20.8.2015

OPI Color Paints - take 3


Heinäkuun ostospostauksessa kerroin tilanneeni OPIn koko Color Paints kokoelman ja olleeni innoissani niiden koostumuksen tarjoilemista erilaisista koristeluvaihtoehdoista. Samaan hengenvetoon kerroin myös, että en ole vielä ihan päässyt sinuiksi pigmenttisten paintsien kanssa ja lakka kerrallaan ne on päätyneet "tetstattuina" laatikoihin ja itse olen katsonut failure -lakkauksia päivän ennen kuin olen poistanut lakat ja jatkanut jollain tutulla ja turvallisella lakkaustekniikalla. 


Kahden ensimmäisen eeppisen epäonnistumisen jälkeen kaksi viimeistä testaamatonta paintsia tuijottivat mua vihaisesti testaamattomien lakkojen ständistä ja ajattelin vielä antaa niille mahdollisuuden - olinhan kuullut, että paintsit toimivat mahtavasti vesimarmoroinnissa. Ja voitte kuvitella, että tässä on kyllä katastrofin ainekset käsillä - lakat, joiden toimivuuteen en ole ollut tyytyväinen alunalkaenkaan ja päätän yhdistää siihen vielä vesimarmoroinnin. En tiedä johtuiko tämä siitä, että vedin sellaisella "ei mitään hävittävää" asenteella eteenpäin, vai mistä, mutta nyt saatiin tulosta aikaan, joka vielä miellytti omaa kriittistä silmääni. Olin jo päättänyt, että jos viimeisetkin testaamattomat paintsit tarjoilevat mulle vaan pettymyksiä, heitän niillä ensimmäistä vastaankulkevaa vesilintua, tai vaihtoehtoisesti myyn ne eteenpäin jollekin paremman kodin tarjoavalle. Nyt meillä on taas pelikenttä tasaisena, joten jää nähtäväksi, mihin suuntaan se vaaka ensi kokeilulla kallistuu. 


Pohjalle lakkaukseen halusin ihanan KBShimmerin hologlitterpoimmin Alloy Matey:n nähtyäni instagramissa erinäisiä hologlittereiden päälle tehtyjä vesiväimarmorointeja. Vielä jos muistaisin yhdenkin lähteen, menisi hyvin, mutta idea on siis kopioitu muilta harrastajilta. Pelkäsin, että Alloy ei peittäisi yksinään kahdella kerroksella (koska F.U.N Lacquerin vastaava glitter ei peittänyt), joten varmistin laittamalla alle kerroksen OPIn Silver Canvasta, mutta luulen, että pellä Alloy olisi myös riittänyt. Sitten veteen pinkkiä, oranssia ja turkoosia paintsiä (haluaisin tietää mitä päässäni on liikkunut kun oon valinnut tän väriyhdistelmän) ja ei kun marmoroimaan. Lakat levisi veteen kuin unelma, niitä oli helppo käsitellä ja ne oli myös verrattaen helpot siivota sormilta, kun en viitsinyt ihan koko sormia kuorruttaa lateksilla. En tiedä olivatko lakat tajunneet, että mun kärsivällisyys niiden kanssa alkoi olla käytetty jo loppuun saakka, mutta nyt olin tyytyväinen tulokseen ja ai että, miten tämä lakkaus kimalteli auringossa. 


Kynsillä:
OPI - Silver Canvas
KBShimmer - Alloy Matey
OPI - Pen & Pink 
OPI - Chromatic Orange
OPI - Turquoise Aesthetic 

Niin tyytyväinen kuin tähän lakkaukseen olinkin, musta tuntuu, että nyt on parempi ottaa pieni hengähdystauko näiden paintsien kanssa, sen verran ärräpäitä ja verenpaineenvaihteluita olen tässä viimeisen kuukauden aikana kokenut näiden lakkojen kanssa. Pidän edelleen näiden ideasta hurjasti, vielä kun osaisin toteuttaa ne pääni sisällä pyörivät visiot, menisi homma hyvin. 

Mutta hei, sain ainakin yhdet "blogikelpoiset" lakkaukset tehtailtua kynsille, joten eiköhän tää tästä väitellen. Haluaisin mielelläni kuulla muiden kokemuksia Color Paintsien kanssa, etenkin, jos joku pystyy samaistumaan tähän käymääni taistoon näiden kanssa. Itseäni ketuttaa, koska tiedän, että välillä tulee vastaan lakkoja, jotka ei vaan sovi omaan ihonväriin / eivät ole koostumukseltaan hyviä / eivät vaan muuten miellytä silmää, mutta kun nyt puhutaan lakoista, joiden ideasta pidän - mutta joilal en vaan osaa toteuttaa itseäni... 

8 kommenttia:

  1. Wau! Mielettömän kauniit marmoroinnit!! ♥ Ihanaa kuulla että sullakin se sujui helposti, ehkä mäkin uskallan marmoroida näillä :) Mulla nää on muuten toimineet ihan hyvin, etenkin liukuvärjäily oli kuin ruusuilla olisi tanssinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää ehkä siis seuraavaksi lähteä sinne liukuvärjäyslinjalle, muiltakin olen kuullut hyviä kokemuksia siitä...

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...