2.6.2010

OPI - Whats with the Cattitude?

Tulipa tuossa taas parin viikon aikana huomattua kolme faktaa. A) kun tipun päivitystahdista, tipun täysin kärryiltä koko blogin suhteen, B) koulun loppu toi niin monta deadlinea, että en yksinkertaisesti ehtinyt päivittää ja C) ongelmat uuden kameran kanssa taitavat olla historiaa ja olen vihdoin löytänyt fiksut asetukset, jotka sitten kyllä näyttävät kärsineet kynsinauhanikin näköjään. Pakkohan niitä oli heti hoivata ja kohta on varmaan koko näppäimistö sitruunan hajuinen, kun Lushin Lemony Flutter yrittää hemmotellä kärsineitä sormiani. Niin juu, ja stressiä kaiken muun lisäksi aiheutti se, että vietän koko kesän Tampereella, mistä sain töitä ja maailman ongelmallisin tilanne syntyi kun piti pakata kolmeksi kuukaudeksi, mutta kaikkea ei voinut raahata mukanaan. Nyt on kuitenkin itsellänikin pienoinen loma (ihan täyttä luksusta) ennen kuin aloitan työt.


Mun piti oikeasti näyttää tässä postauksessa kynnet, joilla juhlistin koulujen loppua, mutta tämänhetkiset kynnet on ehkä aavistuksen kivemmat, niin päädyin näihin. Sain oman Shrek kokoelmani postista viime viikolla ja päätin taas tykätä OPIsta hetkellisesti, koska toi kokoelma oli niin kiva. Mulle kuudesta sävystä 5 oli must have lakkoja ja kun sain samaan hintaan koko kokoelman kuin että olisin ostanut vain ne viisi lakkaa, ostin sitten kaikki.

Toisena lakkana kokeiluun pääsi Whats with the Cattitude?, joka on aika ainutlaatuinen lakka, sillä en taida oikeasti omistaa yhtäkään pastellinsinistä creme-lakkaa. Tämä tosin on omalle lämpimälle iholleni hiukan liian viileä lakka, menee kyllä, mutta ei ole paras mahdollinen vaihtoehto. Se ei kuitenkaan haitannut, koska jotenkin onnistuin tykästymään näihin maailman yksinkertaisimpiin koristeluihin kynsissä ja pidän myös kynsieni tämän hetkisestä mitasta. En oikein tiedä pitäisikö tässä alkaa vannomaan Trindin kynnenkovettajan vai kesän nimeen. Vielä kun saisi tuon etusormen muotoonsa ja hiukan pidemmäksi, niin olisin tyytyväinen kynsiini ehkä ensimmäistä kertaa noin vuoteen.Hi all, and sorry that I've been gone for such a long time. The last two weeks of school were just so crazy and on top of that, I moved (again) temporarily for the summer. I feel like I haven't even had time to breathe during the past few weeks but now I have three weeks to do whatever I want till I start working again.

Originally I was planing on posting my end of school mani today but I liked my current mani more. I recieved my Shrek polishes last week and I've been dying to try them. This is the first collection from OPI that I own every polish of and I really like them all. I planned on buying only five of these but then I got all six of them for the price of five so I got them all.

Today I'm wearing whats with the Cattitude? and I really like the simple desing on my nails. Now that my nails have finally grown a bit (I don't now whether to thank Trind Nail Repair or just summer) I like my nails. I just want my index finger to grow just a little so that I'd be able to reshape it and then I'd be happy with my nails. I think this color is pretty, but my kintone is just a tad too warm to work with this shade well.

4 kommenttia:

 1. Pakko kysellä että mistäpä noita tilailit? Itselläni on vaikeuksia löytää OPIn lakkoja mistään, nailetc on ainoa varteenoettava vaihtoehto mutta siellä niillä onkin jo hintaa reippaahkosti. :/ Tämä Shrek-kokoelma on pakko saada muttei Suomi-hinnoilla.

  VastaaPoista
 2. I'm Lacking: Kiitos (: Pidän näistä itsekin

  Camy: Thanks (:

  Ano: Ostin omani juuri nailetc:stä. Ostin sen kuuden paketin, mikä oli hinnaltaan periaatteessa viiden normi-OPIn hinta tuolta. Kun nopeasti ebaytä katselin niin tämä taitaa olla halvin setti noin 41e hinnalla

  http://cgi.ebay.com/OPI-Nail-Polish-Shrek-Collection-/250636594468?cmd=ViewItem&pt=Skin_Care_test&hash=item3a5b1aed24

  itse taisin noin 45 euroa postikuluineen noista maksaa. Nyt on vain hyväksyttävä se, että Opit kallistuu ja kun euron kurssi on niin huono, tuntuu nuo vielä huomattavasti kalliimmilta. Onhan toi nyt edelleen puolet Suomen hinnoista, mutta kieltämättä kirpasee maksaa jo noinkin paljon lakoista.

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...