7.6.2012

Kikosandwich


Mun aivotoiminta tän blogitekstin kirjoittamisen suhteen on tällä hetkllä aika vajavaista. Kuitenkin kun kerrankin otin kuvat kynsistä ennen kuin ne teki itsemurhan, ajattelin että ne kuvat pitää saada myös postattua. Samat kynnet on edelleenkin in real life mun näpeissäni, aika pahasti lohkeilleena ja huonon näköisinä. 

Minä olen ihminen, joka ei yleensä siedä lohjenneita kynsilakkoja sekunttiakaan, mutta välillä pitää priorisoida. Eilen mun kynsienlakkaamisen voitti keskellä yötä puistonpenkillä makoilu ja lehtiverhon lävitse kuun katselu. Kysyin pari päivää sitten yhdeltä "mitä mun pitäisi vielä tehdä pariisissa ennen kuin täältä lähden" ja vastaus oli "vietä mahdollisimman monta yötä vain kävellen ympäri kaupunkia kolmen aikaan yöllä". Niin hullulta kuin se kuulostaakin, se taisi olla juuri oikea vastaus. Eilen tein sitä ainakin ihan loistavassa seurassa ja ennen kuin mun countdown kotiinlähtemisen suhteen putoaa nollaan, mun on pakko harrastaa samaa vielä useasti. 


Tiedättekö mihin mä olen rakastunut. Kuvista voi arvata... no tietenkin glittersandwicheihin. Voi että miten ne on söpöjä kynsillä. Mä en ole oikein koskaan perustanut monivärisestä glitteristä pelkästään jonkun yksittäisen lakan päällä, koska mun mielestä se ei ole kamalan kaunis look. Sen sijaan kun siihen heittää vielä kerroksen jotain muuta päälle, glitterit mattaantuvat vähän ja näyttää kuin sulla olisi erimuotoisia ja kokoisi ja värisiä palloja kynnellä, niin minun sydän on näköjään sulatettu. Tällä kertaa kynsillähän on Kikon vaaleanvioletti creme-lakka, jonka päällä kerros H&M:n Confettia ja siihen päälle kerros Kikon vaaleanpunaista ranskislakkaa. Ja minuun ainakin iskee.

Kuka muu rakastaa glittersandwicheja?

11 kommenttia:

 1. This looks really pretty!! I love glitter sandwiches.

  VastaaPoista
 2. Minä! Silloin kun ne on onnistuneita (kuten tässä) ne on ihan älyttömän suloisia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suloisia juu <3 omaksi harmikseni olen myös aikaansaanut x-määrän epäonnistuneita sandwicheja :D

   Poista
 3. Pitäisiköhän munkin vihdoin saada aikaan koittaa voileipää.. Ja apua kun ihanaa lukea sulta taas postauksia vähän useemmin! Tiedän, että homma ei oo helppoa aina, mutta oon aivan täpinöissäni täälä kun sulta tulee uutta tekstiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen ehdottomasti koittamaan ja rakastumaan ko. tekniikkaan :D ja musta on ihanaa, että joku on iloinen siitä, että olen päässyt takaisin blogin tahtiin kiinni edes vähän (:

   Poista
 4. Mäkin rakastan! Parhaimmillaan pastellivärien tai mustan pohjan kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uu, mä en ole koskaan koittanut mustaa pohjaa, pitääkin testata heti piakkoin!

   Poista
 5. Ihanat! Pitäis varmaan itsekin joskus kokeilla ku oon jo hetken himoinnu.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen kokeilemaan, tosin sille tielle on sitten helppo jäädä...

   Poista
 6. Määki niin haluaisin kokeilla tuota glittervoikkaria, mutta mulla ei oo yhtään siihen sopivaa hilelakkaa. En ylipäänsä hirveesti hilelakoista perusta, kun ne on niin tympeää poistettavaa ja muutenkaan ei tuu niitä oikeen käytettyä. Tollasta moniväristä glitterlakkaa en koskaan ajatellut hommaavani, koska munkaan silmää ei oikein miellytä semmonen kimallekirjo tavallisen lakkauksen päällä. Mutta sitten tuli glittervoikkarit ja nyt mun täytyy löytää sellanen lakka jostain! Jos ei muuten niin kiipeän vaikka kaverin talon savupiipusta sisälle ja pöllin siltä semmosen lakan. xD

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...