15.11.2009

Essie - Footloose

Ensimmäisenä pitää mainita, että nämä kuvat ei ole täysin värille uskollisia. Sävy on oikeasti enemmän purppuraan ja marjapuuron sävyn taittava, kuin pinkki, mitä kuvista voisi olettaa. Kävin väsytystaistelua kameran ja eri valaistuksien kanssa, mutta eipä oikein onnistunut -.-''Kynsissä kaksi kerrosta Essien lakkaa Footloose, josta mulla on tippunut lappu pohjasta. Muistan kuitenkin tän lakan ostotilanteen kun se oli pakko saada nimensä vuoksi: rakastan ihan hirveästi vanhoja musikaaleja ja tanssileffoja (Grease on paras). Varmistaakseni, etten ihan puhu hölmöjä ja että muistini pelaa, sain googlen avulla selville myös sen, että tämä julkaistiin Essien 2005 Fall kokoelmassa. Omasta mielestä tämä ei ehkä ole uniikein sävy ikinä, mutta nätti ja ehdottomasti omistamisen arvoinen.


Creme-lakat kun tuppaa olemaan vähän tylsiä aina yksinään, vedin päälle ohuen kerroksen China Glazen Golden Enchantmentia (<- kivat suomen taivutukset). Tuo on jellylakka, jossa on kultaista ja värikästä glitteriä. Kamerani tietysti poimi vain sen monivärisyyden, vaikka oikeasti se kulta on tässä pääosassa. Riippuu tietty paljon myös minkä värisen lakan päälle tätä laittaa, näkyykö se kultaisuus vai värikkyys dominoivampana. Mustat tähdät vielä kynsiin ja that's it. Noi tähdet on siitä huonoja, että ne helposti lähtee repeämään lakkauksen päältä ennen niiden pois ottamista, mutta tällä kertaa pysyivät kuitenkin päivän ihan ongelmitta.

---

Firstly, I have to apologize how the pictures aren't as color accurate as I'd like them to be. The polish is more berry-colored in real life than fuchsia even though in the pictures it looks so pink.The polish is called Footloose and it's by Essie. I've lost the label from the bottom of the bottle but I remember buying this one and I remember the name. After doing some research with google, I found out that this was released in the Fall 05 collection and it's still available at least over at transdesign.com. It's not the most unique color ever but it's worth the money for sure. I love old musicals and dance movies (Grease is the best!) and that's why I just had to get this one.

I have two coats of Footloose on my nails and it was almost perfect with just one coat. The formula is a bit thick but it's not a hard one to apply, not at all. Because creme polishes can be sometimes a little boring just on their own I added a coat of Golden Enchantment by China Glaze on my nails. I hate how my camera ate all the golden glitter parts away and left me with just multicolored glitter on the pictures. The glitter polish is jelly based and it has both golden and multicolored glitter in it. I love adding this on top of creme polishes even though the smell of the polish is kind of funny. After that I just added some stars and that's it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...