30.11.2009

"Don't be ignorant"

Ei sillä, että hirveää stressiä ottaisin ikinä postaamisesta, mutta viime viikolla sain säälittävän vähän aikaiseksi. Eilen kuitenkin hiljaiselolle löytyi hyvä syy kun tämä tyttö bändeineen räjäytti tajuntani ja voin sanoa, että ihan järkyttävän määrän keikoja nähneenä ei ole kuin pari, jotka oikeasti ovat edes lähes tasovertoisia eiliselle keikalle.

I didn't have time to put together post yesterday but I have a good reason. This girl along with her band was rocking my world around and I can honestly say yesterday was one of the best days ever.


(Hayley, Paramore, 11/29/2009, Helsinki)

Itse rakastan musiikkia aivan yli kaiken ja mikään ei voita sitä oloa kun elää jossain hetkessä tuhansien ihmisten kanssa niin täysillä ja kun voi tuntea basson sykkeen joka solullaan. Kyllä, olen aika pop punk tyttö, mutta ilman itseäni ärsyttäviä scene/emo fiboja. Tarkoitus siis ei ole ketään loukata ja jokaisella saa olla oma tyyli ilman muuta. Tällä hetkellä suunnilleen joka solu huutaa hallelujaa keikan jälkeen, mutta sillä ei ole mitään väliä.

I'm pretty sure music will always remain as one of the biggest loves of my life. There's just no words to describe the feeling when you're living in a moment that is pretty much perfect and you can feel the bass with every sell of your body. Yes, I'm a pop punk girl without the emo/scene-ish looks and this is just the music that I enjoy the most. Now I'm really tired but also so, so happy.En ottanut montaa kuvaa eilisen kynsistä, kun ne oli yhtä sillisalaattia ja niin tahdoinkin niiden olevan. Jotain maailman randomeinta ja piristävintä. Ainakin pari ihmistä kuvitteli noita tekokynsiksi eilen, mutta ihan omat ne on (ja lähestyvät uhkaavasti sitä mittaa, jossa ne alkaa katkeilemaan kilpaa keskenään). Valkoinen ja musta lakka on China Glazen, keltainen OPIn Need Sunglasses? ja oranssi OPIn In My Back Pocket. Tälläistä tänään. Sattuiko joku muu olemaan hallissa kuuntelemassa näiden upeaa keikkaa?

I didn't take many pictures of the mani yesterday because my nails were just on big mess like I wanted them to be. I wanted to try something completely different and just did each nail on their own individual way. I wouldn't do something like this for work or anything but for a concert it was pretty funny and nice. The white and black polishes are from china glaze, the yellow is Need Sunglasses? by OPI and the orange one is In My Back Pocket also by OPI.

2 kommenttia:

  1. There is nothing better than a good concert!
    Love the fun mani!

    VastaaPoista
  2. Evil Angel: I agree, there's nothing better. Thanks (:

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...