24.2.2011

Flower power


OPIlla taitaa olla samanniminen lakka kuin otsikko; itselläni otsikko oli "pää lyö tyhjää" avityöskentelyn tulosta. Eilen kyllä joku muukin löi vähän tyhjää kun yritin kehitellä kynsiä. Pohja onnistui hyvin (Models Own Grace Green x2, China Glaze Starboard x2 + Nfu oh #55 x2), mutta koristelujen kanssa oli kamalia ongelmia. Dotting tool ei ollut kaverini, ei sitten alkuunsakaan, ja lopulta jouduin uusimaan useamman kynnen. Päädyin kukkaseen China Glazen First Matella ja ihan yksinkertaisiin täpliin. Kesäiset kynnet vähintään.

Olin tänään myös pyörimässä keskustassa ja kun Sokoksella tutkin OPI:n Texaseja, tuli eräs vanhempi naisihminen kyselemän multa OPIn lakoista. Vastailin ystävällisesti kyselyihin ja kerroin mitä mieltä olen OPIn lakoista ja muista jutuista mitä hän kyseli. Lopulta hän kiitti ystävällisestä "palvelusta" ja totesi, että sopisit tänne noilla tiedoilla varmasti paremmin kuin osa myyjistä. Jäi hymyilyttämään kovasti, vaikken kyllä yhtään kyseenalaista myyjien ammattitaitoa myöskään. Texaseja tutkittuani tulin myös siihen mukavaan tulokseen, että se turkoosi on ainut minkä tarvitsen (joka varmaan odottelee mua jo kotona postissa), ne muut lakat on harvinaisen mitäänsanomattomia.

Vielä huomenna saa muuten ehdotella kuvaideoita. Kiitos(kiitoskiitos) hurjasti kaikille niitä jo pyytäneille. Ihanaa, että olette keksineet niitä. Tulen toteuttamaan ne kahdessa osassa, toisen ensi viikolla ja toisen sitä seuraavalla, koska arvatenkin saattaa olla vähän vaikea ottaa kuvaa esimerkiksi jääkaapistani, kun se on tuolla melkein 200 kilometrin päässä. 


I'm so sorry for this short english version but right now I don't feel like writing a long post in English too.   My NOTD is pretty simple, but I like it still. I have on two coats of Grace Green (Models Own), two coats of Starboard (China Glaze) and two coats of Nfu Oh #55. After that I did some easy flowers and dots on my nails. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...