14.6.2010

Green Day mani


Kuten varmasti moni tietääkin, Green Day soitti 8.6. Helsingin Kyläsaaressa 26,000 ihmiselle, ja minä tietenkin olin mukana. Pienenä kertauksena keikasta: bändi veti aivan käsittämättömän setin, taitoin kynteni monesti erittäin kipeästi, mutta yksikään ei katkennut ja oli aika hienoa olla ihan lavan edessä, kun tiesi, että tuolla taaempana on se 26,000 ihmistä, joista olisi kiva olla juuri siinä, missä itse muserruin.

Yleensä mun on helppo keksiä bändien keikoille teemakynsiä, mutta tällä kertaa se oli hirveän vaikeeta. Väreiksi tiesin kuitenkin haluavani punaisen, mustan ja valkoisen, joten taiteilinkin sitten jotain China Glazen punaisella Salsalla ja mustalla Liquid Leatherilla ja käytin mustaa ja valkoista nail art lakkaa, dotting toolia ja kuusikulmaisia glittermuotoja kynsille. Vaikka olinkin tyytyväinen kynsiini, olin aika kateellinen eräälle, jolla oli hienointa neonvihreää lakkaa kynsissään. Eli jos joku tunnustaa olleensa keikalla oikeassa etukulmassa lavaan ja siihen ulkonevaan saarekkeeseen nähden, mulle saa kertoa mikä lakka on niin hienoa :D


As I mentioned before, Green Day was playing a show here in Finland last Tuesday. It was a concert for 26,000 people, and I was one of them. The show was amazing, they played so well, and I got to see to show from so close to the stage that I couldn't even believe my own luck.

Usually it is easy for me to come up with diferent band themed nails but this time I had no idea what to do. I knew I wanted to do something with red, black, and white. I used China Glaze Salsa and Liquid leather with black and white liners and some hexagon shaped glitters.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...