4.12.2014

Headliner


I only have one thing to say: villapaitakynnet!!!

Mä oon kuolannut erilaisia villapaitakynsiä blogeista jo päälle vuoden verran. En vaan koskaan ole saanut tilattua laattaa, jossa olisi tuollaista kuviota - ylipäätään itselleni on usein vaikeuksia oikeuttaa itseni ostamaan erilaisia laattoja, joita tulee käytettyä vain pienen ajan vuodesta. Mutta viimeisimpään MoYoun tilaukseen heitin kaksi talvilaattaa, tämän villapaitakuvioita ja muutenkin jouluisia kuvioita sisältävän laatan, sekä toisen, jossa on lumihiutaleita. 

Olenkin siis kehitellyt miljoonat eri versiot siitä, millaisia villapaitoja kynsilleni haluan taikoa, mutta myönnettäköön, että tämä väriyhdistelmä ei kyllä ollut listalla alkuunkaan. Ciatén ihanasta Mini Mani Manor -joulukalenterista kuitenkin kuoriutui Headliner niminen tumma turkoosi lakka, jonka päätin ottaa heti testiin kynsille. 

Minilakat ei yleensä ole niitä, mitä tykkään ostaa, mutta kun niitä pistetään joulukalenterin sisään, ääni muuttuu heti kellossa ja johan hypistelen niitä ihan uudella innolla. Mä rakastan sitä, että vaikka nämä lakat on pieniä kooltaan (5ml) on näissä kuitenkin ihanan leveä sivellin, jolla tämänkin pigmenttisen lakan sai peittämään kahdella kerroksella. 
 


Leimaaminen puolestaan oli sellainen farssi, että ihmettelen kynsiltä löytävän edes leimoja tällä hetkellä. Sanotaanko, että mulla on viime aikoina leimailut kaatuneet kahteen asiaan: leimojen kohdistamiseen ja niiden siirtymiseen kynnelle hiukan sameina. Ensimmäisen yritin ratkaista suorakulmastamperilla, jonka tilasin ebaystä. Noh, siihen ei tarttunut leimat kunnolla ja olin valmis luovuttamaan. Vaihdoin kuitenkin pyöreään löllö-stamperiin ja johan tarttui leimat, mutta kynnelle ne siirtyi sameina. Voihan piip!

Mä olen aina leimannut x-tran kynsilakanpoistoaineella, etenkin sillä vanhalla, joka sisälsi vain asetonia ja öljyä, eikä ongelmia ollut koskaan. Siksi en uskonut, että nykyinen asetoni, vesi, öljy -seos olisi sen erilaisempaa. Viimeisenä oljenkortena kuitenkin kaivoin laatikosta Lidl:n asetonillisen poistoaineen jämät ja koitin sillä. Johan maailma kirkastui huomattavasti. Pakko oli siis oppia kantapään kautta, että se nykyinen x-tra ei vain toimi leimailussa. 

Sanomattakin on selvää, että eihän ne leimat suoraan menneet eivätkä edes ihan samoille kohdille, mutta hei, jos jotain positiivista asiasta hakee, ainakin ne on kaikki samaan suuntaan vinossa :D Ehkä sen jälkeen kun olin tapellut leimojen kanssa lähes tunnin verran, osasin lopulta arvostaa myös vinoja vähän sinne päin leimoja ja ajatella, että ainakin arkielämässä olen ehkä ainut, joka näkee ne pienet kauneusvirheet näissä kynsissä. Ja tästä lähdetään sitten treenaamaan leimojen kohdistamista suoraan. Jos jollain on tosin antaa suosituksia kunnon pehmeästä suorakulmaisesta stamperista joka toimisi hyvin, otan mielellään suosituksia vastaan :) 

Onko joku muu tykästynyt tämäntapaisiin villapaitakynsiin? Itselläni on ainakin mielessä monta värivaihtoehtoa, jotka tahtoisin toteuttaa, mutta en ehkä kuitenkaan voi koko joulukuuta elää lähs samantyyppsissä kynsissä vain värejä vaihdellen....

4 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...