28.12.2014

Outside the box


Vaikka tänä vuonna en aloittanut joulukynsien tekemistä mitenkään liian ajoissa, sain jo parien kynsien jälkeen yliannostuksen ja piti vaihtaa kynsille jotain muitakin sävyjä kuin niitä, jotka joka blogissa lyövät tällä hetkellä vastaan. Mulla on ollut mielessä jotkut musta-pinkit kynnet jo joulukuun alusta kun sain pari lakkaa lahjaksi ja Ciatén joulukalenteri tarjoili näihin kynsiin vielä kaksi muuta lakkaa piristämään manikyyriä. 

Sain tosiaan mustan satiinilakan 4 In The Morningin ja Essien ihanan A Cut Aboven ystävältäni synttäri/joululahjaksi kuun alussa kun vietettiin tyttöjenviikonloppua Helsingissä. Kuulemma itselleni on maailman vaikein ostaa lakkoja koska "sulla on jo kaikkea", mutta aika hyvin toinen onnistui, koska kummankin näistä lakoista olen halunnut ostaa, ei vain koskaan ole ollut tullut hankittua kumpaistakaan. Musta satiini on siis pohjalla pikkusormessa ja etusormessa ja A Cut Above on glitterliukuna samoissa sormissa.


Ciatén musta Unrestricted Glam ja pinkki Cupcake Queen eivät taas liiemmin vakuttaneet ainakaan mua. Musta on hyvin crellymäinen tapaus, joka peittää kyllä, mutta arvostan enemmän niitä oikeasti kerroksella, maks parilla, peittäviä cremejä enemmän. Pinkki taas on kaunis sävyltään ja hyvä laadultaan, mutta pullossa näkyvä hento sininen shimmer katoaa kynsillä käytännössä kokonaan, joten jäljelle jää melko "peruspinkki" lakka. 

Alkuperäinen tarkoitus oli leimata mustan päälle pinkin sävyllä, joka olisi ollut tuon hennon rosan glitterin ja kovemman hot pinkin välistä, mutta musta tuntuu, että mun vanhimmista Konad-lakoista pigmentit on alkaneet haalistua ja se lakka, jolla leimasin, ei enää ollutkaan kovin voimakas mustan päällä. Vaihdoin sitten mustan päälle leimaukseen China Glazen Emotionin, joka toimi kuin unelma, mutta sai nimettömät erottumaan vähän liiaksi lakkauksen sävymaailmasta. Muuten nämä kynnet kyllä miellyttivät omaa silmääni kovin - etenkin kaiken jouluisen keskellä. 

6 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...