29.9.2014

Lovesome


Joulu saapui aikaisessa tänä vuonna kynsille - ja pieni kuolema näköjään myös kanssa. Ne jotka sattuvat seuraamaan instagramiani, saattoivat huomata, että viime viikko ja vähän edellistä, kuluivat vanhasta kotikaupungista, eli Pariisista, nauttien maustettuna pienellä extempore-reissulla Saksan puolelle Frankfurtiin. 

Siinä missä reissu oli tosi onnistunut, onnistuin kyllä tappamaan kynteni senkin puolesta. Menomatkalla koneessa kuoli toinen peukalo, palatessa taas toinen. Samoin vähän muutkin kynsien kulmat ottivat erinäisissä tilanteissa osumaa, joten vaikka yritänkin viilailla näitä kavereita kuosiinsa koko ajan, ei ne millään suostu edustamaan siten miten toivoisin. Höh!


Ulkomailla oleskellessa tietysti muiden juttujen ohella on hyvä vähän keskittyä paikalliseen kynsilakkatarjontaan, ja etenkin Saksasta mulle kotiutui pullo jos toinenkin uusia tuttavuuksia. Ensimmäisenä kuviin saakka sain P2:n Lovesome lakan, josta ystäväni kivasti totesi heti ensimmäisenä, että se on kuin joulu pullossa. Nyt en sitten itsekään näe tässä muuta kuin joulun, vaikka alkuperäinen ajatus oli ihana vadelmanpunainen runsaalla kultaisella shimmerillä. Noh, joulu tai ei, on tämä lakka silti tosi tosi ihana. Peittävyyden sai kahdella kerroksella ja kuivui todella nopeasti. Juuri sellainen kuin hyvän kynsilakan siis kuuluukin olla. 

Merkkinä P2 on itselleni ainakin ihan uusi tuttavuus, mutta ainakin näin ensikosketuksella olen tosi tyytyväinen tähän sarjaan. Katsotaan onko muut saman merkin lakat yhtä hyviä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...