11.12.2014

Don't Speak... Don't Sleep... Don't Eat


Hòla ja terveisiä yhdeltä stressipallolta. Taisin jossain kohtaa kirjoittaa, että jos vielä tämän viikon lopulla olen järjissäni pidän sitä pienoisena ihmeenä. Noh, musta tuntuu, että aivot ei ole enää ihan mukana menossa ja hartiatkin ilmoittelevat itsestään aika mukavalla tavalla. Noh, pahin koulustressi saatiin onneksi tällä viikolla alta pois - tai tammikuun uusintoihin, riippuu kuinka paljo opettajat mut luovia tenttiinvastaamistaitoja arvostavat - ja nyt ajattelin ottaa pari päivää ihan rauhassa ennen kun vielä pitäisi viimeinen rutistus jaksaa ensi viikolla. Tajusin tässä että jouluaatto on kahden viikon päästä, mutta oma joulufiilis on kyllä kadonnut aika hyvin tässä viimeisen parin viikon aikana. 


Mulla tosiaan oli hetken ihan kunnon jouluinnostus - marraskuussa - mutta liekö se johtunut siitä, että tiesin joulukuun alun olevan melko stressaavaa aikaa. Nämä kynnetkin on siis siltä ajalta kun halusin vain pikakelata ajan jouluun saakka ja lillua jossain jouluruokien täyttämässä mikä-mikä-maassa missä kaikki on hyvin... (Joo, huomaa, että tällä hetkellä se järkevä aivotoiminta has left the building). 

Kirjoitetaan siis se oleellinen. Joulukynsissä punainen ja kulta yhdistyivät kun alle lakkasin ihan tavallisen punaisen cremen, tällä kertaa OPIn From Monop With Love lakan, joka on Monoprixin exclusive sävy vuodelta kivi ja miekka (muistaakseni 2011). Kyseessä on ihan vähän tavallista punaista tummempi ja murretumpi sävy, mutta ei mitään, mitä muut merkit eivät tarjoaisi halvemmalla joka tapauksessa. Minä nyt satun vaan olemaan sucker kaikelle, mihin lätkäistään sanat "limited edition" tai "exclusive"... terveisin koko CG:n The Giver kokoelman omistaja...

Päälle kuitenkin vielä OPIn Don't Speak, joka ihanassa kultaisuudessaan hurmasi mut ihan täysin. Mä tykkään nimenomaan siitä, että tässä nuo kultalastut on pieniä ja hienojakoisia, ja ne asettuu kynnelle tosi kauniisti ja tasaisesti. Onko tämä lakka sen 20-30 dollarin hintalapun arvoinen? Ehdottomasti. Voin vain kuvitella miten upealta tämä näyttäisi esim tumman violetin cremen päällä - heti kun löydän sellaisen kokoelmastani. Oon aiemminkin kertonut, että mulla on paha tapa myydä aina violetit cremeni eteenpäin syystä, jota en tiedä ja vaikka olen aivan varma, että mun kokoelmasta löytyy kyllä sellainen violetti josta tällä hetkellä haaveilen, en vain koskaan jaksa alkaa etsimään sitä noista laatikoista. Swatch-tikut olisivat kätevät... ellen olisi lopettanut swatchaamista joskus kesällä ja unohtanut minne olemassa olevat tikut olen pannut säilöön...

No mutta anyways. Pahoittelen postausta, jossa epämääräisiä välimerkkejä kymmenen kertaa kun olisi tarvis ja kyselen teiltä omistaako moni jo kyseisen Don't Speak lakan? Ihastuttaako se muita yhtä paljon kuin itseäni?

2 kommenttia:

 1. Simppeli toimii tässä tapauksessa, oikein kauniit kynnet! Mulla on kanssa Don't Speak ja kyllä se ihastuttaa kovastikin, joskaan en oo vielä kynsille asti sillä lakannut. Ehkä teen "apinaatiot" näistä sun kynsistä koska nyt ei oo oikein joutanut odotella inspiraation leimahduksia kynsihommissa, eikä kamerayhteistyökään blogin puolelle oo just nyt ihan terässään..

  Stressitöntä joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja stressitöntä joulua myös sulle :) eiköhän tässä itsensäkin ole pakko jossain kohtaa laittaa edes hetkeksi rentoutumaan :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...