22.12.2014

No ne joulun värit


Muutaman yrityksen se otti, mutta vihdoin päästiin sille vihreä-punainen-valkoinen -linjalle, jota olen pyöritellyt mielessäni monta kertaa päätyen kuitenkin aina lakkaamaan jotain ihan muuta. Näissä kynsissä edustaa pari uutta Barry M:n lakkaa, jotka pitkän harkinnan tuloksena saapuivat kotiin. Tai ei ehkä niinkään pitkän harkinnan, tiesin haluavani nämä heti ilmestyttyään, mutta odotin vain että saisin niihin edes pientä alennusprosenttia jotain kautta. Pohjalla suurimmassa osassa kynsiä on siis Essien Blanc, pikkusormessa Barry M:n Poppy ja peukalossa Forest. Etusormen glitter on KBShimmerin Kringle All The Way ja kuusissa monisävyisyyttä luomaan on käytetty aiemmin mainittuja Barry M:n lakkoja sekä saman merkin Silver Foilia. 


Kynnet tosiaan lähti niistä erinäisistä dotting toolilla toteutetuista upeista kuusista, joita on blogit ja instagram tällä hetkellä pullollaan. Hyvin tunnettu faktahan vain on, että mulla usein tuo pilkuttelu karkaa vähän käsistä ja näihin kuusiin en ollut ihan tyytyväinen vaikka olisin halunnut olla. Lisäksi itsestäni tuntuu hassulta, että koristelut on tehty "muille päin", koska mä harrastan aina koristeluja itseäni kohti. Nyt mentiin siis Galleries Lafayettestä kopioidulla mallilla. 

No okei, jos ihan rehellisiä ollaan, syy "väärinpäin" oleviin koristeluihin oli se, että mun käsi ja kamera taipuvat paljon helpommin näin päin oleviin koristeluihin ja halusin koittaa millainen fiilis olisi itsestä poispäin olevilla koristeluilla. En voi sille mitään, mutta edelleen kyllä itse tykkään siitä, että koristeet on itseäni kohti oikein päin. 


Se, mikä itseni näissä kynsissä yllätti positiivisimmin, oli nuo kaksi Barry M:n silk lakkaa, jotka on muuten aivan upeita päällyslakan kanssa. Tänä syksynähän julkaistiin uudet kolme sävyä keväällä ilmestyneeseen silk-kokoelamaan, jossa oli aluksi kuusi hyvin hempeää sävyä. Nämä syksyn sävyt taas olivat tummempia ja "syvempiä" - ja omasta mielestäni ihan mielettömän ihania lisäyksiä kokoelmaan. Näiden punaisen ja vihreän lisäksi kolmas jukaistu sävy oli ihana violetti, ja nyt pohdinkin kuinka upea se olisi esimerkiksi kultaiseen lakkaan yhdistettynä...

Ehdin laittaa hopeiset niitit ja päällyslakan silk lakkojen päälle ennen kuin lähdin metsästämään hopeisia tähtiniittejä joulukuusien tähdiksi. Vaan eipä mulla ilmeisesti sellaisia ole... Olen yrittänyt koristeissa varautua vähän kaikin mahdollisin variaatioin niiteistä ja strasseista, koska tarve eri muodoille ja väreille tulee aina yllättäen, mutta näköjään niittitähdet ei ole suuressa suosioossa kokoelmassani. Lisäsin sitten tähden jostain niittihyrrästä, mikä oli täynnä tähtiä, joten niitä ainakin löytyy... Logiikkahan se on tämäkin.

Musta tuntuu, että nämä omat ajatukset alkaa mennä jo sen verran tylsiksi ja posteus venyä, että parempi ehkä vain ajastaa tämä postaus huomiselle ja vaihtaa vaikka hyvän kirjan pariin.

Okein makoisaan joulunalusviikkoa kaikille jo nyt, vaikka luulenkin, että näkyilen vielä blogin puolella ennen aattoa :)

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...