23.7.2016

Set In Ocean


Mulla on harmittavasti jäänyt suuri osa KBShimmerin Megaflame kokoelman lakoista odottamaan testivuoroaan telineeseen. Tän tyyppiset glitterit on huonoja kestämään mulla töissä ja yleensä nämä lohkeilevat jo päivän aikana, joskus kestävät iltaan saakka. Teen töissä koko ajan käsilläni jotain, joko nakutan tietokonetta tai käsittelen papereita, tai sitten käsittelen rahaa tai järjestelen asioita ylipäätään. Siinä on nakit aika kovilla ja en osaa yhtään olla varovainen. Yleensä olen jättänyt nämä lakat vapaapäivien iloiksi, mutta maanantaina otin riskin ja kyllä ne kynnet yhden työvuoron juuri ja juuri kestivät. 


Fiilis oli sininen, joten Set in Ocean valikoitui kynsille. Kaksi kerrosta riittää peittävyyteen, koska glittereiden holohohto antaa aika paljon anteeksi kaljuille kohdille. Leimat löytyivät laatasta Tropival 13 tuomaan vähän trooppista fiilistä kauniin sinisen lakan päälle. 


Nämä olivat itselleni todelliset pikakynnet ennen nukkumaanmenoa, kun ajattelin, etten edes lakkaa mitään, joten kokonaisuus ei ole täydellisen harkittu yms. Siitä huolimatta pikakynsiksi toimivat mielestäni hyvin. 


Kynsillä:
KBShimmer - Set in Ocean 
MoYou London - Tropical 13 + Konad White 

Mikä on sinun reseptisi pikalakkauksiin? 

2 kommenttia:

  1. Kauniit lakkaukset! Set In Ocean on i-ha-na, se kotiutui mullekin juuri siinä jättitilauksessani, jonka tein sun ostospostouksen nähtyäni.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että KBSHimmerin kaikki turkoosit lakat ryöstää aina mun sydämen :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...