24.8.2015

Chillax In Paris


Tässä yksi ilta taas pyöriteltyäni lakkausideoita päässäni, pääsin kahteen lopputulokseen: haluan käyttää Picture Polishin Chillaxin ja haluan mustan damask-leiman valkoisella pohjalla kynsiini. Pakko sanoa, että ihan heti ensimmäisenä ei tulisi mieleen yhdistää kirkuvanminttuista Chillaxia, joka huokuu rantafiboja, mehujäitä ja kirkkaita bikineitä, noihin tummanpuhuviin omassa mielessäni vähän goottilaisromanttisiksi assosioituviin leimoihin. Olen miettinyt tämän selvästi pääni sisällä hyvin pitkälle, mutta joka tapauksessa halusin testata, miten kesää ja kukkasia huokuva Chillax taipuu vähän rauhallisempaan lakkaukseen. Minttu, musta ja valkoinen toimivat ainakin omaan silmääni tosi kivasti. 


Chillaxia riitti kaksi helppoa kerrosta kynsille peittämään ja vaikka lakka käyttäytyikin moitteitta, liputan edelleen Kikon 389 Mint Milk lakan puolesta, joka on sävyltään niin lähellä Chillaxia, että molempia tuskin kukaan kokoelmaansa tarvitsee. Keskisormeen kaavailin ensiksi OPIn tummaa Emotions tekstuurilakkaa, mutta koska F.U.N Lacquerin Midnight in Paris kummitteli testaamattomissa edelleen, ajattelin antaa sille mahdollisuuden mustan päällä näissä kynsissä. 

Tuo Paris on ihan jumalattoman kaunis moniväriflakieslakka, joka itseasiassa yllättävän hyvin toistuu näissä kuvissa. Kauneudestaan huolimatta mä harvoin muistan ottaa lakkauksiin elementiksi näitä flakies-toppereita, koska ne aina lisää pari kuivateltavaa lakkakerrosta lisää lakkaukseen. Pitäisi vaan yrittää, onhan nämä ihan mielettömän kauniita kyllä. 


Leiman nappasin taas Bornprettystoren BPL-007 laatasta, jota oon käyttänyt kyllä ihan luvattoman paljon tässä kevään aikana sen jälkeen kun sain sen testiin. Olen aina avoimesti jakanut ongelmiani muiden testiin saamieni laattojen kanssa, jolloin olen vähän joutunut hakemaan mikä laatta + stamper + scraper -kombo toimii milloinkin, mutta tämä on niitä laattoja joka toimii kerta toisensa jälkeen loistavasti ja sisältää juuri sellaisia kuvioita, jotka on omaan mieleeni.


Kynsillä:
Picture Polish - Chillax
Kiko - 275 Black
Bary M - Matt White 
F.U.N Lacquer - Midnight In Paris 
PBS-007 + Konad Black
Niitit

Luulen, että se aluksi lakkaukseen kaaveilemani musta tekstuuri, olisi tuonut kynsiin juuri sopivasti tasapainoa, sillä keskisormen flakieslakkaus on ehkä vähän rauhaton muuten yksinkertaisten kynsien rinnalla. Ei kuitenkaan anneta sen haitata, tällä kertaa näin, ensi kerralla sitten toisin :)  

8 kommenttia:

 1. Kauniit :) Mint Milk vei itsellä näiden kahden taiston ja Chillax sai lähteä kiertoon. Kauniitahan ne on toki molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon käyttänyt Mint Milkiä jo pari-kolme pulloa, joten taidan jättää myös Chillaxin itselleni, koska luulen, että myös se tulee käytettyä :D

   Poista
 2. Oi että miten ihana lakkaus! Tykkään :) <3 Mun mielestä tuo keskisormen flakiepommi vain antaa kivaa särmää muuten rauhalliselle lakkaukselle, kruunaa kokonaisuuden nääs :)

  VastaaPoista
 3. Kovin kauniit kynnet! Chillax on upean näköinen, tahdon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chillax on kyllä upea, ehdottomasti omistamisen arvoinen!

   Poista
 4. Mielenkiintoiset yhdistelmät! Tuo chillax tuo kivasti raikkautta näihin kynsiin. Musta tekstuurilakka ois kyllä voinut tosiaan sopia paremmin, mutta ei tuokaan paha ole! Tosi kivat kynnet kaikkiaan. :)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...