2.12.2014

Bearest of them all...


...tai toisin sanottuna Ruby Pumpsin ensiesiintyminen tälle vuodelle. Kyse on siis pikkujoulukynsistä tälle vuodelle. Kaikista joululakoistani huolimatta Ruby Pumps on se, joka aina esiintyy jouluaaton kynsillä varmasti ja pikkujoulumeininkien kynsillä ainakin kerran sesongissa.

Mun kynsilläni on tällä hetkellä jonkin asteen identiteettikriisi ja ne ei pysy mallissaan puolta sekuntiakaan ennen kuin joku kulma päättää lähteä kävelemään. Sen lisäksi mä en tajua mikä siinä on, että juodessaan edes pari alkoholipitoista juomaa, omat kynteni yleensä kokevat samalla jonkinlaisen kuoleman myöskin. Menee siis hyvin. 


Jos kuitenkin puhuttais niistä lakoista. Punainen Ruby Pumps on edelleen se lakka, joka on täydellisyyttä - ja joulu - pullossa. Punainen glitter kirkuu kyllä kirkkauttaan ja asennettaan, mutta siitä huolimatta se on täydellisen ihanaa kynsillä.

Nimettömässä ja peukalossa taas edustaa OPIn Bearest Of Them All, jonka alla on muistaakseni We'll Always Have Paris. Jos selaisi mun blogia taaksepäin edes parin kuukauden ajan, en halua ajatella kuinka monta kertaa löytyisi sanat "mä en yleensä tykkää crellyistä/indieistä/younameitasioista". Olen vähän skeptinen monen asian suhteen ja glittermuodot on yksi näistä asioista, jotka ei yleensä ole omia suosikkejani. Joko niitä on vaikea kalastaa pullosta tai sitten niistä jää aina joku reuna töröttämään ikävästi, mikä ärsyttää ja päättyy usein siihen, että nypin koko glitterin pois kynneltä. 

Bearest Of Them All on onneksi poikkeus tässä, sillä tämän mukana tuli kivasti pikkuglitteriä ja pari sydäntä aina sutia pulloon kastaessa, ja glitter asettui ilman suurempia ongelmia kynnelle. Kymmenen pistettä lakalle siis tästä. Taisin vain onnistua sotkemaan hiukan pohjalakan sävyä valkoisten sydänten päälle, mutta muuten lakkauksessa ei ollut valittamista. Kvan yksinkertaiset pikkujoulukynnet siis, joiden mukana voin julistaa ainakin oman joulunodotuksen alkaneeksi...

Millaisia pikkujoulukynsiä muiden sormilla on nähty, vai onko pikkujoulut vasta tuloillaan myöhemmin tässä kuussa?

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniit lakkaukset! Aivan jumalainen tuo Ruby Bumps, vitsiläinen kun en ole vieläkään saanut sitä hommattua! Mutta mun ekat pikkujoulukynnet väkersin jo lähes kuukausi sitten, tosin sen jälkeen onkin ollut hiljaista punaisen rintamalla... Nyt pitäisi äkkiä kehittää kyllä jotain, ehkä se joulufiiliskin siitä aukeaisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun on _pakko_ hankkia Ruby Pumps! Ennen kuin ostat mitään muuta :D se on ihan mielettömän upea lakka ja niin jouluinen, ettei tosikaan... Itsehän ostin sen muistaakseni maaliskuussa (vuonna 2010) ja nyt tuo eka pullo vetelee ihan viimeisiään. Onneksi on toinen jo kaapissa odottamassa...

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...