16.9.2014

Autumn dotticure


Näille kynsille löytyy ehkä vain yksi looginen selitys: tarve hankkiutua testaamattomista lakoista mahdollisimman nopeasti eroon. Mun missiona olisi saada kaikki lakat testattua ennen perjantaita, ja se näyttäisi myös toteutuvan, koska kynsille pääsemättömiä kavereita on enää kaksi niille omistetussa ständissä. Olisi muuten ensimmäinen kerta, kun saan sen tyhjäsi sitten... en edes tiedä. Helmikuussa varmaan viimeksi tilanne on ollut tämä. Ja miksi ennen perjantaita? Koska olen lähdössä silloin reissuun, mistä varmaan pari lakkaa tulee kotiutettua ja vihaan sitä, miten yleensä kauan vuoroaan odottaneet lakat jää uusien varjoon heti kun pääsen sellaisiin käsiksi. Jos ihan täysin rehellisiä ollaan, on myös posti muutamaa lakkaa itselleni kuljettamassa tälläkin hetkellä, mutta oletan, että niistä yksikään ei tässä parin päivän aikana ehdi saapua. Toivotaan ainakin niin... 


Idea lähti tuosta Nfu Oh:n vauvankakan värisestä lakasta, joka on seisonut itselläni hyvin pitkään odottamassa vuoroaan. Numeroltaan tuo on 401 ja tämä on varmaan niitä sävyjä, joista voin sanoa käsi sydämmellä, etten omista toista samanlaista. Vaikka välillä hurahdankin mitä erisävyisimpiin lakkoihin, ei nämä uglypretty sävyt yleensä ole omia suosikkejani. Tämä piti siis yhdistää muihin kivoihin väreihin, joina sai toimia OPIn Sprung, I Don't Give A Rotterdamn ja Live and Let Die. Yhdessä nuo värit huusivat syksyisyyttään mulle, joten ei kun dottailemaan syksy sormille. 


Näin jälkeenpäin kun mietin, toivon, että olisin käyttänyt jonkinlaisia tarroja rajaamaan ranskalaista kynsille, jolloin olisin voinut pilkutella huoletta kynsiä ilman että piti huolehtia jonkinlaisen rajan säilyttämisestä. Jälkikäteen on taas hyvä miettiä mitä olisi kannattanut tehdä toisin.

Sävyiltään nämä on ensimmäiset kunnon syksykynnet, joita ihan mielelläni tuijottelin tylsän luennon aikana piirrellessäni kukkasia luentopaperin marginaaliin. Eli ihan hyvin meni, muttei kuitenkaan täydellisesti.

Joko muillekin on muuttanut syksy kynsille?

2 kommenttia:

  1. Ompas aika äklön värinen toi Nufu :D Mut Pilkkuranskis on kiva ja hyvä että mietit "ääneen" tuota tarrojen käyttöä. Mä kun en ole vieläkään saanut kokeiltua tätä mani-tyyliä, niin tuleepahan huomioitua tollanen seikkakin kunhan alan pilkutteleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, se on sellainen väri, ettei välttämättä ihan heti tuu uudestaan testattua :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...