14.9.2014

Get your cheetah on


Bonjour! Ja terveisiä pitkältä blogitauolta. Ei kannata kysyä miksi en ole bloggaillut aikoihin, koska siihen mulla ei ole vastausta. Koko kesä hujahti silmien ohi sellaisessa epäuskoisessa suhinassa, etten vieläkään käsitä syyskuun olevan jo puolivälissä ja se koulukin alkoi, mihin pitäisi panostaa tällä hetkellä. 

Bloggerissakäynnin aktiivisuudesta kertoo se, että osoiteriville sanaa "hallintapaneeli" vääntäessäni kaikki sivuhistoriassa olevat linkit, jotka sisältävät sanan hallint(a), johtavat yliopiston hallintotieteiden yksikön kurssitarjontaan. Tosi ahkera bloggaaja siis talossa. 

Tänään kuitenkin on sellainen fiilis, että nyt tahdon kirjoittaa blogiin. Lakkasin kynnetkin tänään ensimmäistä kertaa sitten viime viikonlopun, arkipäivät kun meni kahden viisaudenhampaan leikkauksesta toipumiseen ja oman kurjan olon sietämiseen. Olen siis katsonut reilut kaksi kautta How I Met Your Motheria ja nauranut peilikuvalleni, jossa toinen poski on turvonnut muodottomaksi. Ehkä siksi nämä kynnet miellyttivät silmää vanhojen, lohjenneiden sinisten laukkausten jälkeen. 


China Glazen New Birth oli viimeinen The Giver kokoelman lakka, jota en vielä ollut testannut, joten tähän manikyyriin se piti tavalla tai toisella yhdistää. Lisäksi OPIn If You Moust You Moust ja Get Your Number houkuttivat kovasti, joten päätin, että nämä kaikki saavat sopia yhteen. Koska ideapää löi tyhjää, vaikka yritin kuinka selailla instagramia ja muita idealähteitä, päätin toteuttaa taas vaihteeksi leopardikuviota kynnelle, joka toimii aina. Ja kyllä, leopardit miellyttävät edelleen omaa silmääni ja ovat maailman helpoimmat toteuttaa kynsille. Mii likes. 

Kesän aikana varastoon ei mulle ole kertynyt lakkauksista kuvia, koska aikaa lakkailulle ei ole pahemmin ollut ja yksiväriset kynnet ovat dominoineet omia nakkejani hyvin vahvasti. Instagramista löytyy joitain räpsyjä kesän aikana kuvauksen arvoisista kynsistä, mutta ei sielläkään liiemmin. Nimimerkillä sallaqui voi kuitenkin siellä käydä katselemassa. 

Jos jotain positiivista haetaan tästä tauosta, sen voin ainakin sanoa, että olen tykästynyt lyhyisiin kynsiini aika paljon ja vaikka en vieläkään oikein saa niitä lakkapullojen ympärille omaa silmää miellyttävästi käärittyä kuvausta varten, on muuten töpökynnet omat suosikkini tällä hetkellä. Eli siis kaikki hyvin tässä kynsivaltakunnassa :)

Iskeekö lukijoille cheetahkuvio vielä? Tai löytyykö ruudun takaa ylipäätään ihmisiä enää, joiden lukulistalta blogini löytyy? Ymmärrän hyvin, jos ihmiset ovat kadonneet tämän eipäsjuupas -päivitystahtini kanssa jo blogien pariin, jotka päivittyvät tasaisesti, mutta olisi mukava tietää, jos täälläkin vielä vierailee joku :) 

6 kommenttia:

 1. Onpa kiva että oot taas takaisin bloggaamassa, oli iloinen yllätys, kun aina välillä tätä olen käynyt kurkkimassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukava, että joku edelleen vierailee, yritän jatkossakin päivitellä ainakin semi säännöllisesti :D

   Poista
 2. Mua ei sinänsä ole haitannut vaikka sä tai muutkin bloggaajat on pitäneet vähän taukoa, kun oma kesäkin on hujahtanut ohi niin etten paljon ole blogeja joutanut lukemaan. Lyhentyneet kyntesi ovat enemmän mun mieleen, mut eläinkuseista en niin perusta :P Lakkojen värit sopii kuitenkin hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) musta tuntuu, että tuo hiljaisempi kesä on usein aika monissa blogeissa yleistä, kun kesällä harvemmin on pahemmin aikaa puunata blogin parissa niin paljon... harmi tosin kun sillonhan ois ihanteelliset säät käyttää kaikkia ihania neon ja hololakkoja ja kuvatkin voisi ottaa luonnonvalossa :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...