siksi, että tekee mieli. Ainakin tällä hetkellä tuntuu, että onnistuin valinnoissani, mutta jää nähtäväksi. 

Sen lisäksi, tein miniminitilauksen beautybaylle (jonka posti muuten pariksi päivää onnistui myös kadottamaan), jossa saapui OPIn jo blogissa näkynyt Pure, sekä back up pullo Ruby Pumpsia. Huomasin nimittäin, että mun kohta viisi vuotta vanha Ruby Pumps riittää ehkä vielä täksi jouluksi, mutta tiukkaa tekee.

(Mainittakoon myös se, että postauksen kaksi ekaa kuvaa on otettu luonnonvalossa ja kaksi viimeistä salamalla. Millä logiikalla, ei kannata kysyä itseltäni, jotenkin tässä vaan kävi niin, mutta onneksi swatch-tikut on sentään luonnonvalon kanssa :D)


Tikkuja, tikkuja. Vielä kun joku tulisi värijärjestelemään kaikki mun tikkuni, mä en itse tule varmaan ikinä saamaan sitä valmiiksi. 


Ensimmäisenä tosiaan se beautybaystä saapunut OPIn Pure. Mä kävin pitkään taistelua itseni kanssa tarvitsenko tätä lakkaa, koska esim. Man With The Golden Gun jäi itseltäni ostamatta, koska ei, en maksa yhdestä lakasta niin paljoa. Tälle jäi alessa hintaa 18 euroa, ja samalla taisi itselleni selvitä, että oma kipuraja lakkojen hinnan suhteen taitaa olla se 20 euroa. En keksi tällä hetkellä yhtään lakkaa, josta tuota enemmän maksaisin. Ei onneksi kaduta tämän osto ja sävyltään tämä sopii itselleni ja rakastamiini väreihin varmasti paremmin kuin se kultainen sisarensa. 


OPIn jouluinen Mariah Carey kokoelma kiehtoi itseäni lähinnä Liquid Sandiensa puolesta. Olisin voinut ostaa vaikka kaikki kuusi, mutta päätin, että kolme kuudesta saa riittää. Musta Emotion, beigehtävä Silent Stars Go By ja lilahtava Baby Please Come Home saapuivat omaan lakkalaatikkooni. Alunperin paketissani oli Silent Starsin tilalla hiukan punertavampi Make Him Mine, joka tietysti oli sitten loppunut varastosta vahingossa ja jouduin tyytymään tähän toiseen. Ovat onneksi toivottavasti tarpeeksi lähellä toisiaan, ettei tarvitse sen toisen perään enää haikailla. 

Ainoana ei liquid sandina joulukokoelmasta eilisilläkin kynsillä nähty I Snow You Love Me, joka on kyllä ihana, mutta edelleenkin olen sitä mieltä, että irtoglitter ajaisi saman asian huomattavasti halvemmalla. 


Viime kesänä julkaistusta kokoelmasta (Couture de Minnie?) päätin ostaa kaksi lakkaa. Glitterinen Minnie Style, sekä punainen Liquid Sand Magazine Cover Mouse. Mä rakastan mun Kikon punaista texture lakkaa, mikä on ihan perus punainen creme, ja toivon, ettei tuokaan pahasti häviä sille.

DS lakoista pakettiin pääsi vihdoinkin DS Extravagance. Mun piti oikein googlettaa milloin tämä on julkaistu, koska tuntuu, että olen viimeiset viisi vuotta pohtinut tämän ostamista, ja mietin onko se mahdollista. Näköjään tämä on julkaistu syksyllä 2008, joten näköjään se on mahdollista. En osaa sanoa juuta enkä jaata tuon suhteen ennen kun sen kynsille saan, mutta tiedän, että todella monelle tämä on se must have lakka kokoelmissa. 

Viimeisenä tosiaan eilisissä kynsissä näkyvä This Gown Needs A Crown, josta voi lukea tätä aiemmasta postauksesta enemmän. 

Olen tosiaan näköjään pitänyt huomaamattani melkein puolen vuoden ostolakkoa, joten näiden lisäksi, onko jotain ehdottomia must have lakkoja, jotka olen saattunut missata. Tai onko jotain toiveita, mitkä näistä olisi kiva nähdä kynsillä ensiksi?

2 kommenttia:

  1. Iiiiihania ostoksia. :) Ehkä näistä kiinnostaa eniten tuo DS.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sen ympärille on ehkä helpoin keksiä koristelujakin, kun siinä ei ole tekstuuria eikä glitteriä :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...