16.7.2016

Kiko swatches vol. 7 (#313, #493, #518)

Mä olen melko positiivisesti yllättynyt, että pääsen postaamaan "jo" seitsämättä osaa Kikon swatcheista blogin puolelle. Jotenkin ajattelin, että tää mun projekti saattaa kuolla sen ensimmäisen osan jälkeen, mutta tällainen omaan lakkakokoelmaan sukeltaminen ja sen joukosta helmien löytäminen on itseasiassa tosi palkitsevaa ja mielenkiintoista. Olen aina pitänyt swatchaamista hirveän työläänä ja vaikeana asiana, mutta nyt huomaan, että se itseasiassa on välillä ihan terapeuttista. Mm. yksi lauantai-ilta tässä pari viikko sitten nautin vapaapäivästä ja päädyin käyttämään iltani 10 lakkaa swatchaten katsoen samalla Jenkkien alkanutta kautta Big Brotherista. Ja oli vielä kivaa.. 

Koska oma fiilikseni on edelleen vähän down tämän viikon sairastelusta, päätin valita tähän postaukseen lakkoja, joiden swatchaamisesta tulin todella hyvälle mielelle. 

(Ja ps. jo ennen kuin aloitan edes postauksen kunnolla: lisäsin yläpalkkiin leimalakat ja -laatat välilehden, jos se sattuu ihmisiä kiinnostamaan. Itse olen kovin utelias muiden kokoelmien perään ja tänä aamuna kun vahingossa tilasin melkein tuplakappaleen omistamalleni laatalle (näin upeat kynnet instassa ja en meinannut jaksaa raahautua tarkistamaan löytyykö multa ko. Bornprettystoren laatta), päätin, että nyt on aika myös leimauslaatat ja -lakat iskea blogin puolelle itselleni talteen. Eipähän ole enää hyvää syytä tilata niitä tuplana...)

313 Heather Pink


Aina tämän nimen kuullessani assosioin tämän kulttileffa Heathersiin, vaikka sitä en ole nähnytkään, mutta google osasi minulle kertoa, että heather pink on ihan tietynsävyinen pinkki käsitteeltään. Ironista tosin on, että ei tämä sävy mielestäni ole kovin lähellä sitä, mitä google väitti sen olevan, mutta ei anneta sen häiritä.

Heather Pink on hiukan kylmähkö, creme koostumuksella varustettu pinkki lakka, joka peittää kahdella kerroksealla. Jos oikein haluaa tuijottaa nimetöntä, voi nähdä aavistuksen visible nail linea, mutta väittäisin, että 95% ajasta kahdella kerroksella selviävän.

Tämä lakka on koostumukseltaan sitä ihanaa Kikon creme koostumusta, joka on helppo työstää, ei karkaile kynsinauhoille ja peittää sillä kahdella kerroksella. Sävy nojaa kylmän puolelle, muttei niin paljon, että se olisi ristiriidassa oman lämpimän ihonsävyni kanssa. Sävy ei ole uniikki, mutta jos tämän sävyinen pinkki puuttuu kokoelmastasi, suosittelen ehdottomasti tämän hankkimista: hinta-laatu -suhde on aivan loistava nimittäin. 


493 Vino Perlato 


Vino Perlato viittaa nimenä Kikon italialaisiin juuriin. Ilmeisesti nimi käännettynä englanniksi olisi "pearled wine", joten ymmärrän miksi italialainen nimi tuntuu loogisemmalta - eihän käännöksessä ole paljon logiikkaa.

Jos mun pitäisi kuvailla tätä lakkaa muutamalla sanalla, sanoisin "Ruby Pumpsin glitteritön versio". Tässä on aivan upea punainen shimmer ja lakka on kaunis sävyltään, mutta tästä puuttuu ne Ruby Pumpsin glitterit. Olettaisin, että jos tähän päälle heittäisi RP:tä kerroksen, olisi lopputulos aika upea. 

Vino Perlato on siis shimmer lakka, jossa on paljon punaista shimmeriä, joka elävöittää lakan pintaa kauniisti. Ensimmäinen kerros on melko ohut väkisinkin, mutta toinen kerros kuin ihmeen kaupalla tekee peittävää jälkeä. Sävyltään tämä on muutaman asteen kirkkaanpunaista tummempia ja hiukan kylmä sävy. Tämäkään ei kuitenkaan riitele omaa ihonsävyäni vastaan. 

Yleensä punaisista lakoista tulee väkisinkin jouluinen fiilis, mutta jostain syystä tämä ei uponnut siihen kategoriaan. Olin valmistautunut olemaan tykkäämättä tästä, mutta yllättäen tykästyinkin tähän ihan kympillä. 


518 Light Navy Blue 


Myös Light Navy Blue oli sävynä sellainen, josta olin valmis olemaan pitämättä. Jostain syystä ajattelin tämän sävyn olevan vain tylsä "täytesävy" Kikon kokoelmassa, mutta ei todellakaan, tämä on todella ihana ja uniikki sävy.

Tätä lakkaa on äärimmäisen helppo käsitellä ja kaksi äärimmäisen helppoa kerrosta riittää peittävyyteen. Laatu on aivan täydellistä creme-laatua. Tässä sävy on kuitenkin se, joka voitti mut puolelleen. Tämä ei ole laivastonsininen, ei todellakaan, tämä on tumma versio sinisestä, joka on siinä rajalla olisiko se vähän violetti vai enemmän cornflower blue. Sellainen utuinen, vähän likainen sävy. Ja todellakin uniikki omassa kokoelmassani. Tykästyin tähän ihan kympillä. Tämä nousi kerta heitolla Kikon suosikkisävyjeni listalle, vaikka luulin, että sinne ei enää kovin helpolla lakat pääse. 


Niin kuin aiemmin jo mainitsin, on näistä sävyistä kaikki kolme itselleni mieluisia. Jos vain yhden saisin valita kokoelmaani, olisi se kuitenkin Light Navy Blue sillä tuo sävy on ihanan uniikki. Kaksi muuta luultavasti saisi helpostikin dupetettua, mutta molemmat on kyllä niin kivoja lakkoja, että ehdottomasti olen onnellinen ne omistaessani.

Nousiko näistä sävyistä joku omalle ostoslistallesi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...