19.11.2014

Expecto Patronum


Yksi syy sille, miksi varmasti olin melko hidas lämpeämään indie lakoille, oli se, että minä ja crelly-lakat ei tulla toimeen keskenämme. Melkein jokaisella indievalmistajalla on lakkoja, jotka näyttää toisten kynsillä aivan upeilta, mutta kun saan ne omille kynsilleni, efekti näyttää erikeeperiltä, johon on pudonnyt vahingossa epämääräinen kasa glitteriä. Vaikka rakastan glitteriä ja rakastan glittersandwicheja, nämä build in glittersandwichlakat ei ole mun juttu. 

Tämä lakka, Expecto Patronum, on kuitenkin Dollish Polishin sivuilla listattu heidän myydyimmäksi lakaksi ja pakko sanoa, että kuvien perusteella se näytti ihanalta. Sellaiselta, että se voisi ehkä toimiakin. Ja tämän sitoutuessa Harry Potteriin, joka on ehkä se the fandom, jonka parissa koko lapsuuteni/teini-ikäni olen kasvanut, oikeutin ostamaan tämän itselleni testiin (pre-)halloween alen aikaan. Ainahan sen saisi eteenpäin myytyä tarvittaessa. 


Lakkasin varmuuden vuoksi nimettömään ja peulakoon OPIn It's Frosty Outsidea - jonka keksin tarvita tietysti loogisesti reilu vuosi sen julkaisemisen jälkeen - ja muihin sitten EP:tä. Ja yllätyin positiivisesti: taisin löytää ensimmäisen crelly-pohjaisen glitterin, jonka kanssa ollaan samalla sivulla kerrankin. Tässä glitten on niin pientä, että sitä tulee mukavasti joka kerroksella kynnelle, ja koska glitten asettuu eri lakkakerroksiin, lakalla on ihanasti syvyyttä. Valkea pohja ja vihreä glitter saavat lisäksi yhdessä aikaan ihanan minttuisen efektin ja se kelpaa itselleni paremmin kuin hyvin. Joten sen sijaan, että laittaisin tämän lakan eteenpäin, saa mun alati kasvava indie-kokoelmani taas kerran uuden vavistuksen...

12 kommenttia:

 1. Oih, ihanan näköinen lakka! Rahapäivää odotellessa.... :D

  VastaaPoista
 2. Vähän samanlaisilla fiiliksillä crellyjen osalta, en vaan osaa käyttää niitä. Tää kyseinen lakka on silti näyttänyt monessa kuvassa niin nätiltä, että sen tilaaminen vähän houkuttelisi.. Tosi kauniisti sopii tuo tekstuuri sen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. melkein suosittelisin tilaamaan :) oon itsekin niin epäileväinen kaikkien crellyjen kanssa, mutta tää on oikeasti ensimmäinen, jonka kanssa oltiin heti samalla sivulla :D

   Poista
 3. Hih, lakkasin tän just äsken kynsille! Ehdottomasti mun lemppari indieistä, niin hyvälaatunenkin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ei ehkä mulla lemppariksi päässyt indieistä, mutta varmasti lempparicrelly kyllä. Laatu tosiaan on tosi mahtava etenkin kun ottaa huomioon sen paljonko tässä on glitteriä seassa.

   Poista
 4. Tuo Expecto Patronum on kyllä ihana lakka, itsekin pohdin tuon hankkimista pitkään, mutta onneksi kesällä sen hankin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullakin tää oli pitkän pohdinnan tuloksena tilauksessa mukana :)

   Poista
 5. Makin hommasin tan juuri vahan aikaa sitten pitkaan sita kuolattuani. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää taitaa olla lakka, mikä melkoisen usealla kynsiharrastajalla on laatikoissaan... enkä yhtään ihmettele syytä siihen :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...