9.11.2014

Raitapaita


Jotta saisin käytettyä kaikkia testaamattomia lakkoja edes kertaalleen, pyrin pitämään ne esillä, jotta muistaisin mitä pitikään laittaa kynsille. Sitä varten mulla on yöpöydällä lakkatelini - koska omaan pahan tavan lakata kynsiä sängyllä - ja vaikka en myönnäkään, välillä öisin jos en saa unta, tulee tuijoteltua testaamattomia lakkoja ja mietittyä miten niitä toisiinsa yhdistäisi. Nämä kolme lakkaa on yhdistelmä, joka on pyörinyt mielessä jo pidempään, oikeastaan siitä saakka kun kotiuduin ranskanreissulta syyskuun lopussa. Alunperin näiden yhdistelmään kuului vielä yksi murrettu rosa sävy, mutta se pääsi osaksi toista lakkausta. Mielestäni nuo kaksi cremeä 369 Light Ochre ja 370 Hazelnut toimivat hyvin yhdessä ja niiden lisäksi kolmas, tummempi sävy - 497 Pearly Indian Summer - tuo lakkaukseen vähän syvyyttä ja kontrastia. 


Muistaakseni tein nämä kynnet pari viikkoa sitten sunnuntaina, jolloin tarve oli vain hyvin pikaisille lakkauksille ennen nukkumaanmenoa. Siihen tällainen paksujen raitojen käyttö sopii kuin nenä päähän, koska ei ole niin justiinsa miten lakat kynsille päätyvät. Tottakai teippien ja kunnon kuivattelun avulla olisin varmasti saanut paljon terävämpiä ja suorempia linjoja, sekä jaettua kynnen tasaisiin lohkoihin, mutta itselleni kelpasi vähän sinne päin -meininki myös hyvin. 

Näitä kynsiä tehdessä taisin löytää uuden pikamanikyyri-tyylin itselleni, jota luultavasti tulen taas toteuttamaan liiaksikin tulevaisuudessa. 

2 kommenttia:

  1. Hyvin toimiva yhdistelmä! Ja kylläpäs saitkin suorat viivat vapaalla kädellä, vautsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ehkä vihdoin harjoitus alkaa tehdä tehtävänsä kun viivatkin alkaa muistuttaa jo suoria näin reilun kuuden vuoden harrastamisen jälkeen :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...