22.6.2016

Kiko swatches vol.4 (#251, #346, #480)

Jälleen olisi aika kurkata uusi satsi Kikon lakkojen swatcheja. Tällä kertaa mennään edelleen ihan random kattauksella - ei näissä ole mitään logiikkaa, niin kuin mun touhuissa ei aina välttämättä olekaan. 


251 Peony Pink 


Peony Pink edustaa sen tyyppistä kynsilakkaväriä, joka oli mun äitini suosikki aina 90-luvulta ihan viime vuosiin saakka. Äidillä oli se yksi tietty Anytimen pinkki lakka, jolla se lakkaili itse kynsiään ennen lomamatkoja ja se on juuri tämän sävyinen. 

Peony Pink on kylmä hiukan sinertävän sheenin/shimmerin omaava lakka, joka ei varsinaisesti ole erikoinen, mutta josta kuitenkin tykkäsin. Sävy on kaunis, vaikkei se missään nimessä ole uniikki. Näissä kuvissa lakkaa on 2 kerrosta ja nyt kun katson esimerkiksi etusormea, olisi se kolmas ehkä ollut paikallaan. Hämärämmässä valaistuksessa kaksi kerrosta riittää, mutta kirkkaiden lamppujen alla ei. 

Itse lakka oli helppoa käsitellä ja ohutta ja miellyttävää työstää. Koostumus siis oli ihan bueno, ja vaikka kolmannen kerroksen olisin laittanut, uskon, että lakka olisi kuivunut melko nopeasti ohuen koostumuksensa ansiosta. Pidin tästä kyllä, mutta ei tämä mikään uniikki must have sävy ole.


346 Olive Drab


Murretun vihreä Olive Drab on houkutellut itseäni jo pitkään, mutta kysymys onkin kuulunut: tulisiko tätä käytettyä. Swatchin perusteella voin vastata - kyllä tulisi. 

Murrettu vihreä sävy taittaa siniharmaaseen juuri sopivasti ja sävy on kaunis ja cremeksi melko erikoinen. Tämä muistuttaa minua siitä yhdestä China Glazen On Safari kokoelman sävystä.

Lakka peittää kahdella helpolla kerroksella, ei karkaile kynsinauhoille ja on helppo käsitellä. Koostumus on melko paksua, mutta kuitenkin miellyttävällä tavalla paksua - peittää, mutta ei yhtään liisterimäistä. 

Näistä kolmesta tämä oli ehdoton suosikkini. Sellainen lisä kokoelmaani, jota muiden merkkien lakat ei varmasti dupeta. 


480 Pearly Brass


Mä mietin miten kuvailisin tämän lakan sävyä ja mun mieleen nousi "aamukahvi steroideilla". Tässä kohtaa kannattaakin kysyä kannattaako minun yrittää kirjoittaa postauksia pitkän ja raskaan työputken jälkeen. Ei ehkä.

Pearly Brass on tumman hiekan sävyinen lakka, jossa on hurja määrä shimmeriä. Tämä ei ihan ole kulta, tämä on jossain kullan ja pronssin välillä ja vähän toned down versio metallishimmereistä. Hyvin vaikea sävy kuvailla.

Lakka itsessään oli hyvin peittävää, kaksi kerrosta riitti hyvin ja koostumuskin oli hyvä. Ei niin helppo kuin kahdessa edellisessä, mutta helppo kuitenkin. Tässä shimmeriä vaan löytyy niin paljon, että jos sitä saa kynsinauhoille, siivoaminen ei olekaan enää ihan helppo homma. Vaikka tämä on ihan mukava lakka, en usko, että itselleni tulevaisuudessa tulee tälle paljon käyttöä.


Näistä siis ehdottomasti eniten ihastutti Olive Drab, joka ei kyllä perinteistä oliivinvihreää ole tavannut elämänsä aikana. Kaksi muuta muutti kategoriaan "njäh"- ei missään nimessä huonoja lakkoja, muttei myöskään niin erikoisia, että heti pitäisi olla varaamassa lentoja lähimpään Kikoa myyvään kaupunkiin.

Nousiko näistä joku sinun suosikiksi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...