13.4.2014

DS Pewter

Happy sunday everybody!

Allekirjoittanut makaa itse kyllä edelleen sängyssä parantelemassa pääkipua, jonka ilmeisesti se eilis illan yksi (1!) lonkero sai aikaan, koska tällä hetkellä ei pahemmin tee mieli liikkua mihinkään suuntaan. Onneksi postaaminen käy paikoillaan maaten hyvin, joten hyvin tämä vielä menee. Ja kun koiraherra lähti jo mun vanhempieni matkassa lappiin hyppimään lumihankiin, ei ole edes ketään, jota pitäisi pakolla lenkittää. Itse olen jumissa Tampereella vielä pari päivää, mutta pääsiäiseksi pääsen itsekin laskettelemaan muutaman tauon jälkeen. 


Kynnetkin on hyvin peruslinjan kynnet, koska havahduin perjantai-iltana siihen, että kynnet on nakuna ja energiaa niiden kuntoon laittamiselle ei oikein ole. Tarvitsin siis lakan, joka suunnilleen kiipeää itse pullosta kynsille tekemättä paljoakaan ja OPIn DS Pewterin ollessa vielä testaamattomana, nappasin tämän käten.

Lakka on saatu Kauneudenkaupalta miitissä. Laadultaan tämä oli ihan loistava! Levittyi todella vaivatta juuri niin kuin tahdoin, ja kuivui nopeasti. Tekstuuripinnaksi tämä oli hyvin tasainen, jotain matatun glitterin ja tekstuurin välimaastoa, mutta ehdottoman kaunis kaikesta huolimatta mielestäni. Tämä on itseasiassa edelleen kynsilläni tällaisenaan ja tarkoitus oli, että koristelsin tätä tänään vähän. Jää sis nähtäväksi ilmestyykö blogiin vielä lähitulevaisuudessa lisää kuvia tästä kaunokaisesta. Moniin tekstuureihin verrattuna tämä kuivui yllättävän nopeasti, mikä oli myös positiivinen asia huomata. 

Onko muita Pewteriin ihastuneita?

8 kommenttia:

 1. Loppupeleissä tällaiset lakat ovat kyllä niitä lemppareita, nämä kuten sanoit pullosta-itse-kynnelle-kiipeävät tapaukset. Kuten tämäkin! Mä oon kanssa ihastunut tähän sekä varsinkin pariinsa DS Lapisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en siitä Lapisista aluksi niin edes välittänyt, mutta ihastuttuani tähän lakkaan akan pohtia pitäisikö sittenkin hommata myös se...

   Poista
 2. Tää on kyllä ihana ja yllätyin kuinka sileä se on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. verrattuna esim muihin OPIn glitter-tekstuureihin, tämä on tosi erilainen, mutta onneksi hyvällä tavalla!

   Poista
 3. Ei loydy viela Helmerista, mutta himotuslistalla on kylla ollut pitkaan! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa ostaa kyllä, lupaan ettet tule katumaan sitä päätöstä :)

   Poista
 4. Tuo on kylä todella kaunis lakka, pitää hommata omaan lakkalaatikkoon jossain välissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yllätyin itsekin kuinka kaunis, koska kuvissa tää ei ole koskaan oikein erityisemmin saanut mulle himotusfiiliksiä aikaiseksi :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...