13.9.2010

Color Club - Wild At Heart

Olen varma, että tämä on yksi niistä päivistä kun elämä on päättänyt potkia päähän niin paljon kuin vain muilta kiireiltään ehtii. En ole ikinä myöhässä mistään, enkä ikinä nuku pommiin - paitsi tietysti tänään kun olisi ollut tärkeää olla koko päivä koulussa. Ulkona tulee myös vettä samalla raivolla kuin joku kaataisi sitä suoraan taivaalta alas, joten tämä päivä menee hyvin. Voin ihan vähän lohduttautua sillä, että heräsin kyllä ajoissa iltapäiväksi kouluun - kiitos tästä kuuluu ystävälleni joka soitti - ja heräsin juuri sopivasti jotta saatoin hakea postipaketin ovelta, kun posteljooni kerrankin viitsi soittaa kelloa varmistaakseen onko ketään kotona. Olin tottakai täysin räjähtäneen näköinen avatessani oven, mutta mitä pienistä. Nyt olen yliajoissa, mistä syystä kirjoitan tätäkin merkintää varastoon, koska ehdin ottaa kuvat kynsistä vasta iltapäivällä.

Sain viime viikolla tilaamani Head2Toe -paketin, joka sisälsi Orlyn Cosmic FX lakkoja ja pari Color Clubia. Toinen Color Clubeista oli ikuisuuden himoitsemani Wild At Heart, joka julkaistiin vuosi sitten ilmestyneessä syyskokoelmassa. Tämä lakka on tosi usein loppuunmyyty netissä ja ikinä se ei ole sattunut sopivasti kohdalleni tilausta tehdessäni. Nyt kuitenkin vihdoin sain tämän ja en voi taas muuta kuin ylistää Color Clubin laatua. Tätä olisi melkein riittänyt yksi kerros, mutta laitoin taas varmuudeksi kaksi. Lakka kuivui nopeasti ja sen päälle oli helppo tehdä lakkaukset nail art lakoilla. Ainoa mikä tässä vähän harmittaa on se, ettei tämä oikeasti ole kovin holo-lakka, mutta kuitenkin todella kaunis violetti, joka ei taita liikaa siniseen eikä pinkkiin. Tykkään.


This is one of those days when I feel like the whole world is against me and nothing goes like I'd like it to go. I'm usually never late for anything and I never oversleep except today of course when it was super important for me to be in school the whole day. Well, I think there's a silver lining on this dark cloud though, my friend woke me up so that I still have time to go to the afternoon classes and I was up this morning to open the door for the postman so that I got my Transdesign order in hand instead of me having to go to the post office that is not anywhere near where I live. Of course I looked horrible when opening the door to the postman after just waking up but I don't care, I got some pretty new polishes. And now I have too much time before I have to leave for school, so I'm writing this for afternoon already.


Last week I got an order from Head2Toe beauty that contained polishes from the Orly Cosmic FX collection as well as two Color Club polishes. The other Color Club was my long time lemming Wild At Heart. This has been out of stock always when I've made orders from certain websites but finally it was in stock when I wanted to make an order. This is just as amazing as other Color Club polishes are. This was almost opaque with just one coat but I ended up doing two coats just to be sure. I hope this would be just a little bit more holo but I still like it a lot. 

5 kommenttia:

 1. Beautiful....I'm speechless. CC Wild at heart is just amazing. =)

  VastaaPoista
 2. Ihan mieletön lakkaus! <3

  Jos posteljooni ei viitsi soittaa ovikelloa niin kannattaa laittaa palautetta postiin. Ite laitoin ja postintäti oli ihan kauhuissaan että tottakai kuuluisi soittaa ovikelloa, se kuuluu siihen palveluun. Sen jälkeen onkin kello soinut ihan kiitettävästi. ;)

  VastaaPoista
 3. Tassa: Thank you (:

  colorfulbottle: I'm glad you like it (: thank you

  SuperHotFemale: Kiitos (: Ja juu, harkitsin palautteen lähettämistä keväällä kun jouduin hakemaan kirjeen kokoisia paketteja postilta (eivät olleet siis kirjattuja). samoin kuin joskus olin kotona, eikä posteljooni viitsinyt soittaa kelloa. Nyt olen kuitenkin ollut kesän pois omata kämpästäni, joten en tiedä onko tilanne enää sama. Pitää tutkia ja jos näin on niin ehdottomasti laitan palautetta kanssa. Tympii asteen verran hakea paketteja postista kun posti ei ole helpossa paikassa. Kiva tietää, että ainakin kohdallasi palautteen antaminen auttoi, nyt uskallan itsekin sitä laittaa jos tarve vaatii

  VastaaPoista
 4. Ow WOW! I love this manicure so much!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...