30.11.2014

Kohtuullisten ostosten marraskuu

Saanko kysyä, mihin koko marraskuu taas katosi? Tai oikeastaan mihin koko tämä vuosi on kadonnut? Meinasin kirjoittaa otsikkoonkin aluksi lokakuun päättyneen ja pienen pohdinnan jälkeen piti ottaa ajatus takaisin ja korjata marraskuuksi. 

Omaksi ilokseni voin sanoa, että tässä kuussa lakkoja lähti ainakin tuplamäärä eteenpäin, verrattuna näihin kohtuullisiin ostoksiini, joista itseasiassa kahta lakkaa lukuunottamatta kaikki tilaukset oli jo lokakuulta, mutta saapuivat marraskuun alkupäivinä.


Tämä kaksikko on se ainut, jonka olen tämän kuun puolella pistänyt hankintaan. Kaksi OPIn limited edition lakkaa speciaalipakkauksissaan. Jep, olen aika surkea vastustamaan mitään speciality julkaisua ja pitihän itsenikin hankkia Bearest Of Them All ja Don't Speak. Mua harmittaa edelleen, etten koskaan ostanut Bond-kokoelman kultahippulakkaa, joten Don't Speak ehkä lievittää vähän sitä tuskaa. Ei ne ole samanlaisia, mutta ehkä sen verran kuitenkin, ettei sen alkuperäisen kultahippulakan kaipuu ole niin suuri. Toivon kyllä kovasti, että joku joskus myisi tuon Man With The Golden Gunin ja saisin pitkäaikaisen himotuksenkohteeni kotiin. 


Nämä kaksi matkasivat suomeen verrattaen pitkään ja koska tein ostoksen ebay-myyjältä, jolla oli paljon positiivista palautetta, mutta ei kovin suurta määrää kauppoja, olin vähän epäileväinen siitä, olenko ensimmäisen kerran pistänyt rahani paikkaan, johon ei olisi kannattanut.

Taitaa kuitenkin olla, että lakat ottivat vaan vähän pidemmän reitin suomeen saakka, ja kaksi ehjää ihanuutta pääsi rikastuttamaan kokoelmaani. It's Frosty Outside on viime vuoden Mariah Carey kokoelmasta ja lakka, joka on vaan pitänyt ostaa joskus, mutten koskaan ole muistanut. Nyt onneksi kerrankin havahduin siihen, että sen hinta alkaa nousta vähitellen, joten parempi hommata tämä ennen kuin joudun taas katumaan. Koska samalta myyjältä halusin jonkun toisenkin lakan ja valikoima oli aika pieni, klikkailin matkaan toissakeväänä ilmestyneen My Vampire Is Buff:n. Se lakka, mikä on kanssa aina pitänyt ostaa mutta se on vain aina jäänyt. On jotenkin hauskaa, että aikanaan päätin, etten tarvitse Euro Centrale kokoelmasta kuin yhden lakan, mutta nyt olen vähitellen uskollisesti kerännyt jo suurimman osan sen kokoelman lakoista ja pari vielä himottaisi... 


Kolmantena tilauksena on Dollish Polishin pre-halloween alesta tilaamani lakat. Ironisesti yksikään ei tietenkään ole edes varsinainen Halloween lakka. 

Ensimmäisenä vasemmalla on I Threw My Pie For You. Orange Is The New Black, anyone? Se, joka ei tätä sarjaa ole katsonut, on hullu. Niin mahtavasti toteutettu sarja, ettei tosikaan. Ja lakkakin on kaunis. En ollut ihan varma aluksi donut glitteristä, jota tässä lakassa on, mutta tykkäsin tästä kuitenkin kynnellä.

Sen jälkeen Penny... Penny... Penny (The Big Bang Theory), Expecto Patronum (Harry Potter) ja I Volunteer as a Tribute (The Hunger Games). Okei, kaikki lakat ostin niiden kauneuden takia, mutta myönnettäköön, että ei haittaa, että kaikki nämä linkittyy myös teemoihin, joista itse pidän. 


Viimeisenä vielä uudet Picture Polishit - ensimmäiset omat sellaiseni. Mun vanhemmat oli hyvin lomanomaisella työmatkalla Dubaissa ja näille lapsen ja koiranvahtina toimiva tytärhän näki tämän mahdollisuutena. Sanoin, että jos nämä sattuvat eksymään Dubai Mallin Bloomindalesille, mulle saa tuoda jotain Picture Polishilta. 

Mielikuvana on jotenkin huvittavaa ajatella meidän äitiä, joka on shoppailijana hyvin itseni kanssa samanlaista "mä vaan katselen nyt, kiitos" -tyyppiä, valikoimassa Picture Polishin lakkoja osaston vastaavan miesmyyjän kanssa. Lopputuloksena olivat ilmeisesti päätyneet sävyihin Antique, Candy, Jade ja Hot Lips, mutta myyjä oli tuonut vielä tuon sinisen Denimin kassalle, ja antanut sen kaupanpäälisinä ostosten mukaan. Tiedän, ettei äidilleni aina aukea kynsiharrastus ihan täysillä, mutta vuosien mittaan se on kyllä oppinut ymmärtämään, että niin kauan kun pystyn itseni elättämään, on ehkä oma asiani mihin "ylimääräistä" rahaa ja aikaa laitan. Siksi olen todella kiitollinen ihanista uusista lakoistani, joita sain tuliaisiksi. 

Saldona siis 8 ostettua lakkaa ja 5 saatua. Tässä on onneksi neljä vähemmän kuin viime kuussa ja tosiaan, kiertoon lähti enemmän lakkoja kuin mitä kotiutui. Saanen siis olla ylpeä itsestäni? 

Mitä lakkoja muille on kotiutunut viimeaikoina?

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää lakkasaalis! :p
  I Threw my pie for you löytyy multakin, sarja on sen verran hyvä (kaikkeinparas) että olisin ollut hullu jos en tuota lakkaa olisi tilannut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja omaksi onnekseni I Threw My Pie For You on vielä nätti, ettei onneksi ihan pelkästään loistavan sarjan takia sitäkään tullut ostettua...

   Poista
 2. Ihania ostoksia! Mulle ei kovin montaa lakkaa myöskään tässä kuussa kotiutunut, kun on tuo joulu tulossa ja pitäisi lahjojakin ostella, mutta, noh, joulunjälkeisaleja odotellessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on joululahjatkin vielä hankkimati, tässä tulee kohta kiire... ja lupasin itselleni, että veronpalautuksilla saa tehdä ainakin yhden, ellei kaks tilausta, joten pahasti vaikuttaa siltä, että joulukuussa lakkasaldo taas kasvaa aika paljon...

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...