12.6.2010

Trind Nail Repair review

 (Kuva täältä)
Tiedän monta suomalaista, jotka pitävät tätä kynenkovettajaa ihmeaineena, sillä Suomessa myydään aika harvoja kovettajia, jotka oikeasti toimisivat. Multa kysyttiin viime kesän aikana hirveän monesti käytänkö Trindin kynnenkovettajaa, kun kynteni vielä olivat hyvässä kunnossa ja silloin oli vähän työn takana ruveta selittämään, että käytän Nail Tekiä, jota myydään kyllä Suomessa, mutta ihan tappavan kovalla hinnalla. Ajattelin, että olisi kiva voida sanoa ihmisille, että joku Suomessa kohtuuhinnallakin myytävä vahvistaja olisi hyvää ja toimivaa. Siksi, pelkästä uteliaisuudesta, mulla lähti matkan Anttilan alennuksesta pullon Trindin vahvistajaa.

Omat kynteni on siis todella kivat ongelmatapaukset, jotka ilmeisesti ottivat iäkseen nokkiinsa siitä, että olin tosi paha kynsienpureskelija vielä nuorenakin. Edelleenkin, jos elän ilman lakkaa kynsissä, kynnet ajautuvat väkisinkin suun lähelle (tosi hygieenista) ja vaikken niitä enää pure, silti ne pehmenevät ja katkeilevat, jos en lakkaa niitä tasaisesti. Omat kynteni ovat siis todella pehmeät, hauraat, ohuet ja helposti liuskottuvat. Niin ja maailman hitaiten kasvavaa sorttia. Todella inhottavat siksi.

Olen kokeillut useampiakin vahvistajia kynsiini. Nail Tek toimi itselläni pitkään, mutta loppuviimein se kääntyi itseään vastaan ja lakkasi toimimasta jättäen mulle kellastuneet ja liuskottuvat kynnet. GOSHin Nail Hardener oli ihana, mutta sen valmistus on jo taidettu lopettaa tai ainakaan sitä en Suomesta enää ole löytänyt. OPIn Nail Envy toimi tavalla, jolla tahdoinkin sen toimivan ja käytin sitä joulukuun puolesta välistä maaliskuun loppuun iloisesti. Se piti kynteni joten kuten kasassa ankaran talven aikana, vaikkei viime talvena mikään kyllä pelastanut näitä kynsiä.

Trindiä olen käyttänyt nyt maaliskuun lopulta ja alkukankeuksien jälkeen meistä on tullut kyllä hyvät kaverit. Trindin tarkoitushan olisi oikeasti käyttää sitä kahden viikon ajan päivittäin kynsillä ja sen jälkeen kerran viikossa. Itse aloitin käyttämään tätä niin kuin yleensäkin käytän vahvistajia, aluslakkana aina lakatessani kynteni. Alussa en pystynyt vaihtamaan tuoretta kerrosta ihan joka päivä, joten en tiedä johtuiko alkukankeudet siitä. Kynnet tuntuivat ihan hirmuisen pehmeiltä OPIn käytön lopettettuani ja olin varma, ettei mulla ole yhtäkään nysää kynttä enää tallella kolmen päivän jälkeen. Onnistuinkin rikkomaan pari kynttä heti alkuunsa ja teki mieli haudata pullo jonnekin kaapin perälle. Onneksi annoin sille kuitenkin vielä mahdollisuuden.

Pullollisen ainetta käyttäneenä voin sanoa, että nyt tuntuu jo hyvältä ostopäätökseltä tähän investoiminen. Voi olla, että positiivisiin lopputuloksiin on osana vaikuttanut myös se, että kesä on tullut ja sääolosuhteet ei ole enää yhtä ankarat kynsille. Luultavasti kuvittelen vain, että kynteni olisi kasvaneet hiukan nopeammin viimeisen parin kuukauden aikana. Tai sitten asiaan on vaikuttanut se, että en telo kynsiäni samalla tavalla rikki kuin aiemmin. Yleensi nimittäin kynteni rikkoutuvat väkisinkin joko sivuilta tai kynsien kärjistä ja joudun viilaamaan niitä muotoonsa ja usein lyhentämään samalla myös huomattavasti, nyt en ole sitä kuitenkaan joutunut tekemään kuin pari kertaa, joten erävoitti Trindille!

Mitään teflon-kovia kynsiä tällä ei saa, mikä toimii kuitenkin itselläni täydellisesti. Olen sellainen ihminen, etten osaa varoa kynsiäni liikaa, vaan annan mennä ja jos kynsi katkeaa samalla, en jää usein sitä liiaksi murehtimaan. Kynnet kuitenkin kasvavat aina takaisin. Siksi Trind on siitä loistava, että se jättää kynnet koviksi, mutta antaa myös hiukan periksi, millon rikon kynteni huomattasti harvemmin kuin aiemmin. Itselläni tämä on siis toiminut hyvin ja varmasti tulen vielä jatkossakin ostamaan. Tosin muitakin kynnenkovettajia tahdon edelleen testailla.

Parin kuukauden käytön jälkeen alan uskoa siihen, että olen hyvinkin saattanut löytää sen itselleni sopivimman kynnenkovettajan. Olen nyt pullon loppumisen jälkeen käyttänyt tyytyväisenä OPIn Nail Envyä taas pari viikkoa ja sen aikana olen saanut kynteni taas telottua ja niiden muoto on kärsinyt aika pahasti. Kannattaa siis välillä testata niitäkin tuotteita, joiden tehoon ei kovin edes uskoisi. 

Trindiä saa ostettua monestakin paikasta (mm. anttilat, sokokset, stockat, yms.), ja Trindin sivuilla on löydettävissä paikkakuntakohtaisesti mistä tätä voi ostaa. Haluaisin myös huomauttaa, että on usein hyvin käyttäjäkohtaista, mikä kynnenkovettaja on paras vaihtoehto, joten kannattaa testailla eri kovettajia ja löytää se omille kynsilleen sopivin.

---
I've tried several different nail hardeners over the years. For the longest time Nail Tek Intensive Therapy II was working for me like a dream, but after about 8 moths of using it, it turned against me and my nails started getting peelled and soft again. After that I've tried GOSH nail hardener which I really liked but I cannot find it in Finland anymore, and OPI Nail Envy which was okay too.

There's a brand called Trind available in Finland that has it's own hardener. I've been asked many times what I use to keep my nails strong and pretty, and when I tell people that it's only because I use hardener, they ask me if I use Trind. A bottle of this cost aroud 12 euros in Finland and a bottle of Nail Tek or OPI is around 27 euros. Because Trind is cheaper, many people rather buy that one than the Nail Tek or OPI ones that I could actually recommend. That's why I thought I'd give Trind a try so that next time when someone asks my oppinion on nail hardeners, I could actually say whether I like this one or not.

I was really sceptical about this one. For some reason I thought this wouldn't work at all. I stated using this in late March and used it fo two monts straight. At first this made my nail super soft and I broke two nails after only a couple days of using this. My nails are super soft, thin and weak, so the harener really has to harden my nails for them to last. I really wanted to throw this away after using it only for about a week but luckily I didn't.

After about two weeks I really saw the difference. My nails we're holding up better, they looked good and they were hard but not too hard. I'm really not good with being careful with my nails, and Trind leaves them just a bit bendy so they won't break even if I hit my hand somewhere.

I used the product for two months and during that time I felt like my nails were growing faster too. I didn't break my nail not once during the time that I used this and I was really happy about it. About two weeks ago I switched back to OPI because I ran out of Trind and after that my nails have gotten worse again.

I think I've finally found a nail hardener that actually works fo my nails' benefit. I haven't found a bad thing to say about this product yet and I hope it keeps working with my nails the way it should. I'll definetely be buying another bottle of this soon but I'll also keep trying other hardeners. 

Trind products are available quite widely around the world and on Trind website you can found if there's a place near you that would sell Trind products.

7 kommenttia:

 1. Mielestäni näin en-niin-pitkä-aika sitten Sokoksella GOSH:n Nail Hardeneria, ihan 100% varma en tosin ole.
  Itse olen Trindin kynnenkovettajaan ollut erittäin tyytyväinen, parhaillaan on taas kuuri menossa. Viime kerralla se alkoi mielestäni kellastuttamaan kynsiä, mutta keltaisuuden sai lakalla peittoon.

  VastaaPoista
 2. oi, pitää pitää silmät sitten auki, jos sitä vielä myydään. Ainut GOSHin huoltotuote mihin pitkään aikaan olen törmännyt, on ollut base/top coat -combo.
  Kynsien kellastuminen on miinuspuli lähes jokaisessa kynnenkovettajassa, kun yksi niistä parhaista kemikaaleista aiheuttaa juuri tuota keltaisuutta. Itseäni ei myöskään haittaa kun kynnet on aina lakatut (:

  VastaaPoista
 3. toi trindin nail repair on hyvää, mulla on sitä (: siitä on tullut mattaversiokin, nail repair matt (: voisin ostaa sen seuraavaksi :D

  VastaaPoista
 4. Mulla on kans käytössä toi tuote...mutta; en tiiä, onko muilla sama ongelma ku mulla, mutta mun Trind lakka rupes kurjasti paksuuntumaan jo ennen ku tuote oli ees puolessa välissä pulloa kulutettu...En oo korkkiakaan pitäny auki kun tietty vaan lakkaus hetken, mutta silti se paksuuntuu. Ärsyttää suunnattomasti. Muuten ois kyl huippu tuote...

  VastaaPoista
 5. Joo mulla kans paksuuntu toi Trindin kynnenkovettaja aika nopeesti, mutta muuten hyvä tuote:)

  VastaaPoista
 6. Olisko jotain akuuttia kilpailua nyt? Haluisin osallistuu =)

  Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Olisko jotain akuutteja kilpailuja nyt tällä hetkellä? Haluisin osallistuu =)


  Kiitos!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...