27.2.2011

Top 5 my Konad picks

Tammikuussa tein useamman postauksen liittyen konadiin, mistä niitä saa ja mitkä on yleisimmät ongelmat. Sillon myös tajusin, että omat suosikkilaattani ja ne laatat, joita aloittelijoille suosittelisin, eivät ihan kulkeneet käsi kädessä. Tässä postauksessa pohdin sitä, mitä laattoja suosittelisin aloittelijalle ostoskoriin ensimmäisiksi ja jostain syystä nämä omat suosikkilaatat jäivät postaamatta. Nyt olisi kuitenkin tarkoitus puhua siitä, mitä laatat itse säästäisin, jos pitäisi luopua kaikista muista paitsi viidestä laatasta.

m59Girly girl strikes back, vol. 1. Rusetit ja lumihiutaleet... sydämet myös. Tämä laatta on ihanan tyttömäinen ja suloinen kokonaisuus, josta saa helposti sekä talvikynsiä, että tyttömäisiä söpöyksiä. Olen ihminen, jolle saisi markkinoitua mitä tahansa, jos siihen yhdistää kauniin rusetin. m59 on siksi ehkä mieluisin laatta itselleni.

m57

Mielipiteeni tämän laatan leopardista olen varmaan ilmaissut jo vähän turhankin monesti ja kärkkäästi; samoin kuin rakkauteni tämän laatan fishnet-kuviota kohtaan. Verkkosukkahousuja en ole ikinä nähnyt yhdistetyn siten, että ne asuun voisivat sopia, mutta kynnellä verkkokuvio on mielestäni aivan upeaa. Onneksi tässä on myös nuo kukat ja pitsit jotka iskevät itseeni, mutta tuo verkkokuvio on varmaan omalla kohdallani se kulutetuin konad-kuvio ikinä.

m66

Ja bamboo perfection. Mä en pitkään aikaan suostunut tajuamaan tän laatan pointtia. Ihan turha ja tyhmä, oli oma mielipiteeni. Mutta sitten kun se iski, se iski ja kunnolla. Aivan ihana aasialaistyyppinen laatta, josta saa mitä monipuolisempia manikyyrejä aikaan. Jopa tuo ukko tässä on hurjan hellyyttävä. Ehdottomasti ihana laatta.

m14

Myönnettäköön, että tajusin vasta hetki sitten, että tämä on olevinaan 4th of July -laatta, eli Jenkkien itsenäisyyspäivän ympärille rakennettu laatta. Blondilla sytyttää hitaasti näemmä. Mutta siitä huolimatta: timantit, tikkari, cupcaket ja kaikki muut ihanuudet. Tämä on hurjan ihana laatta ja toisin kuin noin 98% suomalaisista bloggaajista sanoo, minä voisin ihan hyvin käyttää myös noita USA-kuvioita. Sen verran jenkki-tyttö olen edelleen.

m20

Tässä laatassa on mun all time favorite perhonen. Rakastan tuon perhoen hienoja ja yksityiskohtaisia piirteitä ja aivan liian usein perhosia leimattaessa tartun tähän laataan. Myös pari noista kukkakuvioista on ihan mieleeni, mutta tuo perhonen on täysin vienyt sydämeni. 

Vaikean valinnan jälkeen päädyin näihin laattoihin. Kaksi taisi olla samaa kuin mitä niissä laatoissa, joita aloittelijoille suosittelin. Jos sinä saisit pitää vain 5 konad-laattaa, mitkä ne olisivat?

- - -

In January, I wrote severals posts in Finnish about Konad: where to get it, how to use it, etc. I promised to do my top 5 Konad plates too but somehow I completely forgot I had to do that. So I decided to do the post now.

I have about 20+ konad plates right now and I started to think which five plates I would save if I could keep only five plates to myself. My first pick was m59 with the bows and snowflakes. m57 is a must because of the fishnet stamp (I don't care for the cheetah though), m66 is my new asian lover and m14 is a must due to all the cute designs that it has. The last one was the hardest to pick but I went my my all time favorite butterfly and plate m20.

If you could keep only five konad plates, which ones would you keep?

7 kommenttia:

 1. Tuo M20 ja M66 löytyy omalta himotuslistalta :) . Etenkin näitä kiinahenkisiä juttuja tulee keväisin tehtyä, vaikken en edes tiedä että miksi. M14 olen myös himoinnut noiden bling bligien takia, mutta ihan vielä se ei oo napsuhilkulla.

  VastaaPoista
 2. Täältä löytyy vasta kolme konad-laattaa, mutta olen himoitellut m59 ja m14 laattoja jo pitkään..

  Itseltäni löytyy siis m1, m79 joka on ihan lemppari ja supersuloinen s10. Valitsisin varmaan viideksi laatakseni m79, s10, m59, m14 ja m76.

  Bonuksena mukaan huolisin hellokitty-fauxnadin ^w^

  VastaaPoista
 3. Vauhtimamma: napsuhilkulla on ehkä ihanin sana minkä oon pitkään aikaan kuullut :D

  Miu: bonuksena ehdottomasti hello juttu, se on ihana :D

  Lily: :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on vasta 11 laattaa, joten niistä ei ihan kamalan hankala olisi niitä supersuosikkeja valita. Ehdottomasti eniten tykkään m71:sta, muiden välillä on sitten tasaisempaa. Mun viisikkoon tulisi tuon lisäksi varmaan m73, m40, m54 ja s9 (..jota en ole vielä edes käyttänyt kertaakaan..).

  VastaaPoista
 5. Lumi: tajusin juuri kuinka huutava pula mulla on tuota m71 kohtaan :D aivan ihania kuvioita...

  VastaaPoista
 6. Hih, se oli mulle alusta asti se "pakko saada" -laatta, ja sitten kun sen vihdoinkin sain oon käyttänyt sitä ihan hullun paljon! Oli kyllä hyvä hankinta :3

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...