8.6.2010

Päättärikynnet

Mulla postauksien mielekkyysjärjestyksessä Shrekit kiilasivat vanhempien kynsikuvien edelle, mutta koska en halua jättää tiettyjä kuvia vaan koneelle unholaan, ajattelin ajastaa muutaman postauken tulevalle viikolle, jolloin kiireissäni tuskin ehdin tietokoneeseen vilkaisemaankaan. Tämän postauksen ilmestyessä Green Day toivottavasti tykittää tärykalvojani uuteen malliin ja sen jälkeen kutsuukin yksi suosikkikaupungeistani ikinä, eli Lontoo. Nähdään taas viikon päästä.

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna juhlin siis itse koulujen loppumista. Tai siis lukukauden loppumista, koulua kyllä vielä on jäljellä ihan tarpeeksi monta vuotta. Kynsiä miettiessäni mulla ainoina kriteereinä oli se, että ne ovat sellaiset joita jaksan katsella pari päivää ja sellaiset, jotka pysyvät kasassa lohkeamatta pari päivää. Kokemuksesta tiedän, että itselläni parhaiten pysyy tälläiset manikyyrit, joissa vain osa kynttä on lakattu (no siis onhan koko kynnellä kovettajat ja päälilakka, mutta kuitenkin) ja päätin tehdä jotain kesäistä. Ranskalainen manikyyri tehty China Glazen Orange Marmeladella, jota mun pitää ihan just tilata toinen pullo, kun tämä pahainen on jo loppumaisillaan, mitä tosin ei kuvasta erota. Sen jälkeen nail art lakoilla vetoja oman mielen mukaan ja pikakuivattaja päälle. Kestivät loistavasti kolme päivää lohkematta ja jaksoin jopa itse katsella näitä. Kivointa tällä hetkellä kynsissäni on mielestäni se, että näissä alkaa taas olemaan tilaa koristeluille, eikä yksinkertaisimmatkaan koristelut vie koko kynnen pinta-alaa.

I still have some pictures to show you from the time that I wasn't updating my blog. I don't have time to update my blog for a week so I thought I'd time some posts for you even though I won't be here to reply to your comments. When this post appeas on my blog, I hope that I'm watching Green Day on stage and having fun with my friends. Green Day is one of the bands that I've grown up with. I've never been a huge, huge fan of their music but I've always liked them a lot, and it's really nice that they come to Finland again... 15 years after the last time. After Green Day I'll be taking off to London for five days so I'll see you in a week.

Last weekend we were celebrating the end of school (end of the semester, I still have a few years till I graduate) and I needed to wear something that could hold up without chipping for about three days. I know that these half manis do last the longest on my nails so that's what I ended up with. I used China Glaze Orange Marmelade for the french tip (I'm almost out of my bottle!) and some nail art polishes for the nail art. These nails lasted well for three days and I didn't get bored of them. I think the best part of my nails right know is the fact, that I have room to do nail art without it taking the whole surface of my nail automaticly.

5 kommenttia:

 1. Hei meinasitko mistä tilata tuon kynsilakan? Katselin siitä pari päivää sitten swatcheja ja rakastuin lakkaan oikein antaumuksella.

  Minun pitäisi tilailla noita Nail Art-jutskia, mutta en oikein tiedä mistä niitä olisi kannattavin ja edullisin tilata. Mitä/mistä suosittelisit :)?

  VastaaPoista
 2. Minkäs ikäinen oikein olet / millä luokalla olet ? :)

  VastaaPoista
 3. Panda: ajatelin 8ty8beauty.com -sivustolta varmaan tilata. Sieltä olen aiemminkin tilannut China Glazen lakkoja ja postikulut ovat muistaaseni olleet $15 kuudelle lakalle. Suosittelen ehdottomasti tilaamista, koska tuo lakka on aivan äärettömän ihana. Ostin sen itse aikanaan ajatellen, että tulen käyttämään sitä vain pari kertaa, enkä ikinä olisi uskonut käyttäväni jotain lakkaa vuodessa lähes pullollisen.

  Nail Art jutuista itselläni parhaimmat kokemukset on olleet Color Clubin Art Club linereista. Ulkomaalaisista verkkokaupoista noita myy tuo samainen 8ty8beauty $1.88 hintaan, mikä on mielestäni erittäin kohtuullinen hinta kun kyseessä on laadukkaat lakat. Suomessa noita saa nailfix-verkkokaupasta (http://nailfix.valmiskauppa.fi/). Nämä on siis omia suosikkejani siveltimen ja peittävyyden suhteen (toki esim neon sävyt eivät ole yhtä peittäviä kuin toiset). Halvimpia varmaan olisivat erilaiset 2-way nail art lakat joita saa ebaystä erilaisissa paketeissa. Noista tosin olen kuullut, että laatu on hyvinkin vaihtelevaa ja itselläni ei kokemusta niistä ole. Joskus kyllä aion testata.
  Ja vielä, että vastaus varmasti venyisi maailman pisimmäksi, voin myös suositella mm. Sokoksilla ja Anttiloissa myytävää Kiss-merkkistä koristelulakkapakkausta, joissa on kolme lakkaa. Itse ostin pakkauksen, jossa on musta, valkoinen ja hopea glitter ja niistä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Sivellin on ohut, sillä on helppo työskenellä ja lakat peittää myös kiitettävästi. Hinta oli muistaakseni siinä 13-14e pintaan, eli melko kohtuulinen vielä.

  Anonyymi: Olen parikymppinen ja ammattikorkeakoulussa ensimmäistä vuotta (:

  VastaaPoista
 4. this reminds me of beaches :D nice work :)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...