26.2.2011

Depend Cracked Effect swatches

Tämän blogin luetuin postaus on tällä hetkellä Isadoran graffiti-lakkojen swatchaus-postaus, jossa esittelin kaikki kuusi alkuperäistä sävyä mustan ja valkoisen lakan päällä. Tällä kertaa vuorossa olisi vastaava postaus Dependiltä, josta toivottavasti olisi apua myös joillekin. Kunhan saan omat China Glazen Crackle lakat käsiini, lupaan tehdä pari vertailua eri merkkien välillä.

Dependin lakat ovat normaalissa Dependin 5ml pullossa. Hintaa yhdellä pullolla on 3,90 euroa Kickseissä. Vertailun vuoksi voin jo nyt sanoa, että Isadoran pullossa on 6ml ja hintaa se noin 8 euroa, eli Depend on melkein puolet halvempi.

Mulla on viha-suhden Dependiin, mutta rakkaus-suhde crackleihin. Cracklet voitti ja pakkohan näitä Dependejäkin oli ostaa, kun kerran oli pari kivaa väriä, joita mulla siinä vaiheessa ei ollut. Kokoelmassa on siis kokonaisuudessaan 6 lakkaa, ja jotenkin mystisesti sieltä kaupasta tuli haalittua myös ne musta ja valkoinen lakka puhtaasti tätä postausta silmällä pitäen...

Kaikki swatchit on otettu luonnonvalossa, ilman alus- tai päällyslakkaa ja näiden pohjana on käytetty yhtä kerrosta Wild & Crazyn Montanaa (valkoinen) tai Bellie Upia(musta).

5000 (Valkoinen)Valkoinen crackle on mielestäni tosi usein aika kova muiden lakkojen päällä. Mustan ylle tulee jännä kontrasti valkoisesta. Mielestäni tämä on peittävä valkoiseksi ja kaikin puolin miellyttävä. Pikkusormi on vähän harmahtava, kun joku levitti graffitia ensiksi musta kosketuskuivan lakkauksen päälle ja kaikkihan tietää mitä siitä seuraa...

5001 (Musta)


Musta crackle, been there, done that... next one! Ei vaan, tykkään mustasta crackle lakasta, mikä tuskin tulee enään kenellekään yllätyksenä. Näin ohuella kerroksella sain aikaan aika kivoja halkeamia ainakin tuossa keskisormessa. Ihmisellähän ei voi olla liikaa mustia crackleja...

5002 (Sininen)


Nyt päästään kunnolla erikoisuuksiin: siniseen shimmeriseen crackle lakkaan. Shimmerinsä takia vähän suede-maisen lopputuloksen saavuttava sininen lakka on jännä ja aika kiva mielestäni. Tässä shimmer ei ole niin näkyvää, että kunnolla pääsisi pelaamaan sillä, mutta laadultaan kuitenkin hyvää. Tässä pelkäsin eniten, ettei tämä jaksa halkeilla kunnolla shimmerinsä takia, mutta omaksi onnekseni tämä kuitenkin halkeili myös ihan mukavasti. Pidän myös siitä, että tämä oli myös mustan päällä selkeästi sininen.

5003 (Pinkki)


Seuraavana pinkki ja candycaneland-fiilikset. Jotenkin tuo pinkin ja valkoisen yhdistelmä kiehtoo mua. Tämä taitaa sävynä olla hiukan pinkimpi kuin Isadoran pinkki versio crackle lakasta. Pink is the new black, right. 

5004 (Punainen)


Tältä lakalta odotin ehkä eniten ja tähän myös petyin eniten. Valkoisen päällä tämä on ihan nätti ja hauska, varmasti tosi jouluinen tarvittaessa, mutta tuon mustan päällä tämä oli aika pettymys. Nämä muut ovat kuitenkin kohtuu pigmenttisiä mustankin päällä, mutta tämän punaisen kanssa musta paistaa liikaa läpi alta. Luulen, että itselläni tämä jääkin vähimmälle käytölle.

5005 (Violetti)


Viimeisenä vielä violetti, joka on itselläni päätynyt kovimpaan käyttöön. Mukavan tumma väri sopii hyvin kirkkaiden lakkojen päälle rauhoittamaan niitä näyttämättä silti liian mustalta. Valkoisen päällä pidän tästä hurjasti, mustankin päällä pidän siitä että värin erottaa selkeästi, vaikka kyseessä on kaksi tummaa sävyä. Uskon, että pinkin ohella, tämä tulee olemaan suosikkini vielä pitkään.

Näissä kaikissa lakoissa on mukava, pigmenttinen koostumus, vaikka punainen jää vähän hopealle tässä kisassa. Itse tykkään Isadoran siveltimestä hurjasti, mutta näin muutaman kokeilun jälkeen, Dependin ei ole kovin paljon pahempi. Näihin swatcheihin levitin ohuehkon kerroksen lakkaa kahdella siveltimen vedolla ja se tuntui toimivan loistavasti. Kahdesti ei kannata saman kerroksen yli mennä, tai tuntuu, että koko lakkakerros tekee katoamistempun. Kannattaa ehdottomasti antaa pohjavärin kuivua kunnolla, sillä nämä alkavat lohkeilemaan melkein ennen kuin kosketat edes siveltimellä kynttäsi, ja jos pohja on märkä, vetäytyy se helposti crackle lakan mukana mennessään.

Pidän näistä hurjasti ja ehdottomasti ovat rahansa arvoisia mielestäni. 

- - -

Here's my quick swatch post of the Depend Cracked Effect polishes. I think these are all nice, the formula is super quick drying but still manageable and nice to work with. These all crackle nicely but the only downside is that the red isn't as pigmented as the others are. All in all, I really like these.

7 kommenttia:

 1. Kiitos tästä, nyt tietää, mitkä näistä saa ihan rauhassa jäädä sinne kaupan hyllyyn! Tuo sininen näyttää kyllä niin hyvältä, että pakko saada! Ja musta-mustalla näyttää toimivan yllättävän hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Mä ostin juuri eilen tuollaisen valkoisen ja pinkin, maksoi 2.95 kpl Veljekset Keskisellä. (= Eli siis Isadoran graffitilla todellakin tuohon nähden vähän liikaa hintaa.. >.<

  VastaaPoista
 3. Toi pinkki ja sininen on varmaan pakko itselleni hakea :)

  VastaaPoista
 4. Sininen, pinkki ja lila päätyy ostoslistalle. Kiitos hyvästä swatchauksesta!

  VastaaPoista
 5. Wow!!! I love the black on black and white on white combo. Must give this look a try :)

  VastaaPoista
 6. Pinkki & violetti on kauneimmat värit ! :) Omat lempparini kaikista graffitilakoista ovat juuri nuo dependin pinkki & lila, Isadoran vaaleansininen, sekä China Glazen turkoosi ja lila :)

  VastaaPoista
 7. Lumi: musta mustalla ja valkoinen valkoisella on niin hassunoloisia yhdistelmiä että niitä pitäis varmaan kokeilla kokonaisena manikyyrinä jossain vaiheessa

  Kaisa: jep, depend on ärsyttävän kallista, mutta niillä on liian kivoja värejä, ärsyttävää

  H: suosittelen, ne on ihania

  Vauhtimamma: mukavaa että tästä oli apua :)

  Rmcandlelight: I think I must try those too as full mani

  Ano: sulla on hyvät suosikit, itselläni moni noista mainitsemistas on kanssa suosikkeja

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...