9.9.2010

OPI - Absolutely Alice with konad

Mun konad innostus vaan jatkuu ja voin varoittaa, se varmaan tulee jatkumaan vielä hetken. Nautin nyt tästä hetkestä kun homma toimii ja saan kerrankin jopa niitä kuvioita kynsille. Katselin eilen OPIn joulun Burlesque kokoelman pullokuvia ja nyt odotan joulua ihan hurjasti. Ne lakat näyttävät niin kauniilta, ettei tosikaan. Katseltuani niitä kuvia oli aivan pakko kaivaa esiin Absoltely Alice joka on varmasti koostumukseltaan hyvin samanlainen kuin holiday-lakat tulevat olemaan. Rakastan peittäviä hienojakoisia glttereitä. Käytin kahta kerrosta Absolutely Alicea ja leimasin m38 laatasta kukan joka kynteen. Alkuperäinen idea oli matata glitterlakka kunnes tajusin, että se idea oli aika pystyynkuollut, koska glitter on tarkoitettu loistamaan. Kamera päätti tempuilla hiukan omiaan ja en oikein osaa sanoa minkälaiset hiejastukset joku kuvasta löytyy, mutta ne siis eivät ole "kaljuja kohtia" vaan ihan kameran ja valon yhteistyön tulos.


I'm still loving my konads and I'm planning on using them a lot more in the future. I'm enjoying this moment when for once I feel like I know how to use konad. I was watching the bottle pictures of OPIs Burlesque collection for holidays and I'm so exited about the new glitters. That's why I wanted to use the glitters from Alice In Wonderland collection and I decided to start with Absolutely Alice. I used two coats and added some flower from plate m38. My original idea was to use matte top coat with this but then I realised that I'd be stupid to use matte top coat with glitter. The things that kinda look like bold spots are actually just glares because my camera just wasn't working with the lighting. I have those on every pictures, just in different places on my nails. 

3 kommenttia:

 1. Huomasitko jättämäni sähköpostin :)? (huhuilin sinua blogissani :D)

  VastaaPoista
 2. Tämä on ihan mielettömän tyylikäs lakkaus! Wow :D

  OPIn uusi hinta Suomessa näyttäisi olevan 19.50€ :-O Juuri Sokoksella katselin Sveitsi-lakkoja.

  VastaaPoista
 3. Oje Delisi: Thank you (:

  Panda: sori että kesti vastata, kävin kommentoimassa sun blogiisi jo (:

  fashionedinfinland: Kiitos kovasti :) Ja oikeasti? 19,50? Ihan käsittämätön hinta :o Opit on laadukkaita juu, mutta nyt menee kyllä jo vähän yli.

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...