18.12.2014

Cotton Headed Ninny Muggings


Nyt mennään kynsiä kyllä niin hauskassa järjestyksessä, että en varmaan kohta enää muista mistä on tullut postattua ja mistä ei. En halua huomata uuden vuoden jälkeen, että muistikorteilta löytyy vielä jouluisia kuvia, kun lakkauksia on tullut toteutettua vähän vuorotellen jouluista - vuorotellen jotain ihan muuta -linjalla. Nyt kun on ainakin jonkinasteinen loma päällä, vaikka muutama essee vielä odotteleekin kirjoittajaansa, on aikaa myös lakkausten tekemiselle. Mulla kun tuo inspiraatio tuntuu olevan vain sellainen ajoittain kylässä käyvä vieras, pitää sen vieraillessa yrittää tehdä kynsillekin jotain kivaa. 

Näihin kynsiin idea lähti tuosta pikkusormessa ja etusormessa esiintyvästä lakasta: minttu, jossa on valkoista ja punaista glitteriä. Kyseessä on Dollish Polishin Elf-kokoelmassa julkaistu lakka, joka on yksi suosikkejani koko kokoelmassa. Jouluelokuvat on noin niin kuin yleensäkin ihania tunnelmannostattajia, mutta se yksi ainoa, joka on pakko katsoa vähintään kerran vuodessa, on Elf. Will Ferrell ei noin yleensä koomikkona oikein ole omaan mieleeni, mutta Elf uppoaa kyllä aina. Siksi heti kun kuulin Dollish Polishin Elf kokoelmasta, tiesin, että jotain siitä on kotiutettava. 


Näissä kynsissä tuo glitterlakka - Cotton Headed Ninny Muggins - on China Glazen Re-Fresh Mintin päällä, koska halusin väittää liiallista glittersandwich meininkiä. Tajusin jotenkin vasta kynsille lakatessa, että niin, nämä glitterithän on neliöitä, joka varmasti jakaa ihmisten mielipiteitä, mutta itse tykkään. Ja lisäksi ne on niin pieniä, että siihen ei oikein kiinnitä edes huomiota. Jos tuota leffaa ei ole nähnyt, luulen, että moni pitää kaikkia tämän kokoelman lakkojen nimiä vaan pitkinä ja kummallisina, mutta itse tykkään hurjasti myös kaikkien näiden nimistä.

Koska halusin tehdä skittletteä kynsille, nappasin tuon glitterlakan sävyistä punaisen ja valkoisen mukaan manikyyriin. Punainen on Kikon 286, yksi omia suosikkipunaisiani, ja valkoinen luottotavaraa, eli Essien Blanc. Leima on MoYoun festive-laatasta 06 Konadin Pastel Greenillä leimattuna ja keskisormeen iskin - täysin vinoon :D - holoniittejä jotka oletettavasti on kotiutuneet jostain ebayn syövereistä. 

Tavoitteena kynsissä oli käyttää joulun värejä vihreä-punainen-valkoinen, mutta ei ihan niissä perinteisimmissä sävyissä. Aletaan siis lähestyä joulua ja toivottavasti seuraavaksi saisin jotain vielä vähän selkeämmin jouluista kynsille esiin. Mutta se jää ehkä tämän illan arvoitukseksi...

Onko joku muu kotiuttanut Dollish Polishin joulukokoelman lakkoja? Entä iskeekö Elf leffana muihinkin, vai olenko yksin oudon leffamakuni kanssa?

2 kommenttia:

  1. Oi, tosi ihanat! Kiva välillä katsella vähemmän jouluisiakin kynsiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitä joulua tosiaan taitaa tulla onneksi muiden blogeissa ihan tarpeeksi esille, joten ehkä mä voin olla se erilainen, joka tekee ihan kaikkea muuta :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...