15.9.2010

Isadora Graffiti polish

Ensimmäinen kokeilu uusilla Isadoran Graffitilakoilla. Koitin näitä maanantaina jo kynsikiekolle ja rakastuin. Itse olen kuitenkin niin rock-henkinen ihminen, että nämä iskevät suoraan omaan tyyliini ja kovaa. Ostin maanantaina mustan, vaaleanpunaisen ja vihreän lakan ja levittelin niitä vähän joka paikkaan katsellen ihanaa halkeiluefektiä. Tänään, kun mulla oli kymmenen minuuttia aikaa ennen kuin näin paria kaveria, saatoin hyvinkin hakea ne kolme jäljelle jäänyttä sävyä - valkoisen, keltaisen ja sinisen - stockalta omiin hoiviini. Nyt tämä materialistihamsteri on tyytyväinen ja katselee iloisena uusia lakkojaan. Maanantaina Isadoran display oli vielä täysi Stockalla, mutta tänään oli mustat lakat jo loppuneet, joten ilmeisesti aika suositusta lakasta on kyse. Myyjäkin kasalla kommentoi jo kynsiäni ja totesi jotain tyylillä "huomasithan, että aika paljon sitä pitää laittaa, että saa oikeanlaisen pinnan". Vähän pisti korvaan, kun mielestäni efekti omissa kynsissäni kuitenkin toteutui paremmin kuin esimerkiksi kaupan swatcheissa, mutta jätin sanomatta.

Omille kynsilleni käytin siis pohjana OPIn Glitzerland lakkaa Swiss kokoelmasta. Ihana, ihana kulta. Tämä on vähän valkokultaa muistuttava enemmän vihreään kuin keltaiseen taittava shimmerinen lakka (olipas hirveän vaikeasti sanottu) ja vaikka kerroksia tarvittiin kolme, jotta tulos olisi oikeasti peittävä, tykästyin tähän silti. Päälle graffitilakkaa sävyssä Black Tag ja sen jälkeen vielä mustalla vinolakkaus + kultaisella nail art lakalla rajat.

Mitä mieltä muut on graffiti-lakoista? Ihanaa, kamalaa vai ihanan kamalaa?This is my first attempt with the Isadora Graffiti nail polishes that crackle when you use them. I fell in love with these when I first read about these and I've been waiting for them to finally arrive to Finland. For once, we get something really exiting here in Europe. I bought three of the polishes on Monday (black, green and pink ones) and tried them on a nail wheel. I liked the results a lot and ended up buying the remaining three (white, yellow and blue) today. Now I have them all and they're so amazing. When purchasing the last ones today the sales person commented on my nails saying "did you realise you have to use quite a heavy coat of polish to get the effect right?". I'm not sure what she meant with that but I must say the crackle effect on my nails looks way better that what it looked on their nail display. 


For the mani I used three coats of OPI's Glitzerland from the Swiss collection. I love the shade of gold that is not too yellow and leans the tiniest bit to green. The polish is a bit sheer but it's okay because I don't think I'd use it on its own anytime. After that I applied the graffiti polish in Black Tag and finished the look with black diagonal tips and some gold nail art lines. 


What do you think about the crackle polishes?

9 kommenttia:

 1. I got the black and pink ones too. I love them! and I really like that nail art you did <3 That salesperson doesn't sound like she knew what she was talking about.

  VastaaPoista
 2. Kiinnostuin noista sittenkin, mutta ainakaan meijän sokoksella ei vielä ollut. No, ehtiipä tuota ;)

  VastaaPoista
 3. Great combination! I like the contrast of the blingy gold with the distressed black.

  VastaaPoista
 4. Ihan jumalaisen kauniit kynnet. Ja kiitti vaan, oli pakko munkin syöksyä Stockalle vähiä rahojani tuhlaamaan :D Harmitti hirveästi kun sekä valkea että musta oli lopussa, mutta jäljelläolevista lähtivät pinkki ja vihreä mukaan. Jospa niitä mustia ja valkeita tulisi pian lisää!

  VastaaPoista
 5. Juu no ite olen kattonu näitä myös!! En vielä ole ostanut!! Eilenkin kun olin anttilassa otin valkoisen käteeni ja sitten siinä varmaan ainakin 10 minuuttia ihailin sitä ja muuta :) Kuitenkin olin sitten silleen että onko tämä ihan hintansa väärti?? Ja en sitten ostanut!! Ensi keskiviikkona kyllä sen taidan ostaa!!

  VastaaPoista
 6. chocaddict: thank you dear (: your comment really made me smile last night when I was clearly over thinking what the salesperson ment with her comment

  norppa: kannattaa vaan odottaa, kai nämä sokoksellekin pian ilmestyvät (:

  KarenD: I agree, the colors kinda remind me of cheetahs without having the overly used cheetah print on my nails

  Camy: thanks (: I'm glad you like it

  Outi: sori, ei ollut tarkoitus aiheuttaa yllättävää shoppailupakkoa :D toivottavasti saavat pian lisää mustia ja valkosia, ne on kuitenkin ihania perusvärejä. nuo vihreä ja pinkki ovat kyllä ihania myös

  Pinja: Kyllä mun mielestä ainakin yksi on ihan oikeutettu ostos, on nämä sen verran uniikkeja :D Viisas ihminen tietysti tyytyisi yhteen tai kahteen eikä olisi samallainen hamsteri kuin minä :D

  VastaaPoista
 7. mikäs ton opin lakan nimi o ?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olisit saanut vastauksen luultavasti paljon nopeammin postauksen lukemalla, missä lakan nimi on mainittu (: Glitzerland on nimi siis.

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...