31.12.2013

Glitter explosion

Niin kuin eilen mainitsinkin, mun senhetkiset kynnet oli kovasti omaan mieleeni. Harakka, mikä harakka, mutta glitter iskee ja lujaa. Kamera tosin vihasi mua näköjään aika suurella vaihteella, kun kuvat ovat mitä ovat ja yhden niistä kehtasin edes julkaista. Olisi vain pitänyt muistaa kuvata kynnet ennen kuin lähdin koiran kanssa lenkille ja päivänvalo katosi. Kiitos vain joulukuulle ja kivoille ilmoille, kun vettä sataa niin, että sain kuivata hiustenkuivaajalla hiukseni lenkin jälkeen.


Sain toissapäivänä lahjaksi blogeissa paljon puhutun Isadoran Peel Off aluslakan, josta ajattelin kirjoitella vähän tarkemmin myöhemmin, kun käyttökokemuksia on edes toinen tämänpäiväisen rinnalle. Päätin siis laittaa lakan kovaan testiin heti aluksi ja kerrostaa kynsille mahdollisimman monta kerrosta glitteriä. Mieleen juolahti sonnelassa joskus näkemäni lakkaus, jossa oli käytettynä mustan pohjan päälle jokaista Models Ownin Mirrorball kokoelman lakkaa. Idea taisi olla sitäkin ennen lainattu jostain blogista, mutta Sonne toteuttamana se oli kirkkaana mielessäni. Joten ei kun kerrostamaan kaikki viisi melko voimakkaan tuoksun omaavaa glitteriä päällekäin.

Pohjalle heitin tämän hetken suosikkimustani, joka on Kikon 275 numeroinen lakka. Yhdellä kerroksella sain täydellisen pohjan tälle lakkaukselle, mikä oli itselleni tärkeää. En halunnut mustaa kerrostamalla kasvattaa lakkaukseen kertyviä kerroksia. Mustan päälle Disco Inferno, Dancng Queen, Freak Out!, Boogie Nights ja Hot Stuff + pikakuivattaja x 2 ja lakkaa löytyi kynsiltä kiitettävät 9 kerrosta. Huh! Hiukan osa glittereistä jäi törröttämään kynnen pinnalta, mitä oli harvinaisen kiva nyppiä irti kynsiltä, mutta yllättävän tasaisen pinnan sain aikaiseksi. Näissä kynsissä olisin viihtynyt pidempäänkin, ellen olisi halunnut tehdä toisenlaista lakkausta uudeksi vuodeksi. 

Miltä näyttää vuoden ehdottomasti pahimmat glitteröverit muiden silmin?

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään! Toinen harakka täällä huutelee hyvää uutta vuotta sinne! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että meitä harakoita on useampia :D hyvää uutta vuotta myös sulle!

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...