14.12.2014

Glammed Up Angles


Tällä kertaa esittelyssä olisi toiset kynnet marraskuun lopulta, jolloin odotin joulua tulevaksi ja punainen oli värinä vielä pop. Yleensä kun alan pohtimaan uusia kynsiä silloin kun aikaa on myös jonkinlaisille koristeluille, avaan lakkalaatikkoni ja alan katsella lakkoja ja miettiä, mitkä voisi olla kivoja yhdessä. Tällä kertaa halu oli käyttää punaista Over & Over A-Gweniä kynsillä, vaikka se syöpyykin kynsinauhoihin kuin mikäkin piru. Kaveriksi tälle otin ensiksi vain mustan ja valkoisen - Essien Blanc ja Licorice - mutta koska glitter is always a good idea, päätin yhdistää vielä hopean glitterin tähän lakkaukseen. 


Väriyhdistelmistä tulee ainakin itselleni mieleen vähän 60-luvun Hollywoodin glamour ja pyörittelin half moon -vinyylejä pitkään käsissäni miettien miten voisin yhdistää puolikuut ja neljä eri vauhvaa väriä toisiinsa. Päätin kuitenkin vaihtaa vinyyleiksi nämä suorakulmia tekevät versiot, mikä oli varmaan vaan hyvä idea.

Mun suurin ongelma vinyylien kanssa on se, että harvoin jaksan odottaa, että lakka on kuiva, ennen kuin alan asetella vinyylejä kynsille. Nyt onneksi ei kuitenkaan tullut revittyä pohjalakkauksia vinyylien mukana, kun kärsivällisyys oli kerrankin löytänyt paikkansa pääni sisällä ja oikeastaan olin tosi tyytyväinen näihin kynsiin. Pieniä virheitä toki etsivä löytää aina, mutta niin kauan kun niihin ei itse liiemmin takerru, menee ihan hyvin.

Alkuperäinen idea oli ehkä jouluinen, mutta lopputulos taas jotain ihan muuta... Se on muuten kummallista miten kivempi olo itsellä on, vaikka kynsillä olisikin vain yksinkertaiset koristelut. Suurin osa syksystä kun on vedetty yksivärisillä lakkauksilla...

6 kommenttia:

 1. Oi, ihanat! Mun lemppari on tuo nimetön, tosi komeen näkönen! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Nimetön on munkin suosikki :) pelkäsin että siinä tuo punainen lakka hukkuu täysin mustan päälle, mutta onneks niin ei kuitenkaan käynyt

   Poista
 2. Nämä kynnet on aivan mielettömän upeat! Ihanan graafiset ja värit on täydelliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uu, graafinen oli varmaan se sana, mitä yritin postausta kirjoittaessani hakea, mutta ei millään tullut mieleen :D mutta kiitos ja kiva että tykkäät :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...