11.6.2012

ebay, I love you

Mulla on tässä tosi hassu päivä kyseessä kun kynsillä on vain aluslakat eikä mitään muuta. Eilen nimittäin makasin sängylläni ja tulin siihen tulokseen, että mun ei huvita lakata kynsiäni ollenkaan. En halua, eikä vaan yksinkertaisesti nappaa. Jätetään ne siis vain aluslakan alle suojaan.

Pari iltaa sitten selailin omaksi ilokseni ebaytä ja huvitin sekä itseäni, että minttua löytämällä muutamia hassuja tai kummallsia juttuja kynsipuolelta. Tai noh, ei ehkä niin kamalan kummallisia edes, mutta kahta kynsifriikkiä nämä huvitti huomattavasti myöhään lauantai-iltana.

Kaikki lähti siitä, kun aloin pohtia tätä tuotetta:


Kohde siis tässä, jos joku haluaa suurempana tutkia. Kertokaa mulle, kuka ostaa maailman hienojakoisinta glitterdustia tuollaisessa kiekossa? Jos on ikinä omistanut yhtäkään kiekkoa aiemmin, silloinhan tietää, että jopa niillä strasseilla on usein vaikeuksia pysyä siellä omissa kolosissaan niiden sähköisyyden takia ja ne yrittää karata moikkaaman naapureitaan melkein aina. Mites sitten toi glitter, joka on kuitenkin monta kertaa sähköisempää ja hienojakoisempaa? Kun jo tuo tuotekuva antaa ymmärtää, että tota glitterpölyä on kaikkialla: kiekon kierteissä, ulkopuolella, yms. Mun tutkiva kynsitaiteilija haluaisi ihan piruuttaan tilata tuollaisen kiekon ja katsoa, mikä on lopputulos kun nuo kaikki 6 väriä sekoittaa keskenään, mutta pelkään, että jo pakettia avatessa, vastaan hyökkäisi hiekkamyrskyäkin pahempi glitterpilvi, joten ehkä parempi jättää väliin.


Yhtä vaikea mun aivoille on käsittää tätä kiekkoa. Okei, myönnettäköön, että mikrohelmillä on realistisesti hiukan paremmat mahdollisuudet säilyä siellä omissa koloissaan kuin tolla glitterdustilla, mutta tietäessäni miten microhelmet käyttäytyvät, olisin silti skeptinen. Eniten mua kuitenkin tässä huvittaa tuo tuotekuva. Eikö sillä yhdellä kuvalla pitäisi saada myytyä tuote kuluttajalle, siten että ostohalut kasvaa? Eli oletetaan, että myyjän mielestä tämä kiekko, jossa on 12 osastoa helmille, joista kuusi on ihan ok kunnossa, kaksi silleen semisekaisin ja 4 ihan yhtä värien ilotulitusta, on se tuote, jonka kuluttaja haluaa ostaa?

 Jos lähdetään pohtimaan, niin vaaleanpunaisten helmien vieressä on varmaan ollut turkoosit helmet, sen jälkeen, vaikka punainen ei ole edes ylitse dominoiva seuraavassa lokerossa, on varmaan ollut punaisia. Sen jälkeen limenvihreät helmet maustettuina muilla sateenkaaren väreillä ja sitten... värioksennus? Yritin tiirailla tota kiekkoa mahdollisimman tarkkaan ja tulin siihen tulokseen, että siinä varmaan on ollut tummanvioletteja helmiä alunperin, mutta nyt jäljellä on enää vain coctail. Mun mielestä mikrohelmet toimivat ehdottomasti parhaiten pienissä purkeissä, joten tästä tai tästä pääsee purkkiostoksille ja voin vannoa, että se pari euroa enemmän säästää teidän hermoja ainakin kymmenen vuoden varalta. 


Omassa mielessäni kuitenkin kaiken huvittavuuden kruunasi tämä paketti. Kahdeksan kappaletta tekokynsiä... Itseni piti oikein palata takaisin tutkimaan huutokauppaa ja kyllä, paketissa on tosiaan kahdeksan tekokynttä. Pitäisikö alkaa huolestua millaisia kahdeksansormisia hirviöitä Hong Kongin luolissa asustaa, jos on ihan loogista edes valmistaa kahdeksan tekokynnen paketteja. Liekö sitten olen niin länsimainen kuluttaja, että oletan saavani kaiken yhdessä paketissa (ja btw, tässä paketissa ei ole edes liimaa mukana), mutta mun kuluttajan aivoihini ei mahdu ajatus siitä, että pitäisi ostaa kaksi pakettia kynsiä, yksi kummallekin kädelle, ja liima vielä siihen päälle... Tai sitten multa on vain mennyt biologiantunnilla joku tosi pahasti ohi korvien ja jossain päin maailmaa asustelee tää kahdeksansorminen ihmislajike, jotka rakastavat kultaisia tiikeriprintillä varustettuja kynsiä. Viimeinen kuva ei enää olekaan "katsokaa kuinka kummallista" logiikalla varustettu, vaan ihan pieni uusi huomio itselleni. En nimittäin koskaan aiemmin ole törmännyt 2,5mm strasseihin ja mietinkin, omistaakohan joku näitä. Tottakai tiedän, että on mahdollista tehdä ihan minkäkokoisia strasseja vain, mutta kun olen niin tottunut siihen stantardiin, että kynsille niitä on 1,5mm, 2mm, 3mm ja 4mm, enkä ikinä ole törmännyt ebayssä pyöriessäni 2,5mm kokoon. Uteliaisuudesta oli tietysti pakko tilata testiin ja niin kuin mintulle sanoin, luultavasti kotona huomaan mittaillessa saaneeni ihan normeja 3mm strasseja, mutta noh, ehkä mulla on 0,83 euroa laittaa noihin ihan hyvin. 

Strassien lisäksi kotiin lähti vielä kuivakukkia, rusettifimoja ja kultaisia kuviota. Olen oikeasti ihan pirunmoisen ylpeä itsestäni tällä hetkellä, kun joulukuun alun jälkeen en ole tilannut kertaakaan mitään netistä ja ihan kaupassakin kynsilakkaostokset on olleet tosi pieniä. Hyvä minä. Nyt pyörinkin epätoivoisesti eri etailereiden sivuilla koittaen keksiä millaisen tilauksen tekisin lakkoja odottamaan suomeen kotiutumistani. Tällä hetkellä eniten himottaisi melkein muutama uusi Zoya uudesta Beach & Surf kokoelmasta, mutta kattoo mihin juttuihin päädyn. Rahatilanne on onneksi sellainen, että pitää noita töitä päästä tekemään ennen kun mopo pääsee käsistä lähtemään tämän tilailun kanssa, joten eiköhän tässä selvitä ihan pienellä tilauksella vain.

ps. mulla oli muuten niin kivaa esim. noita mikrohelmilinkkejä etsiessä, että aloin pohtimaan olisiko joku kiinnostunut postauksesta, johon voisin ebaystä etsiä esim. tietyllä summalla erilaisia kynsikoristeita, joilla pääsisi hyvään alkuun kynsiharrastuksen kanssa. Tai lähinnä ideologialla jos mulla ei olisi koristeita, mutta 5, 10, 15 tai 20 euroa käytettävänä uusiakseni koristetarvikkeeni kokonaan, mitä ostaisin ja mitä jättäisin ostamatta. Ongelmahan on siinä, että ebayn linkit kuolee aina jossain vaiheessa, mutta olisi siitä ainakin joksikin aikaa apua. En viitsi aikaanvievään hommaan alkaa, jos kenelläkään ei olisi kiinnostusta tällaista kohtaan, mutta huikatkaa jos kiinnostaa kun musta on hurjan hauskaa etsiä erilaisia juttuja ebaystä.

pps. kuka huomaa, että tämä bloggaaja olisi taas valmis kirjoittamaan vaikka kuusisataasivuisen romaanin tähän tekstikenttään kun yrittää vältellä pakkaamista. Päätin, että tänään olisi pakko saada toinen matkalaukku pakattua, mutta erittäin tehokkaasti keksin noin tuhat muuta asiaa, jotka mielummin tekisin. Tyhmä nainen ja tyhmä pää!

29 kommenttia:

 1. Mua kiinnostais ebay postaus jossa etit/esittelet sun lemppari tarvikkeita sieltä

  VastaaPoista
 2. Kerro sitten millaisiin tuloksiin päädyit noitten 2,5 mm strassien kanssa!
  Ja muo ainaski kiinnostaa ebaypostausjuttu (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Toivotaan että saapuvat tosi pian maailmalta niin pääsen heti vertailemaan :D

   Poista
 3. voi olla että 'vähän' (ok, vähän on laimea ilmaisu) nauroin:-D varsinkin noille tekokynsille mutta, mitä nyt tota tuotekuvaa katoin nii ne näyttäis olevan sellasia kynnelle itse tarrautuvia kynsiä, joille ei tarvitse liimaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes tajunnut harkita, että voisivat olla itseliimautuvia, mutta siltähän tuo vähän näyttää :D tunnen itseni vähän tyhmäksi nyt...

   Poista
 4. Olis tosi kiva semmonen just, et mitä ostaisit ja mitä et jos sulla ei olisi alunperin mitään kynsijuttuja :) Ja vaikka et mitä saa just sillä 20 eurolla tai vähemmällä. Ja ebay-linkit olis myös kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alan rakenteelemaan tuollaista postausta, heti kun osaan päättää mitä kaikkea haluaisin :D

   Poista
 5. Voi tsiisus, vähänkö repesin noille kahdeksalle tekokynnelle XD TOSI hyödyllinen tuote :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, pitää muistaa olla syrjimättä niitä kahdeksansormisia ihmisiä, sehän olisi jo raajarasismia :D

   Poista
 6. Hahaha oot ihana :'D Ja olisi mielenkiintoinen jist tommonen postaus, että tietty määrä rahaa ja mitä ostaisit ja mitä et. ;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olet ihana kun jaksat nauraa mun maailman typerimmille jutuille :D

   Poista
 7. Muakin kiinnostais se ebay juttu! :)

  VastaaPoista
 8. Itseeni ainakin kiinnostais sellanen ebay postaus :)

  VastaaPoista
 9. ööm tota nauroin ku luin tuon tekokynsijutun, mut ei se oo aina nii et niiden kaikkien kynsien pitää näkyä, katos ku ne loput 2 / 12 saattaa olla jossain laatikossa siellä paketin osassa missä on päällä tuo pahvi jossa lukee se merkki jne. joten älä nyt nii varma oot :DD ellei siin lukenu et sisältää 8 kpl..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin kuvasta tai linkkiä klikkaamalla voi huomata, huutokaupassa tosiaan kerrrotaan, että kyse on kahdeksasta tekokynnestä

   Poista
 10. Siis ihan oikeasti, tuo tekokynsijuttu! Itse kynnet on ihan nätit, mutta kahdeksan... Jos ne on tarkoitettu Simpsoneille, kun niillä on vain kahdeksan sormea? Hahhah xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä näkee kuinka paljon Simpsoneita vihaan, kun en edes ollut tietoinen, että niillä on kahdeksan sormea... Mutta selvästi nämä on suunniteltu simpsoneille!

   Poista
 11. Moi!
  Ajattelin kysyä sinulta, sä varmaan osaat auttaa:
  On lähdossä kesällä Ranskaan, ja sieltä pitäis jotain kynsilakkoja saada mukaan. Mitä merkkiä suosittelisit? Oon kuitenkin tämmönen ala-aste ikäinen koulutyttö ni ei mitään ylikallista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu aika paljon siitä, mihinpäin ranskaa olet matkustamassa, mutta Kikoa suosittelisin merkkinä lämpimästi. Heidän omilta sivuilta voit käydä tarkistamassa onko siinä kaupungissa, johon olet matkalla, Kikon liikettä. Ja hauskaa ranskanmatkaa sulle!

   Poista
 12. Kiitos iltani pelastamisesta. Sain päivän parhaat naurut :D.

  VastaaPoista
 13. Ite olisin kyllä kaivannut ebay postausta silloin kun alotin tätä touhua. SIlloin oli paljon apua sun konadlaattapostauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä juttu, pistän siis toteuttaen tuollaisen heti kun ehdin!

   Poista
 14. Voi että,tästä sain hyvät naurut tylsään keskiviikko-iltaan!:)Kiitos paljon ja jatka Salla samaan malliin oon ihan huippu ja sun kirjotuksia jaksaa aina lukea puhumattakaan matavista kynsistä jota teet!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...