7.9.2010

Models Own - Purple Grey with KonadKonad ja minä ei olla oltu kavereita aiemmin. Omat konad kokeiluni voi varmasti laskea yhden käden sormilla viimeisen vuoden ajalta. Musta tuntuu, että aina aiemmin omat kuvioni eivät vain ole millään onnistuneet, vaikka olen yrittänyt parhaani. Kynnet jotka nyt kuitenkin tahdoin tehdä tarvitsivat konadin fishnet-kuviota, joten kaivoin laatikkoon hautautuneet konadit esille vain huomatakseni jotain ihan uutta ja odottamatonta tämähän on kivaa. Vaikka verkkojen kohdistaminen vinoon ei ollutkaan maailman helpoin tehtävä, oli taiteilu silti miellyttävää - niin miellyttävää, että päädyin leimaamaan myös kukat joka kynnelle, vaikka alunperin oli tarkoitus laittaa pari vivalanailsin water decalia kynsille. Nyt jäi vedellä leikkiminen kuitenkin toiseen kertaan.


Kynsillä pohjana Models Ownin Purple Grey lakka, joka on täyttä upeutta ja parhautta. Harmahatva ruskeanvioletti lakka on todella upean kaunis ja peittää hyvin jopa yhdellä kerroksella. Tämä on syyslakkana kaunis kuin mikä ja oikeasti yksi niistä harvoista lakoista, joka tällä hetkellä inspiroisi mua tekemään vaikka minkälaisia nail art kokeiluja. Kynsille on vinosti töpötetty Models Ownin 25 Carat Gold lakkaa, joka on kaunis kultainen lakka. Kuviot on konad laatasta M57 eli siitä kuuluisasta seepra/tiikeri/leopardi laatasta, joka on varmasti melkein jokaisen ensimmäinen laattaostos. Tykkään kynsistä ja konadkin tais hurmata mut niin että uskalla käyttää sitä taas enemmän.


I haven't been friends with konad for a long time. My attempts with konad can be counted with fingers of one hand and I always had problems with the design and everything. The nails that I wanted to do yesterday needed the fishnet pattern so I had to pull out my konads. Getting the patterns right when wanting the fishnets to go diagonal wasn't the easiest thing to do but I managed to work with them. My original plan was to add some water decals, that I got from vivalanails a couple of weeks ago, but I ended up liking konad so much that I used it to stamp some flower too. 

The base color on my nails is Models Own Purple Grey. I love this polish a lot. It's a beautiful purple/grey/brown that is perfect for the fall. I sponged some 25 Carat Gold by Models Own diagonally on my tips and stamped the fishnet pattern on my tips. After that I added the flowers. Both patterns are from M57 plate. I like these nails a lot and I think I finally understand the beauty of konad. 

2 kommenttia:

  1. Vauu,
    ihan mieletön design! Huhhuh, mulle kanssa tommoset.

    VastaaPoista
  2. Emma: Kiitos :D ei muuta kuin konadit hankkimaan sitten :D

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...