2.8.2015

F.U.N. Lacquer - Evening Gown


Hain tuossa pari päivää sitten hain postin pakettiautomaatista pienen vaihtaripaketin, joka sisälsi kolme aivan uutta lakkaa kokoelmaani. Vaikka väsymys oli kova ja pitkä työputki takana painoi jo päälle, oli pakko päästä lakkaamaan yhdellä uutuuksista - ihan vain kartoittaakseni tykkäänkö siitä vai en. Kyseessä on niinkin ihana lakka kuin F.U.N Lacquerin Evening Gown. 


Mulla odottaa edelleen testaamattomissa FUNin pari lakkaa, koska vaikka kesän aikana hankkimani lakat onkin toinen toistaan kauniimpia pullossa, kynnellä en ihan täysin ole vielä rakastunut yhteenkään. Olen aina tehnyt sen virheen, ettei ole laittanut glittereiden alle peittävää cremeä vaan alkanut kerrostamaan niitä itsensä päälle ja noh, se ei ole se helpoin tie onneen, ei sitten ollenkaan.

Tämä lakka taas käyttäytyi kuin unelma. Kaksi helppoa kerrosta kynsille ja voilà! Illalla heikossa valaistuksessa tämä ei vielä päässyt oikeuksiinsa, mutta vessan valaistuksessa, jossa mulla kaikki holot hyökkää esiin, oli ääni kellossa jo ihan toinen. Dammit tämä on kaunis! Kelpaa mulle!


Päivän pelkkää violettia kynsillä katseltuani aloin kaivata jotain vähän lisää kynsille. Mua on tuijotellut syyllistävästi Bornprettystorelta saamani water decalit jo hyvän aikaa lakkalipaston päällä, jotka sain alkukesästä testiin. Heti kun multa kysyttiin haluanko koittaa heidän decaleitaan, iskin silmäni näihin paisley-kuvioisiin ihanuuksiin ja en tajunnut missään vaiheessa sisäistää, että oikeastaan kammoan aika paljon koko kynnen decaleita. "Mutta kun ne on kauniit", oli taas varmaan ainut asia mitä pääni sisällä liikkui.

Päätin sitten eilen ottaa härkää sarvista ja leikellä pariin kynteen per käsi decalit ja lähteä vesileikkeihin. Näissä on kirkas pohja ja värit on melko läpikuultavat decalissa, joten pohjana kannattaa käyttää mahdollisimman vaaleaa lakkaa. Itse decal irtosi taustapaperistaan hyvin ja se oli helppo asetella kynnelle, sekä ylimenneet osat oli todella helppo pyyhkiä siveltimen kanssa pois. Ohuutensa johdosta uskon, että nämä voisi kovemmilla otteilla saada helposti hajalle tai hiukan ryttyyn kynnelle, mutta omasta mielestäni ensikertalaiseksi onnistuin aika hyvin. Nämä on ehkä asteen verran kapeita omille kynsilleni, joten toivoisin vähän leveämpiä kuvioita näihin, mutta muutoin olin kyllä hyvin positiivisesti yllättynyt ensimmäiseen kertaani kokokynnen decaleiden kanssa.


Kynsillä:
Barry M - Matt White
F.U.N Lacquer - Evening Gown 
BP-W19 water decals

Kaikin puolin olin hyvin tyytyväinen näihin kynsiin. Pidin decaleiden ulkonäöstä kynsillä juuri niin paljon kuin oletinkin ja myös uusi ihana lakka osoittautui nappivaihtokaupaksi. Kyllä näillä muutaman päivän kehtaa varmaan kulkea. 

Onko muilla minkälaisia kokemuksia koko kynnen decaleista? Mä voisin ehkä jopa hakita ostavani vielä pari arkkia lisää kunhan tietäisi mistä löytäisi hyvälaatuisia versioita... 

ps. koodilla AZNW10 saa edelleen halutessaan sen 10% pois tilauksen loppusummasta. 

12 kommenttia:

 1. Kauniit <3 Nuo decalit on ihanat, melkein noiden takia saattaisin jaksaa taistella koko kynnen decaleiden kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se kauneus vei munkin järjen mennessään, mutta pakko sanoa, että yllättömän kivuttomasti nämä asettui ainakin omille kynsilleni, taistelu oli siis lopputuloksen arvoinen :)

   Poista
 2. Fun lacquerin lakat näyttää kyllä todella upeilta pulloissa. Kuvissa ainakin, kun itse en yhtäkään omista. :/
  Mä oon kokeillut aika monet erilaiset kokokynnen decalit ja suseja on ollut useimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Funit on kyllä upeita pullossa :) jos sun testien perusteella monet kokokynnen decalit on susia, ehkä munkin on parempi vaan pysytellä niistä kaukana ja tähdätä vaikka niiden leimadecaleiden harjoitteluun :D

   Poista
 3. Upea lakka ja tosi ihanat kynnet! :) Mulla ois oottamassa koko kynnen decalit mut voivoi tuunkohan koskaan testaan niitä.. :D

  VastaaPoista
 4. Vautsi, aivan ihanat nämä! Ja tuo FUNin lakka, ooh kuinka kaunis ♥

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...