20.12.2014

Fallen Angle


Liikutaanko edes vähän talvisemmalle linjalle tällä hetkellä. Ei, en vieläkään saanut sitä punaista ja vihreää kynsilleni, mutta olen kyllä joka ilta kynsiä lakatessa yrittänyt miettiä kunnon jouluväreillä toteutettuja lakkauksia. On mulla onneksi tässä vielä muutama päivä aikaa ja eilen saapui postista parikin pakettia ja testaamattomissa on tällä hetkellä kolme sellaista lakkaa, jotka kirkuvat jouluisuutta ja joita ei kyllä oikein yrittämälläkään saa yhdistettyä muihin vuodenaikoihin. Mun joulufiilikset kun vaihtelee vähän laidasta toiseen ja sanotaanko, että harvemmin olen seurannut sääennustetta ihan näin uskollisesti pohtien, nähdäänkö tänä vuonna valkoinen joulu vai ei. Mutta ainakin voin luoda lumihiutaleita kynsilleni. 


Pohdin tuossa reilu kuukausi takaperin viitsinkö ostaa MoYoun paria festive laattaa, jos en käytäkään niitä ja ne jää vaan laatikkoon pölyttymään. No, onneksi kerrankin taisin toimia omien tapojeni vastaisesti, koska nämä kynnet taitaa olla kolmannet vai neljännet tämän kuun aikana, jotka on leimattu samasta laatasta. Tällä kertaa ei menty enää villapaitakuvioihin vaan vaihdettiin matkaan lumihiutaleita.

Kyseessä on siis MoYou Londonin laatta Festive 06, josta kuvio on leimattu Konadin valkoisella ja sinishimmerisellä lakalla - olisiko Blue Pearl kyseessä. Pojana noille kynsille toimi Barry M:n valkoinen satiinipearl-lakka nimeltään Pearl ja China Glazen Little Drummer Boy, joka on joulukokoelmasta varmaan vuodelta 2010, mutta silti yksi ikuisuusjoulusuosikeistani. 


Muihin kynsiin pääsi KBShimmerin Fallen Angle heidän Winter 2014 kokoelmasta. Saatoin tehdä tilauksen Harlowlle kun veronpalautukset tuli tilille ja ostin pääasiassa tämän talvikokoelman lakkoja. Myönnettäköön, että vaihdoin mieltäni sen suhteen mitä haluan sen verran monta kertaa, että en ollut enää eilen pakettia postista hakiessa ihan varma, mitä sieltä nyt olikaan tulossa. Yksi lakka, joka ei aluksi liiemmin kiinnostanut itseäni aluksi, oli tämä Fallen Angle. Sininen jellypoha, jossa on sinisen ja violetin sävyisiä glittereitä, pääasiassa erikokoisia hexejä, mutta myös sinistä kolmioglitteriä (hence the name). Kolmioita en näille kynsille alkanut liiemmin kalastelemaan, jokaisella kynnellä niitä on muutama, mutta ne on pääasiassa alimmissa lakkakerroksissa hiukan piilottelemassa kameralta. Lakkana tämä on kuitenkin ihana jelly, jolla on syvyyttä kivasti, jolloin eri glitterit eri lakkakerroksissa pääsevät esiin.

Toivotaan siis sinisten lumihiutaleiden säestämänä, että vielä muutamankin päivän päästä maassa olisi lunta ja saataisiin taas nauttia valkoisesta joulusta.

6 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet, ja voi vitsit tuo Fallen Angle on upea lakka! Oi nam <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo lakka kyllä yllätti olemalla kynsillä just niin ihana kuin oletinkin, välillä tuntuu, että ne lakat, jotka toisten kynsillä näyttää upeilta, ei jotenkin omilla kysilläni ole niin kummoisia...

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...