26.11.2014

Tiffany's world tour through Rotterdam


OPIn Tiffany Case, Muppets World Tour ja I Don't Give A Rotterdam ovat syy ehkä asteen psykedeeliselle otsikolle. Tai sitten siitä voi syyttää opiskelun pehmentäneitä aivoja, jotka ovat päättäneet, että minkään luovan tuottaminen enää tänä iltana on täysin mahdotonta.

On omalla tavallaan masentavaa ajatella, että ihan kohta jo joulukuu koputtelee ovella ja ainoa asia, joka sen tällä hetkellä omaan tietoisuuteeni tuo, on alituinen stressi. Jos joku heikolla hetkellä tajuaisi huomauttaa, että "opiskelet muuten nainen ihan omasta vapaasta tahdosta", en vastaa seurauksista. Toistaiseksi onneksi olen illan viimeiset tunnit vielä ehtinyt pyhittää "omille jutuille", eli kynsien lakkaukselle ja hmm, kyseenalaisten tv-sarjojen seuraamiselle (tällä hetkellä Glee ja Switched at Birth on aika kovia sanoja nollaamaan kaiken päänsisäisen ylikuumentumisen merkit). Nämäkin lakkaukset on siis yhden myöhäisen illan tulos, sillon kun jaksoi kuitenkin edes hiukan enemmän panostaa kuin sen yhden lakan verran.


Tässä muutaman lakkauksen aikana olen taas törmännyt siihen tosiasiaan, että mun lakkakokoelma on aivan liian valtava. Kun hetken olen tuijottanut Helmereitä epätoivoisena, alkaa välillä tuntua siltä, etten koskaan saa valittua mieleistä lakkaa kokoelmastani. On paljon helpompi lakkailla sillon kun on jotain mitä "pitäisi" testata, ja niihin lakkoihin keksii heti, mitkä muut lakat voisi yhdistää. Sillon kun koko taivas on avoinna... noh, valitseminen ei aina ole se nopein prosessi.

Näihin kynsiin päätin yhdistää itseasiassa kaksi suosikkiani, ja glittereitä tasapainottamaan hiukan harmaata, jossa on hentoa shimmeriä. OPIn lakat Tiffany Case (sininen tekstuuri), Muppets World Tour (glitter) ja I Don't Give A Rotterdam (harmaa shimmer) päätyivät siis osaksi tätä lakkausta.

Sininen Tiffany nyt on vaan aivan drop dead gorgeous lakka, joka julkaistiin kesän 2013 Bond Girls kokoelmassa. Tämä on yks niistä lakoista, mikä jokaiselta pitäisi mielestäni löytyä. Niin kaunis. Muppets World Tour taas on kummallinen kuvailla, mutta aivan upea kynsillä. Tämä kaunotar on pakattu täyteen valkoista ja hopeaa glitteriä ja isompia hex-palasia sinisenä ja pinkkinä. Ja se on niiin nätti! Mielestäni ehkä vielä Tiffany Caseakin tärkeämpi hankinta siis... Itselleni tämä Muppetsi on tärkeä myös siksi, että ostin tämän viime kesänä Luleåsta, jossa vietin ikimuistoiset päivät yhden parhaan ystävän häissä. Viimeisenä päivänä ennen kun oma paluulentoni lähti ja häähumu oli jo hälventunyt, käytiin E:n kanssa vielä kiertelemässä vähän kaupoilla, ja pitihän sieltä jotain muistoksi kotiinkin kantaa. Viimeisenä vielä tasapainottamaan noita kahta muuta lakkaa, olisi OPIn I Don't Give A Rotterdam, joka on mukava ja hyvinkäyttäytyvä harmaa, jossa on ihanaa pientä shimmeriä. Niittihirmu iski epämääräisen pydamidin muodossa, enkä oikein vieläkään ole päättänyt pidänkö lopputuloksesta vai en...

Onko muita, jotka rakastavat näitä samoja lakkoja - Tiffany Casea ja Muppets World Touria? 

6 kommenttia:

 1. Todellakin; Tiffany Case ja Muppets World Tour on yksiä omia suosikkejani OPI-kokoelmastani:) Niin upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin nämä kauneudellaan ajaa monen HTF-lakankin ohi, jotka säilyy kokoelmassa lähinnä tunnearvon vuoksi :)

   Poista
 2. Tuo Muppet's World Tour on ihana lakka, itsekin sen omistan ja tuo Tiffany Case on ollut ostoslistalla julkaisemisestaan asti, jostain syystä en vain ole saanut ikinä sitä ostettua, aina on joku muu lakka kiilannut ohitse. Pitää kyllä sekin kotiuttaa, näyttää ihanalle näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Tiffanyn ostamista lämpimästi! Luulen, että vähitellen senkin hinta alkaa kasvamaan, koska OPI tuntuu harvemmin pitävän noita kesän kausikokoelmia kovin pysyvästi tuotannossa, joten luulisin, että tämäkin kerää jonkinlaista HTF-statusta tulevaisuudessa :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...