12.11.2009

Double diagonal maniRevlon julkaisi viime keväänä ainakin jenkeissä kahdeksan lakan kokoelman, joista jokainen on kuivaessaan hajustettu. Pullossa nämä eivät siis haise millekään - kokeiltu on! - mutta kuivaessaan näissä on oikeasti melko vahvakin haju. Itse en migreenistä kärsi, joten haju ei sinänsä haittaa itseäni, mutta siinä vaiheessa kun haisin päivän aurinkorasvalle, sain pienen kammon näitä kohtaan. Viime viikonloppuna nappasin sitten laatikosta kolme lakkaa, joita tuskin pelkältään tulisin koskaan käyttämään ja käytin niitä kynsilläni.Punaisena tämä täyttää mielestäni kaikki ne ominaisuudet, mitkä miellyttävät itseäni. Syy sille, miksi tätä en ole käyttänyt on nimessä: Mon Cherry. Itse vihaan kirsikoiden makua ja hajua, ja siitä syystä en ole tätä käyttänyt. Mun kiero mieleni oli vain sitä mieltä, että tämä on niin nätti punainen ja kaikki muut lakat samasta kokoelmasta ostettuani myös tämä oli saatava. Aloitin varovasti yhdellä kerroksella noin puolelle kynnelle, mikä ei jättänyt dominoivaa tuoksua, vaan mukavan miedon karkkisen hajun - ei yhtään kirsikkaisen. Muina lakkoina ensiksi kynnellä kolme kerrosta GOSHin Milky Way lakkaa ja kerros korallista Tutti Frutti lakkaa, joka on myös GOSHin. Tuo korallin kauneus ei todellakaan näy näissä kuvissa kun sitä jäi niin pieni alue esiin, mutta tällä varmasti lakkaan pian uudestaankin, sen verran paljon tästä pidin.

Pahoittelen muuten putsaamattomia kynsinauhoja, kun vaihtoehtoina oli joko kynsinauhojen puhdistaminen ja kaiken luonnovalon menettäminen tai kuvien ottaminen ja päädyin kuviin.

---

Last spring Revlon published a collection of 8 polishes that are all scented when they're dry. The idea was so interesting that I just had to buy all of them. They really do smell when they are dry and most of them smell nice. I have still a few of them on my unused pile because the white one smelled like sunblock and I really didn't like the smell of that. I haven't used this one because I hate the smell and taste of cherries. Last weekend I just picked up three polishes that I felt somewhat effy about and used them on my nails.I stated with three coats of Milky Way by GOSH. This is one of the few nude ones I have. It's a pale pink polish with shimmer. Everyone has to have at least a few nudes, right? I added a coat of Tutti Frutti by GOSH diagonally on my nails. You can hardly see it in these pictures and my camera isn't catching the color but I'm sure I'll use this again some day. I added one layer of the Revlon scented polish in Mon Cherry on my tips and finished the look with the gold glitter nail art polish. The scent of the polish isn't too strong with just one coat of it and it doesn't smell like cherries.

Sorry about my uncleaned cuticles. I had to decide wether I wanted to clean my cuticles or take the pictures on natural light so... lighting it is.

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...